Vill du lära dig Reiki i lugn och ro hemma? Där du kan fokusera på kursinnehållet och ta det i din egen takt? Då är Reiki Online något för dig!

Alla tre utbildningar sätts igång samtidigt. Det brukar vara väldigt uppskattat för nybörjaren att vara i samma grupp som Reikimastern, och vice versa… 

OBS! Nytt kursinnehåll för Reikimaster från 2/10-2023

OBS2! Hösten 2024 börjar den nya utbildningen Reikimaster level 2 vilket är en årslång utbildning med 5 träffar, vilken bygger på personlig utvecklig.

Sidan uppdaterad 2024-05-10

Fördelar med lära sig Online

 • Lär dig i din egen takt
 • Fokusera på innehållet
 • Var i din egen energi
 • Du slipper resa och restid
 • Du kan befinna dig var som helst

Känsla och förnuft har gått hand i hand. Jag har längtat till varenda måndag.

Åsa, kursdeltagare Reiki steg 2 Online

Hur går det till?

Reiki steg 1, Reiki steg 2 och Reikimaster består av text (pdf) guidade reikiskick (som delas via Dropbox). Varje kurs består av 5 lektioner (förutom mastern som består av 5 * 5 lektioner under ett år och fördjupningskursen som bygger på kursmaterialet från mastern och hålles muntligt ). Du får en ny lektion varje måndag innan lunch. Varje lektion är ca 10 a4 sidor. Den tar 1-2 timmar att gå igenom. Du väljer själv hur mycket tid du vill lägga på att vara i energi och öva praktiskt. Alla övningar bygger på egenbehandling.

3 stycken måndagsföreläsningar!

Måndagsföreläsningarna fortsätter under våren 2022. De sker i slutet sällskap, endast för dig som går utbildning. Alla Onlinekurser går samtidigt och på föreläsningarna får du träffa deltagare som är både nybörjare och erfarna Reikiutövare. Föreläsning v 1, v 3 och v 5 på din onlinekurs. Det är alltid samtal i början och Reiki på slutet.

Läs mer om mixade grupper>

Det finns endast 10 platser totalt per kurstillfälle .Anmäl dig idag!

Pris

Kurspris Reiki steg 1, Reiki steg 2 och Reikimaster: 3 595 kr. Betalas med swish eller till BG senast kursstart (du får en faktura veckan innan kursen). Går att avbetalas på 2-3-4 tillfällen (tillkommer 45 kr/faktura)

Repetitionspris (om du redan gått kursen oavsett för vilken lärare): 1450 kr.

Garanti! Om du inte är nöjd med kursen får du pengarna tillbaka.

Reiki steg 1

Lektion 1: Reiki – universell livsenergi i outsinliga mängder

Lektion 2: Chakrasystemet innehåller vår potential

Lektion 3: Att läkas – så fungerar det

Lektion 4: Det som gör dig frisk håller dig frisk

Lektion 5: De fem Reikiprinciperna och upplysningen av Mikao Usui.

Efter kursen:

 • Har du fått helande händer
 • Lärt dig hur du kan behandla dig själv och andra
 • Fått förståelse för Reikins natur
 • Fått förståelse för hur helande fungerar

Obs! Gå endast Reikikurs när du längtar! Detta är en mycket kraftfull avslappningsteknik som varaktigt höjer din energi och skapar läkning på orsaksnivå. Att gå en kurs är som att ge sig själv raketbränsle.

Tack så mycket för lektionerna. Har hittills längtat efter varenda måndag. Har haft längtan och därmed tid till övande och fördjupning. Inte alltid en djupare känsla av kontakt med energi (men ibland även det) men alltid ändå i form av meditativt tillstånd, så avslappning och närvarande i mig själv. Må säga att jag stundtals varit trött istf. tvärtom men AVSLAPPNAD!

Kursdeltagare Reiki steg 1 Online

Reiki steg 2

Lektion 1: Så fungerar Reikienergin – löser upp det som inte är kärlek

Lektion 2: Skicka Reiki till personer, situationer och bakåt i tiden

Lektion 3: Utveckla din intuition med Reiki – Lär känna din egen känslobägare

Lektion 4: Hitta dina förlorande själsbitar och boosta dig med en chakrarening

Lektion 5: Andra människors energier och energier i rum

Efter kursen

 • Kan du skicka Reiki
 • Har du fått din Reikikanal vidgad fyra gånger
 • Har du lärt dig tre symboler för helande
 • Vaknar din intuition
Ge reikibehandling

Denna 5 veckors kurs har jag upplevt helt fantastiskt. Första gången jag gick Reiki 2 så var det en fysisk helgkurs, men måste säga att detta format passar mej mycket, mycket bättre.
Upplever att jag har integrerat reiki mer i min vardag och på ett naturligt sätt.
Tycker också att jag har haft mycket större möjlighet att känna in reikins flöde och hur den utvecklats i mina händer. Jag är så glad att jag tog beslutet att vara med i denna grupp.

Maria repeterade Reiki steg 2 Online

Reikimaster – 5 veckor

Att gå Reikimaster är härligt, kraftfullt och påtagligt utvecklande.

Traditionellt är Reikimastern en utbildning för att bli professionell Reikiutövare, hålla kurser och starta eget företag. Men då de flesta som går till Reikimaster gör det för sin egen personliga utvecklings skull så håller inte Inner Peace by Känsla ”så startar du egen reikimottagning-kurser”,

Istället får du lära dig saker som Hur du lyckas med det du företar dig, Hur du kan integrera Reiki i ditt arbete – oavsett vad du arbetar med och Vilken är den egentliga skillnaden mellan en entreprenör och en anställd.

Förutom att du får lära dig att initiera (familjemedlemmar, djur, fysiska föremål eller arketyper)

Och höja energinivån till masternivå förstås.

Reikimaster

 • Lektion 1: Tiodubbla energimängden
 • Lektion 2 – Släktkarma
 • Lektion 3 – Lyckas med det du företar dig
 • Lektion 4 – Föra gåvan av Reiki vidare & initieringen
 • Lektion 5 – Behandla professionellt gentemot att behandla släkt och vänner

Viktiga nycklar för dig som vill lyfta dig själv till nästa steg.

Välkommen med din anmälan

Ps. Visst kommer du ihåg att du kan repetera kurser (oavsett vilken lärare du gick för) för 1450 kr.

Få reiki

Master Level 2

Ett år av höga energier. Fokus på din egen utveckling. Andligen och i livet.

Nu kommer Reikimaster Level 2 Online! Så här såg det uppskattade Reikimasteråret ut i Luleå tidigare. Nu kommer det i en digital version.

Under ett år (5 tillfällen, 2 halvdagar per tillfälle) får du coachning och vägledning som hjälper dig precis där du är.

Du får styrkan av en grupp (ni är maximalt 10 st), och vägledning/choachning utifrån era nuvarande behov. (Det är som vägledningen i grupp under Reikikurser, fast inga veckovisa lektioner, däremot kan det bli läxor att öva på mellan träffarna).

Det blir höga energier, guidade Reikimeditationer (det var så här guidningarna till Reikiportalen uppstod en gång i tiden, de livekördes utifrån kursdeltagarnas behov) och inspirerande gruppsamtal som ger samhörighet och ger riktning framåt.

Vad du får:

Ett år av höga energier. De regelbundna träffarna gör att du har något att se framemot. Tidigare har masteråret varit en höjdpunkt för deltagarna, med detta nya tillvägagångssätt är det (för den som vill) möjligt att gå Reikimaster Level 2 flera gånger.

Att lära känna varandra på denna nivå är speciellt. Ofta får man speciella band, många gånger minnen för livet. Du får gemenskap och möjlighet att utvecklas tillsammans med människor som delar andligheten. Vem vet, det kanske skapas samarbeten och synergieffekter på flera plan?

Personlig utveckling delux. I detta format belyser du det som är riktigt viktigt. Du får draghjälp på flera plan, både hjärna och hjärta hänge med.

Förkunskaper:

Du är redan Reikimaster & du har testat (åtminstone en) onlinekurs för Anna-Sofia. Du vet redan att den här vägledningen i grupp är något extra och du trivs i det digitala formatet.

Upplägg:

Vi träffas en helg (lördag och söndag kl. 9-12), varannan månad, i zoomrummet. Här får samtalen leda vägen, vi lyfter på det som är relevant just nu och leder deltagarna vidare i de frågor som just nu är relevanta för dem. Det blir mycket tid i energierna, vilket hjälper deltagarna att komma ihåg det som är viktigt för och ta ut riktning i sitt eget liv.  

Mellan träffarna går det att umgås med sina kursdeltagare i den slutna och privata fb-gruppen.

Pris: 2495 kr/kurshelg (totalt 12 475 inkl. moms för 5 kurshelger). Fokus är personlig utveckling och friskvård, men då många är deltagare är ledare i olika former går det även att använda kursen som ledarskapsstöd. 

Längtar du?

Anmälan till Anna-Sofia

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng