Sök

Boka Reiki

Vill du ha Reiki & Vägledning?

Välkommen till Inner Peace by Känslas bokningssida för individuell vägledning. Här kan du boka tid för Reiki och andlig vägledning. Välj mellan Angelic Reiki på distans (ca 30 min) eller Reiki och andlig vägledning i telefon eller på mottagningen i Luleå. Vägledningen görs av Anna-Sofia, energijunkien som alltid kan hitta guldkorn i det som sker.

Varje Reikibehandling är komplett i sig själv. Det gör att den fungerar redan första gången du testar! Nästa gång vet du lite mer vad du kan förvänta dig, så därför börjar du längta…

Det var precis vad jag behövde. Känner att en tyngd har försvunnit. Rekommenderas!

Kim A

Vägledning Online

Står du inför en utmaning eller ett vägskäl? Vill du ha någon att prata med? Med vägledning Online pratar vi i telefon (eller zoom om du föredrar det). Du berättar om din utmaning. Reikienergin hjälper dig att släppa taget om brus och rädslor, så att du kan både höra och känna ditt nästa steg. Efteråt känner du dig lätt, upprymd med tydlig riktning i tillvaron. Många blir förvånad över hur bra det funkar i telefon!

Hur går det till? Du blir uppringd på bokad tid på det telefonnummer du anger när du bokar tiden. Betalning efter vägledningen via Swish eller faktura.

Tips: Sätt dig på en plats där du kan prata i lugn och ro. Du kan med fördel meditera (eller göra Guidad Reiki) en stund inför samtalet.

Varje Reikibehandling är komplett i sig själv. Det gör att den fungerar redan första gången du testar! Nästa gång vet du lite mer vad du kan förvänta dig, så därför börjar du längta…


1 st Vägledning Online

995 kr, ca 45-60 min, inkl. samtal och Reikiskick


1 st Vägledning Online + 3 Reikiskick under kommande vecka

1495 kr ca 45-60 min samtal + 3 Reikiskick under kommande vecka


Min vägvisare🙏. Löser upp knepigheter och öser på med klokheter. Möter en i glädje och värme:)

Birgith B

WOW! Att det kunde kännas så mycket?!

Kund som fått Reikiskick

Reikiskick

Till alla Reikiskick används Angelic Reiki. Angelic Reiki är ett djupt reningsbad med sköna energier. Den går på djupet och hjälper på karmisk nivå. Den hjälper till med att släppa på sådant som påverkat oss och som vi omedvetet bär på. Den kallar tillbaka vår själsenergi och leder oss till det vi innerst inne längtar efter.  

Hur går det till? Strax innan din bokade tid får du ett SMS som påminner dig om att det är dags att lägga sig bekvämt till rätta och ta emot av energierna. Om du vill kan du slå på avslappnande musik. Du får också ett SMS när skicket är klart. Är det något speciellt du är nyfiken på, ställ frågan innan skicket!

Betalning: Om skicket inte är förbetalt får du en faktura med 10 dagars betalningsvillkor. Du kan betala till BG eller med Swish.

TIPS! Det kan finns fler tider tillgängliga än i kalendern, liksom kvällstider. Skicka ett mail till annasofia@kansla.nu och kolla läget!


Ett skick

450 kr, ca. 30 min.


Anna-Sofia är det bästa som har hänt mig. Tack vare henne börjar jag få ordning på mitt inre liv.

Maria L

3* Reikiskick på en vecka

3 distansskick inom 1vecka: 695 kr

Något att längta til. När jag läser om, eller bara tänker Reiki, så känns energierna men boosten är extra extra

IngaLill, Reikimaster & Mindfulnessinstruktör

Reikiboost

Till varje Reikiskick (eller även alla utbildningar) tillkallas de osynliga hjälpare (änglar) som genomför helandet. Ju fler personer som är med, desto kraftfullare blir energierna! Reikiboosten är det officiella Reikiskicket. Det sker varannan månad och har otroliga energier!

En trestegsraket

De tre healingskicken fungerar som en trestegsraket som lyfter dig högre och högre, men varje skick är alltid komplett i sig själv.
 
Du får ett SMS innan skicket och efter skicket (därför behöver du ange telefonnummer vid anmälan)

Hur: Du lägger dig och vilar på din favoritplats i ca 30 min. Tillåt dig att ta emot av energierna.

När: Kl 20:00 tre dagar under en vecka

ps. Det går att adressera skicket till en tidpunkt som passar dig perfekt! Skriv en kommentar så löser vi det

Pris: 695 kr (ordinarie pris för 3 Reikiskick = 1350 kr)

ANMÄLAN INTE ÖPPEN ÄN

Bästa platsen för inre frid och egen utveckling! Tack <3

Stina

Reiki på mottagningen i Luleå

Reikienergin fungerar som ett diskmedel vilken löser upp tunga energier och gör att du får kraft att komma vidare när du känner att du sitter fast. Reiki är även helande och strävar efter läkning på orsaksnivå. Den hjälper både psykiska och fysiska besvär och problem. Känslan under Reiki är ljuvlig, lite upprymd, och djup avslappning. Reikin sätter dig i kontakt med ditt eget högre jag och skapar ett positivt flow.

Inkl. samtal före och efteråt.

Hur går det till? Du kommer till mottagningen strax innan din bokade tid och slår dig ned i väntrummet. När det blir din tur blir du eskorterad till rummet. Du sätter dig i en stol och berättar vad du vill ha hjälp med. Du får sedan lägga dig (fullt påklädd) på behandlingsbritsen. Anna-Sofia kommer att lägga sina händer på olika platser (börjar vid anklarna och går sedan uppåt). Du får prata hur mycket du vill. Somnar du blir du väckt vid behandlingens slut. Det finns också tid för samtal efter behandlingen.

TIPS: Man blir både avslappnad och ”lite lullig”. Vana Reikiutövare får gärna Reiki innan viktiga möten. Är det första gången kan det vara skönt att slippa fokusera på något strax efter. Vissa antecknar mycket efter behandlingen. Det kan komma insikter kommande vecka. Det går även att få behandlingen inspelad och få en länk tillskickad.

Lokalen är på fantastiska Kroppsbalans. Det finns tider för behandling på tisdagar och onsdagar.

Betalas med Swish, kort eller faktura.


En fantastisk öppning och ljus fortsättning i min resa. Jag har länge haft besvär med eksem, efter min träff med Anna-Sofia har jag märkt en förbättring och läkningsprocess som satts i rullning. Jag är otroligt inspirerad och tacksam

Emma B

Reiki 75 min på mottagning

995 kr, ca. 75 min, inkl. samtal före och efteråt.

Betalas med Swish, kort eller faktura.


Reiki 45 min på mottagning

745 kr, ca 45 min, inkl. samtal före och efteråt.

Betalas med Swish, kort eller faktura.


Vägledning + 3* Reikiskick

Förstärk behandlingen genom att komplettera med tre Reikiskick kommande vecka.

Vägledningen ger dig kraft och riktning framåt, samtidigt som Reikiskicken löser upp det som håller dig tillbaka.

1495 kr, inkl vägledning på 75 minuter + 3*Reikiskick

Betalas med Swish, kort eller faktura vid första tillfället, då även de tre följande Reikiskicken bokas. Du får ett SMS före och efter varje skick. Det finns specialtider för Reikiskick tidiga mornar och på kvällar.


Superraketen – 3 vägledningar + 3*3 Reikiskick på 3 mån

Är det mycket som sker? Ta vara på flödet från Vägledning med Reiki & kom på behandling en gång i månaden! Varje träff följs upp med 3 st Reikiskick.

Snacka om superboost framåt!

2795 kr 3* Reiki + 3*3 Reikiskick på en månad

Superraketen förbetalas (swish, kort eller faktura) vid första vägledningen. Då bokas även veckans kommande 3 Reikiskick & ny tid för vägledning)


Jag kände mig efter dessa tillfällen avstressad. Kunde också fokusera bättre o lägga oväsentligheter åt sidan. Har förlåtit mig själv för det dåliga jag gjort i livet. Jag har tagit beslut som gör att jag är lättad inför framtiden.

Behandlingskund

Vägledning i skrift eller gå kurs?

Läs mer om vägledning i skrift >

Läs mer om våra kurser >

3.8 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Boka Reiki […]

trackback

[…] Boka Reiki […]

trackback

[…] Boka Reiki […]

trackback

[…] Andlig vägledning, Coachning & Reiki […]

trackback

[…] Andlig vägledning, Coachning & Reiki […]

trackback

[…] Andlig vägledning, Coachning & Reiki […]

trackback

[…] Andlig vägledning, Coachning & Reiki […]

trackback

[…] Andlig vägledning, Coachning & Reiki […]

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2023. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x