Sök

Välj änglakortlek

En änglakortlek kan hjälpa dig att förstå de energier som just nu påverkar. Här får du tips som kan hjälpa dig att välja lek.

En änglakortlek kan hjälpa dig att förstå de underliggande energier som påverkar dig (eller den du gör läsningen till). Till skillnad från tarotkort som innehåller alla olika energifaser (både de uppbyggande och de nedbrytande) fokuserar änglakorten endast på det positiva. Du får alltid svar som är upplyftande och inspirerande. Det gör att änglakorten är lätta att använda och förstå sig på.

Budskapet är alltid positivt

Använda änglakortlek

Du fångar upp energin

Varje kort i änglakortleken har sin egen energi. Detta är något som ditt undermedvetna har full koll på. Intuitivt dras du till den energi som just nu känns mest intressant. Det är ingen slump att du väljer det ena kortet över det andra. Du känner vibrationen i kortet och dras till det. Detta händer förstås jämt, överallt och alla sammanhang. Du känner en vibration och dras till den. Skillnaden är att änglakortsleken innehåller väldigt många olika typer av vibrationer (en per vibration per kort, ofta har en lek över 40 olika kort), medan din vardag kanske är lite mer monon. Därför blir det lättare att se skillnaden i vibration i kortleken än i vardagen. Men fenomenet är detsamma. Superhäftigt är det i vilket fall. Har du testat?

Vill du lära dig mer? Gå sommarkursen Lär känna din intuition. Kursen går Online (i zoom) så du behöver inte resa någonstans. Det är 5 lördagar, kl 9-12, så du även hinner njuta av sommardagarna.

Goddess
Vad kommer till dig när du ser de här korten?

Välj en änglalek som talar till dig

När du drar ett kort från en änglalek ska din omedelbara reaktion vara ”Ja!” Om du känner så resonerar kortet med dig och ditt undermedvetna. Det kan förstås vara ”Ja, men jag måste få veta mer”, dvs, du behöver inte nödvändigtvis få budskapet till dig på en gång. Men känslan ska vara iver och nyfikenhet.

Om din omedelbara reaktion är ”Nej, men vad menar de?” Och du behöver sätta dig in i kortet intellektuellt för att förstå vad kortet försöker förklara är detta ett tecken på att du och den som gjort leken inte delar samma världsåskådning. Det kan funka även med sådana lekar, men det blir ungefär som att gå över ån för att hitta vatten. Välj med fördel en lek som du redan begriper dig på!

Här skiljer sig även änglakort ifrån exempelvis tarotkort. Änglakorten talar till dig på en gång, exempelvis ”Time out, du behöver tid att ta hand om dig själv”. I jämförelse med tarotkort där du kan få ”Två i stavar.” För att tyda tarotkort behöver du först lära dig de olika kortens innebörd och sedan kan du känna in korten intuitivt. Du behöver inga förkunskaper för att kunna tolka änglakort.

Känslan ska vara JA!!! när du ser korten i änglaleken

Välja änglakort

Vilka är Anna-Sofias favoritlekar?

Lär känna leken

När kommer vilket kort upp och varför? Detta är en av läsningarnas tjusningar. Om du tycker du har en dålig dag, men korten visar att du har en bra dag – varför är det så? Och varför kan korten visa på motstånd – trots att du har flyt? Ställ frågor och lyssna på svaren. Det är här som kortläsningen (eller spådomskonsten) blir riktigt intressant! Vad är det egentligen som korten säger till dig?

andlig läsning

Det är lättare att läsa andra än sig själv

Vissa använder kort i alla möten med sina kunder. För egen del använder jag kort för mig själv och när jag gör läsningar på distans (och kunden inte är i samma rum). Jag tycker korten ger draghjälp och djup i frågor.

Änglakort är min dagliga följeslagare. Jag har dragit ett kort om dagen i snart femton år. Då och då (säkert en gång i månaden) gör jag månadsläsningar eller fördjupar mig i vad änglarna vill att jag ska veta. Generellt är det svårast att ge vägledning till sig själv och sina närmaste. Man känner varandra så bra att vi inte ser skogen för alla träd. När vi gör läsning till en främling blir det tydligare hur mycket information vi egentligen får. Det är nog därför jag inte brukar använda korten under Reikibehandlingar. Jag får tillräcklig mycket information av kunden i alla fall…

Utgå ifrån känslan – inte texten

Den känsla du får när du ser ett kort är alltid det du ska gå på. När du använt kort flitigt kommer du att märka att samma kort kan få olika betydelse i olika sammanhang. Läs gärna texten (både på kortet och i boken) för att fördjupa din förståelse av vad kortet vill berätta. Utgå alltid ifrån att känslan är rätt.

Det här, och mycket annat, kommer vi att prata om under sommarkursen – lär känna din intuition. Vi kommer även att prata om saker att tänka på när man gör läsningar till andra. Det finns några platser kvar på kursen. Välkommen!

Lär känna din intuition

Vill du veta mer om mina favoritänglakortslekar?

Hur har du resonerat när du valt änglakortlek? Berätta!

4.5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x