Sök

Få en andlig läsning

Det finns två anledningar till att få andlig vägledning. Den ena är för att hitta ett syfte i det som sker. Den andra för att leva ett rikt liv.

Många som söker sig till den andliga världen letar efter ett syfte, en slags meningsfullhet i det som sker. Det hurrar vi för! Vi är inne i liknande tänk som Simon Sinek och It starts with Why – människor behöver ett varför! När vi har våra grundläggande behov tillfredsställda vill vi alla gör något som är värdefullt och har betydelse. Det är vackert och mänskligt.

Att hitta det meningsfulla är också en spännande resa, vilken leder oss till den ena klargörande händelsen efter den andra. Genom dessa händelser utvecklar vi färdigheter som hjälper oss längs resan. Knepet är att ta dessa till vara.

Ju fler som följer sina drömmar – desto bättre!

Genom åren har Inner Peace by Känslas grundare Anna-Sofia träffat hundratals andliga människor med en stor passion. I de flesta fall slocknade gnistan efter ett par år. Det fick inte som de hade tänkt. Lusten försvann. Det var inte lätt och roligt längre. Anna-Sofia vill inte ens tänka på all den potential som försvunnit genom gnistor som slocknat – den egentliga samhällsförlusten. Ju fler som följer sina drömmar – desto bättre!

Det är därför hon erbjuder både utbildning och andlig vägledning.

Utbildningen berättar hur det fungerar. (mysutbildning i Inner Peaces Instagram)

Den andliga vägledningen ger individuella råd.

Sedan finns det feelgood, pepp & inspiration i Reikiportalens Instagram.

Men det är Reikienergin som är den viktigaste ingrediensen! Det är den som sätter människor i kontakt med sitt eget högre jag.

Andliga läsningen

Gör en andlig läsning

  • Inför val (dra två kort, vilka känslor kommer vid vid varje val? Känslorna hjälper dig att förstå vilken väg de beskriver)
  • Innan mötet/vid det nya projektet – få hjälp att se bortom dina förväntningar och rädslor, vilka större frågor är i görningen
  • Årsvis, för att se vad som är på gång. Är det något du behöver förbereda eller ta till vara?
  • Dagligen, för att se vilken energi som påverkar

Andlig vägledning här på Inner Peace by Känsla

Andlig vägledning ger kraft och stöd, i medgång och i motgång. Den är till för att hjälpa oss att vidga perspektivet och se saker ifrån en annan synvinkel.

Det finns flera sätt att göra andlig vägledning. Vissa arbetar utifrån rådande omständigheter, andra fångar upp större ödesskiftande händelser. Det går också att ta kontakt med anhöriga på ett själsligt plan.

Här på Inner Peace by Känsla vill jag att människor ska få möjligheten att ta tillbaka sin egen kraft och lära sig hur de medvetet kan skapa det liv som de längtar efter. Jag använder mig av änglakort (framförallt Doreen Vitrues) vilka alltid visar det positiva i alla situationer. Min inkännande förmåga (jag är inte medial, däremot är jag genuint nyfiken) använder jag för att hjälpa människor att förstå sig själv och det som sker runt om kring dem. Jag är en lärarsjäl. Reiki ökar intuitionen så jag har blivt allt mer intuitiv för varje år jag varit verksam.

Alltså! Jag måste bara säga att du gör så otroligt träffsäkra årsläsningar! 🤩 Läser igenom årsläsningen när jag får den, sen glömmer jag bort den. Då och då tar jag fram den och läser när jag känner för det. I går var ett sånt tillfälle. Vilken inspiration och pepp! OCH klockren! Som att ha en personlig coach/inspiratör i ordform under året. Tack igen 💜 (Vill redan boka in mig för en ny för 2025 när det är dags igen)

Linda Berggren

Hämta kraft och navigera

Den andliga läsningen handlar om hur personen i fråga kan hämta kraft från situationen och navigera genom den på bästa sätt.

  • Är man fast i en svår relation handlar läsningen om hur man tar sig ifrån mönstret som gjorde att man attraherade relationen i första laget (därefter kan relationen antingen bli bättre eller så tar det slut, beroende av vad de olika parterna väljer utifrån de nya förutsättningarna.
  • Vantrivs man på jobbet handlar läsningen om hur man hittar glädjen i sig själv, oavsett förutsättningar (då brukar jobbet antingen skifta till det bättre eller så hittar man ett jobb som matchar den man är).
  • Årsläsningar har fördelen att de ger överblick och perspektiv. De gör det lättare att se mönster och sammanhang. Vissa gånger påminner de om vikten om att vara snabb. Andra gånger visar de att ”det är lika bra att njuta av färden, för det kommer ta ett tag”.  

Bonus: Alla läsningar (oavsett om de sker live, genom zoom eller i skrift) är fullspäckad av Reikienergi. Det gör att mottagarens energikropp återställs och kontakten med det egna högre jaget kommer tillbaka. Vägledningen i kombination med Reikienergin gör att det ofta händer flera bra saker efter en läsning. De flesta gånger förändras människors liv till det bättre.

Påminna dig gång på gång

Fördelen med att ha läsningen i skrift är att du kan ta del av den om och om igen. I det dagliga är det ofta lätt att glömma bort övergripande skeenden och vad som är på gång. Som om du önskat in saker på våren som ska genomföras på hösten. Men du glömmer bort under semestern. ”Just ja, det var det som påverkade.”

Den andliga vägledningen genomsyras av positivism. Om den visar en utmaning berättar den hur du ska ta dig igenom den och medvetet skapa det utfall du längtar efter.

Hur kan en läsning se ut?

Kom ihåg. Det bästa sättet att förutspå framtiden är att skapa den.

Anna-Sofia gör ungefär sjuttio vägledningar i skrift per år. Räkna med att de tar ungefär en vecka att att göra från beställningstillfället.

Beställ andlig vägledning

Dessa läsningar är 3-5 sidor och kostar 1195kr. Använder änglakort och tonar in mig när jag gör läsningar
Denna läsning är ca 2 sidor och kostar 845 kr.
Dessa läsningar är ca 1 sida och kostar 495 kr.
Här skriver du också adressuppgifter om du vill ha läsningen per post.

Visste du att du kan boka en läsning (med kort) i zoom? Vi spelar in läsningen så du kan se på den fler gånger. Boka här >

3.5 6 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Få en andlig läsning […]

trackback

[…] Få en andlig läsning […]

trackback

[…] Få en andlig läsning […]

trackback

[…] Få en andlig läsning […]

trackback

[…] Få en andlig läsning […]

trackback

[…] Få en andlig läsning […]

trackback

[…] Få en andlig läsning […]

trackback

[…] Få en andlig läsning […]

trackback

[…] Få en andlig läsning […]

trackback

[…] Få en andlig läsning […]

trackback

[…] Få en andlig läsning […]

trackback

[…] Få en andlig läsning […]

trackback

[…] Få en andlig läsning […]

trackback

[…] Få en andlig läsning […]

trackback

[…] Få en andlig läsning […]

trackback

[…] Få en andlig läsning […]

trackback

[…] Få en andlig läsning […]

trackback

[…] Få en andlig läsning […]

trackback

[…] Få en andlig läsning […]

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x