Sök

Min årsläsning

Har du upptäckt årsläsningarna? Själv använder jag dem ofta och regelbundet, på olika sätt. Av olika anledningar. För att se möjligheter och underliggande krafter som själv är blind för. För att få beslutsunderlag.

Idag fick jag ett infall. Jag har ungefär tre blogginlägg lagom till söndagsbloggen. Men det kändes som att en årsläsningen var viktigast just nu!

Hela hösten har jag varit i förändrande tider. När man rör sig på okänd mark är man dessutom blind för det som är på väg (man är bara intuitiv om man är på välkänd mark) så jag har känt att en årsläsning är för osäker. Det är för mycket som kan komma till en som skiftar förutsättningarna. I det fallet är en kvartalsläsning mer pricksäker. Energierna börjar stabiliseras. Det är dags för en årsläsning

Fjärde kvartalet 2021

Fjärde kvartalet 2021

Tema: Polaritet, balans, jordning

Den stora riktningen är nu fastställd, det är därför du känner ett behov av att göra en årsläsning. Men detaljerna saknas fortfarande. Många av dessa kommer till dig under det fjärde kvartalet 2021.

Det är genom det vi inte vill ha som vi upptäcker vad vi vill ha. Det är en känslomässigt intensiv tid (fysiskt händer det inte lika mycket). Gång på gång kommer du i kontakt med saker som triggar dig, av olika sätt. Det är din uppgift att släppa taget om det du inte vill ha, så att du kan få mer av det du vill ha. Jordning och känslomässig storstädning är nycklar just nu.

Du har också väckt cellminnen, vilka aktiverat stora tillgångar, men också återskapat ett par skuggsidor. Din uppgift är att göra Karmacuttings, släppa taget om det som redan fyllt sin funktion och vårda dina tillgångar. Vissa, men inte alla, av dessa skuggsidor behöver medvetandegöras så dem kommer du att kunna spegla i andra människor eller i scener i din omgivning. Var vaken och nyfiken. Värdera inte, utan ta vara på tillfället och lär dig så mycket som möjligt.

Passagerit under första kvartalet

Första kvartalet 2022

Tema: Dans, flöde, passagerit

En passagerit är ett beslut, eller en händelse, där du på alla plan fattar ett beslut. Beslutet är ödesskiftande. Du kan inte få både det gamla och det nya samtidigt, det blir varken hackat eller malet. Det är dags att rikta din energi och välja framtid. Beslutet i sig själv blir relativt lätt att fatta, då allting de senaste månaderna har visat att detta är rätt sak. Men det måste likväl väljas in på energiplan. Detta gör du under det 1:a kvartalet 2022.

Välstånd

Andra kvartalet 2022

Tema: Självuttryck, välstånd

Känslan under det andra kvartalet är att du går runt och väljer saker du vill ha. ”Den vill jag ha”, ”och den”, ”och den. Du önskar stort och litet, helhetdrag och detaljer. Du förvånas över hur roligt du tycker det är och hur relativt lätt det kommer till dig. Slutresultatet är både överraskande och tilltalande.         

Är möjligheter och tålamod en kontrast?

Tredje kvartalet 2022

Tema: Möjligheter, tålamod

När en möjlighet visar sig förväntar vi oss att det ska ge omedelbara resultat. Så är sällan fallet. Det handlar snarare om frön som planteras som så småningom kommer att gro. Det tredje kvartalet 2022 kännetecknas av möjligheter som kommer till dig, vissa gånger i oväntade former. Flera av möjligheterna är i formen: ”detta hade du aldrig kunnat förvänta dig.” Kliv in i möjligheterna med en stor dos tålamod.

Ett nytt samarbete börjar visa sig på energiplan…

   

Fjärde kvartalet 2022

Tema: Partnerskap, manifestera, plantera, vårda

Under det fjärde kvartalet hittar du flera samarbetspartners vilka leder dig och verksamheten vidare. Vårda de frön som planterats. Ha roligt medan du följer ditt hjärta.

De lekar jag använt mig av. Fotade på lakanen på hotell i Karlstad.

REFLEKTIONER:

Den här läsningen avspeglar mycket väl den process jag befinner mig i just nu. Den beskriver de stora dragen. Men jag tror jag behöver göra fler läsningar (även dessa årsläsningar) som hjälper mig att se fler trådar.

Kommer att göra en för Reikiportalen, en för ekonomin, en för Känsla och kanske någon annan också. Men dessa är aningen för privata… Så de kommer att stanna kvar i min dator.

Vad känner du är på gång under kommande år?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x