Search

Boka Reiki

Vill du ha Reiki & Vägledning?

Välkommen till Inner Peace by Känslas bokningssida för individuell vägledning. Här kan du boka tid för Reiki och andlig vägledning. Välj mellan Angelic Reiki på distans (ca 30 min) eller Reiki och andlig vägledning i telefon eller på mottagningen i Luleå. Vägledningen görs av Anna-Sofia, energijunkien som alltid kan hitta guldkorn i det som sker.

Varje Reikibehandling är komplett i sig själv. Det gör att den fungerar redan första gången du testar! Nästa gång vet du lite mer vad du kan förvänta dig, så därför börjar du längta…

Jag känner mig så lätt! Tack för bekräftelsen!

Kund vägledning Online

Vägledning Online

Står du inför en utmaning eller ett vägskäl? Vill du ha någon att prata med? Med vägledning Online pratar vi i telefon (eller zoom om du föredrar det). Du berättar om din utmaning. Reikienergin hjälper dig att släppa taget om brus och rädslor, så att du kan både höra och känna ditt nästa steg. Efteråt känner du dig lätt, upprymd med tydlig riktning i tillvaron.

Hur går det till? Du blir uppringd på bokad tid på det telefonnummer du anger när du bokar tiden. Betalning efter vägledningen via Swish eller faktura (tillkommer 49 kr).

Tips: Sätt dig på en plats där du kan prata i lugn och ro. Många mediterar en stund inför samtalet.

Varje Reikibehandling är komplett i sig själv. Det gör att den fungerar redan första gången du testar! Nästa gång vet du lite mer vad du kan förvänta dig, så därför börjar du längta…


1 st Vägledning Online

995 kr, ca 45-60 min, inkl. samtal och Reikiskick


1 st Vägledning Online + 3 Reikiskick under kommande vecka

1495 kr ca 45-60 min samtal + 3 Reikiskick under kommande vecka


Superraketen 3 st Vägledning Online + 3*3 Reikiskick på en vecka

2795 kr 3*vägledningar + 3*3 Reikiskick under 3 månader (betalas vid första vägledningen)

WOW! Att det kunde kännas så mycket?!

Kund som fått Reikiskick

Reikiskick

Till alla Reikiskick används Angelic Reiki. Angelic Reiki är ett djupt reningsbad med sköna energier. Den går på djupet och hjälper på karmisk nivå. Den hjälper till med att släppa på sådant som påverkat oss och som vi omedvetet bär på. Den kallar tillbaka vår själsenergi och leder oss till det vi innerst inne längtar efter.  

Hur går det till? Strax innan din bokade tid får du ett SMS som påminner dig om att det är dags att lägga sig bekvämt till rätta och ta emot av energierna. Om du vill kan du slå på avslappnande musik. Du får också ett SMS när skicket är klart. Är det något speciellt du är nyfiken på, ställ frågan innan skicket!

TIPS! Det kan finns fler tider tillgängliga än i kalendern, liksom kvällstider. Skicka ett mail till annasofia@kansla.nu och kolla läget!


Ett skick

450 kr, ca. 30 min.


3* Reikiskick på en vecka

3 distansskick inom 1vecka: 695 kr

Något att längta til. När jag läser om, eller bara tänker Reiki, så känns energierna men boosten är extra extra

IngaLill, Reikimaster & Mindfulnessinstruktör

Reikiboost

Till varje Reikiskick (eller även alla utbildningar) tillkallas de osynliga hjälpare (änglar) som genomför helandet. Ju fler personer som är med, desto kraftfullare blir energierna! Reikiboosten är det officiella Reikiskicket. Det sker varannan månad och har otroliga energier!

En trestegsraket

De tre healingskicken fungerar som en trestegsraket som lyfter dig högre och högre, men varje skick är alltid komplett i sig själv.
 
Du får ett SMS innan skicket och efter skicket (därför behöver du ange telefonnummer vid anmälan)

Hur: Du lägger dig och vilar på din favoritplats i ca 30 min. Tillåt dig att ta emot av energierna.

När: Kl 20:00 tre dagar under en vecka

ps. Det går att adressera skicket till en tidpunkt som passar dig perfekt! Skriv en kommentar så löser vi det

Pris: 695 kr (ordinarie pris för 3 Reikiskick = 1350 kr)

ANMÄLAN INTE ÖPPEN ÄN

Bästa platsen för inre frid och egen utveckling! Tack <3

Stamkund

Reiki på mottagningen i Luleå

Reiki sätter dig i kontakt med ditt eget högre jag och ger dig mer mängd energi. Reikienergin fungerar som ett diskmedel vilket löser upp tunga energier och gör att du får kraft att komma vidare när du känner att du sitter fast. Reiki är även helande och strävar efter läkning på orsaksnivå. Den hjälper både psykiska och fysiska besvär och problem. Känslan under Reiki är ljuvlig, lite upprymd, och djup avslappning. Reiki skapar ett positivt flow i ditt liv.

Inkl. samtal före och efteråt.

Hur går det till? Du kommer till mottagningen strax innan din bokade tid och slår dig ned i väntrummet. När det blir din tur blir du eskorterad till rummet. Du sätter dig i en stol och berättar vad du vill ha hjälp med. Du får sedan lägga dig (fullt påklädd) på behandlingsbritsen. Anna-Sofia kommer att lägga sina händer på olika platser (börjar vid anklarna och går sedan uppåt). Du får prata hur mycket du vill. Somnar du blir du väckt vid behandlingens slut. Det finns också tid för samtal efter behandlingen.

TIPS: Man blir både avslappnad och “lite lullig”. Vana Reikiutövare får gärna Reiki innan viktiga möten. Är det första gången kan det vara skönt att slippa fokusera på något strax efter. Vissa antecknar mycket efter behandlingen. Det kan komma insikter kommande vecka. Det går även att få behandlingen inspelad och få en länk tillskickad.

Lokalen är på fantastiska Kroppsbalans. Det finns tider för behandling på tisdagar och onsdagar.


Reiki 75 min på mottagning

995 kr, ca. 75 min, inkl. samtal före och efteråt.


Reiki 45 min på mottagning

745 kr, ca 45 min, inkl. samtal före och efteråt.


Vägledning + 3* Reikiskick

Förstärk behandlingen genom att komplettera med tre Reikiskick kommande vecka.

1495 kr, inkl vägledning på 75 minuter + 3*Reikiskick


Superraketen – 3 vägledningar + 3*3 Reikiskick på 3 mån

Är det mycket som sker? Ta vara på flödet från Vägledning med Reiki & kom på behandling en gång i månaden! Varje träff följs upp med 3 st Reikiskick.

2795 kr 3* Reiki + 3*3 Reikiskick på en månad


Vilken ljuvlig känsla!

Vägledning i skrift eller gå kurs?

Läs mer om vägledning i skrift >

Läs mer om våra kurser >

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2021. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x