Sök

Dagens kort

Varje dag har sin unika energi och sitt syfte. I denna läsning frågade jag ”Vad är det läsarna behöver veta just idag?

Brukar du dra änglakort dagligen? Det har jag gjort (för mig själv) sedan jag ramlade över dem år 2005. Jag drar dem på morgonen (ibland på kvällen också, det brukar vara olika energi på morgonen och kvällen).

Korten ger mig något att fokusera på. De berättar om djupare krafter som är verksamma. Ofta får de mig att se dagen i ett annat ljus, vilket jag uppskattar. Kommer du ihåg jäsa degen inlägget? Låt inte rastlösheten lura dig. Förvånansvärt bra saker kan ske medan vi gör något annat.  

Godess Oraclecards Ishtar Boundaries Oracle o the unicorn Innocence

Dagens kort

Budskap: Oskuldsfullhet, gränser

Oskuldsfullhet är ett kort som ofta dyker upp när vi är inne i de skapande krafterna. Det handlar om att vara öppen till sinnes. Att inte utgå att framtiden blir som det förflutna, utan bjuda in magiska lösningar. Värdera inte (för det är inte som det ser ut att vara). Se med barnets förundran.

Gränser handlar om att ha en sund disciplin. Att medvetet välja bort sådant som man mår dåligt av. Det handlar också om att prioritera sig själv.

Gör något varje dag som är viktigt för dig, som du mår bra av. Detta är ett tips som kommer både ifrån hur man får ekonomiskt välstånd till hur kvinnor får saker gjort (och blir av med stress och dåligt samvete). Genom att lägga 1/10 av sin energi/sina pengar på sig själv (investera) när lönen kommer (dagligen när det gäller den egna energin) så får man imponerande mycket gjort på ett år. Då gör det inte något om man råkar slösa bort resten…

Så man behöver inte göra 100% rätt för att få det bra.

Knappt 50%.

10 % funkar strålande och ger fantastiska resultat.

Less is more.

Det är de små sakerna vi gör ofta som ger de stora resultaten.

Speciellt när vi har ett oskuldsfullt sinne.

Tro på att bra saker är på väg! För bra saker kommer att komma!

Du kan beställa en sån här miniläsning. Det är en kort läsning (blir ca 1 a4) Den kostar 450 kr. Den går att rikta på relationen, jobbet eller det du är mest intresserad av.

Om du får önska, utan några som helst begränsningar. Vad drömmer du om då?
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x