Sök

Året 2022 – månad för månad

I morgon måndag 10/1 kl 20-21 kommer jag (Reikimaster Anna-Sofia) och Astrolog Maria Dupal att ha ett gemensamt webbinarium med årsläsning för året 2022. Webbinariet är konstnadsfritt och det behövs ingen anmälan.

Länk till webbinarier våren 2022

Vårens webbinarieprogram hittar du här:

Det jag kommer prata om är ungefär det här:

astrologi 2022

2022

Under året 2022 är framförallt två skeenden som är tydliga. Det är idéfasen på våren, när kreativiteten är på topp, och det är manifestationsfasen under hösten, där det gäller att testa till man lyckas och använda kontrasten (det man inte tycker om) som energikälla till det man vill ha.

Men det märks att år 2022 är del av ett större sammanhang. Den transformation som visar sig i januari är finalen ifrån en utveckling som påbörjades år 2020, och det ”avslut” som visar sig i december är ungefär som att avsluta en bok halvvägs. Utvecklingen kommer definitivt att fortsätta in i 2025 (och troligen längre än så, fast i en annan form)

Änglakort Doreen Virtue

Januari: Transformation, frid

Januari månad börjar med en lugn tid. Stora reningar sker. Under denna reningsperiod ”händer det inte så mycket”. Det gamla har försvunnit och det nya har inte kommit in än. Det är en tid av frid och stillhet. Lägg fokus på dig själv, i stället för att försöka dra i gång olika aktiviteter. Idéerna kommer under följande två månader, så spar på krafterna.  

Änglakort Doreen Virtue
Det kan kännas som du är i ett kreativt flow i februari. Men det kan också kännas som ”fasiken, ingenting fungerar!! Jag MÅSTE hitta nya lösningar!”

Februari: Skapande och kreativitet

Idéerna sprudlar under februari månad. Här finns kreativitet och inspiration – i mängder. Nästan så energin blir lite rastlös. Kom ihåg att fylla på med energi så att du blir mer uthållig. Ju mer du har, desto mer kan du förverkliga.

Änglakort Doreen Virtue
Jag tänker inte sticka under stol med att den fas som är i mars är min absoluta favoritfas. Det är här som alla idéer kommer och allt känns möjligt.

Mars: Källa, gudomlighet, överflöd

Allt är möjligt – så är känslan över mars månad. Den gudomliga kreativiteten är närvarande och resurserna är inom räckhåll. Här föds idéer som börjar gro, redan under nästa månad. Dessa kommer att fortsätta gro under hela 2022 och en bra bit in i 2023, innan det blir skördetid.

Änglakort Doreen Virtue
Livet lägger din kommande studieplan” brukar jag säga när kort kommer upp i denna kombination. När man önskat letar livet den snabbaste och lättaste vägen att ta dig från det du har till det du vill ha. Din resa blir din studieplan. I april presenterar livet dig din studieplan.

April: Lektioner, nya fysiska och spirituella förändringar gör att du ser världen med nya ögon

När vi skickat ut en önskan till universum börjar universum omedelbart skapa en väg till att manifestera drömmen. Under april blir vi medvetna om utmaningar och blockeringar som hindrar oss från det vi önskar oss. Det kan kännas som om vi bara ser problem, vilket vi på sitt sätt gör. Under året kommer vi däremot att hitta nya tillvägagångsätt vilket gör att problemen försvinner och möjligheterna infinner sig.

Änglakort Doreen Virtue
Maj – en månad av läkning

Maj: Förlåtelse, healing

Agg, ilska och besvikelser hindrar oss att få det vi vill ha. Under maj går vi känslomässigt igenom ett reningsbad. Stor läkning sker, vilken löser upp sådant som tidigare hållit oss tillbaka och möjliggör nya utfall.

Änglakort Doreen Virtue
Aktivering av nya idéer och riktningar sker under juni månad.

Juni: Spirituell aktivering, nya frön gror

Ur den rena, vitala energi som kvarstår efter den förra månadens rening uppstår nya möjligheter. Olika aktiveringar kommer till dig, som befruktade frön, vilka nu börjar gro.

Änglakort Doreen Virtue
När dessa två kort dyker upp är det ett tecken på att det är känslostorm och att man inte vet vad man ska göra. Tipset är: Sitt ner till det blivit still! Och var öppen för nya pusselbitar.

Juli: Balans, du är förvirrad och obeslutsam eftersom du inte har tillräckligt mycket information

Har du semester i juli? Om ja, lyckat! Under juli ligger nämligen energier av balans, återhämtning och ”transportsträcka”. Det händer inte så mycket energimässigt under denna period. Kanske längtar du efter stimulans under semestern, för att hitta de saknade pusselbitarna. Men det kan lika gärna innebära att du vill ta det lugnt och njuta av stillheten.

Änglakort Doreen Virtue
Det börjar röra på sig i augusti…

Augusti: Utveckling, tid för återhämtning

Under augusti börjar utvecklingen spira. Detta kan väcka mycket i dig. Att vara nybörjare är intressant och spännande, men det är också känslomässigt krävande. Du kan behöva mycket tid att känna och tänka efter. Du har allt att vinna på att redan nu planera in både daglig och veckovis återhämtning. Kör du ”all in medvetslös” kommer krafterna att ryka väldigt snabbt. Det är för att det sker så mycket på insidan.

Änglakort Doreen Virtue
Starkt driv framåt under september.

September: Agera! Uttryck din inre sanning

När tillfället ges: Tacka ja omedelbart! Nu händer det flera bra saker, vilka kommer att fungera som ”ringar-på-vattnet” och skapa nya möjligheter. Var i flödet. Tacka ja till sådant som får ditt hjärta att sjunga.

Änglakort Doreen Virtue
Starka kort under oktober. Du ömsar skinn…

Oktober: Återfödelse, du är beskyddad

När vi varit inne i ett flow brukar vi tänka ”Nu kommer det att fortsätta, nu ska jag surfa på vågen”. Men så är det sällan. Efter en energimässig topp behöver det komma en ”dal” i vilken den höga energin kan manifesteras. Under oktober månad ömsar du skinn. Det gamla släpper taget, i sin helhet, snabbt och enkelt. Varpå det nya kan komma fram.

Änglakort Doreen Virtue
Bönesvar under november. Kom ihåg att hjälpen kommer på det bästa sättet, och inte alltid på det sätt vi hade föreställt oss…

November: Insikt, ta emot hjälp

När vi skickar ut en önskan gör vi det utifrån det energiläge som vi befinner oss i då. När önskan slår i uppfyllelse befinner vi oss i ett annat energiläge. Verkligheten har hunnit ikapp. Vi möter kontraster (det vi inte vill ha) vilka hjälper oss att fortsätta önska och komma vidare. Vi får insikter om oss själv, vilka klargör vår situation och ger oss riktning framåt. Ta emot hjälp i alla former, kanske behöver du inte uppfinna hjulet på egen hand.

Änglakort Doreen Virtue
Vägledning och ny kunskap är nycklar i december.

December: Lärare, försiktighet

När vi är på okänd mark är det bra att röra sig försiktigt. Lyssna och samla information innan du fattar beslut. Testa, se vad som händer, justera och testa igen.

Ett spännande år, minst sagt! Min egen årsläsning (och de bönesvar som kommit till mig redan nu) visar att 2022 kommer att bli ett MYCKET transformerande år. Begreppet ny livsstil kan väl bäst beskriva det hela. Jag kommer förstås att hålla dig uppdaterad under året så du vet vad som händer.

Vill du ha en egen årsläsning? Beställ här:

Vilka änglakort har jag använt? Jo, dessa

Änglakort Doreen Virtue
Jag använder Messages from Your Angels för att se tid och rörelse, och Angel Dreams för att hitta omedvetna krafter.
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x