Sök

Profetia för 2022-2025

Vad är på gång? Nya tiden (Vattumannens tidsålder/den femte dimensionen/den epok som ska vara i 2000 år) har precis börjat.

Detta är första gången jag gör en ”kollektiva krafter” läsning på det här sättet. De individuella livsvägarna utifrån den kollektiva kraften kommer förstås se annorlunda ut. Vissa personer är kallade att ta täten. Deras känslor visar sig på vissa sätt. Andra personer ska ha andra upplevelser, så deras känslor visar sig på helt andra sätt.

Den här läsningen visar de stora andliga frågorna som är verksamma under åren. Själv blev jag ordentligt förvånad när jag såg det här…

ÅR 2021

År 2021

Även om året 2021 börjar lida mot sitt slut är det fördel att gå in i de energier som fortfarande pågår.

Budskap: Seven of Earth, timing

Under 2021 har nya frön planerats. Vissa förändringar av de tilltvingade förändringar vi utsattes för under 2020 har blivit oåterkalleliga och bestående. Vi tycker om dem så mycket att vi inte vill gå tillbaka. Idag talar rekryterare om att de arbetssökande idag ser det som självklart att få jobba hemifrån ett visst antal dagar i veckan. Även om arbetssökande ser fördelar med att ha en arbetsplats kan de också se fördelar i att slippa åka till kontoret vissa dagar. Detta påverkar allt ifrån trafiknätet till antalet luncher som restaurangen får sälja.  

För oss som individer innebär detta att vi fått upp ögonen för alternativa livsstilar. Det vi förut såg som norm och ”så gör man förstås” har fått sig en törn. Man kan ju göra på andra sätt också, och det kan bli ganska trevligt.

Vi har också blivit allt mer varse om vilka saker som inte går att byta ut. Relationer och kontakten med andra människor har aldrig haft större betydelse än nu.

Insikter och riktningar har kommit till oss gradvis. Allt har inte kommit på en gång. Fenomenet påminner lite om de rörliga trapporna i Harry Potters skola Hogwards. Vi följer en trappa, men när vi kommit en bit upp flyttas den och en ny väg visar sig. Fenomenet kommer att fortsätta en bra bit in i 2022.

År 2022

År 2022

Budskap: Näring, andliga synsätt

Om jag hade gjort en läsning för en person för det som sker 2022 hade jag sagt:

”Du behöver fylla på med näring och ny energi. Det gamla har tappat sin verkan och kan inte längre ge dig det du vill ha, men att få igång det nya behöver du välja in det nya.”

Hur vet man vad man vill ha? Jo, man fyller sig med känslor, tankar och upplevelser som ger en glädje och energi. Det du lägger din energi på får du mer utav. Genom att sysselsätta dig med sådant som berikar dig får du fler saker som berikar dig.

Under 2022 finns en tomhet, då vi upptäcker att vi inte kan gå tillbaka till det gamla. För vissa är detta en lättnad, de har redan påbörjat sin transformation och ser tecken på tecken att de är på rätt väg.

För eftersläntrarna är detta inte lika enkelt. De blir frustrerade, besvikna och irriterade att det utlovade ”som vanligt” inte infinner sig. Klyftorna i samhället (som redan blivit stora och tydliga) ökar snabbt då de som vill vidare tar steg efter steg, medan de som bromsar utvecklingen kämpar för att behålla status quo. Detta syns också i de två kommande åren 2023 och 2024 vilka är motsatsernas år och två motsatta krafter är verksamma samtidigt. Det är först 2025 som de kollektiva krafterna åter visar på någorlunda enhet och sammansmältande.

Vad innebär det här för dig?

Lägg din tid och din energi på dig och det som får ditt hjärta att sjunga. Lägg så lite energi som möjligt (helst ingen alls) på att motivera personer som inte vill följa med i utvecklingen. Det är svårt att förstå hur något nytt kan berika en om man inte förstår vad det är.

Det finns en företagsmodell som passar perfekt för att förklara fenomenet.

Det är några som är innovatörer, vilka går framför och banar väg. Den stora massan kommer efteråt. Och det finns alltid eftersläntare som bromsar sig in i mål.

Innovatören

När det kommer en ny produkt på marknaden är vissa supersnabba på att skaffa den. Produkten är så ny att den fortfarande har kvar vissa ”barnsjukdomar” men det spelar ingen roll. Innovatören ser genast fördelarna.

Tidiga accepterare

När produkten funnits ett tag börjar nästa kundkategori se fördelarna. Detta är de tidiga accepterna. Redan nu har vissa av barnsjukdomarna försvunnit. I detta läge kommer det ofta många produktkopior.

Tidig majoritet

När den tidiga majoriteten infunnit sig har produkten blivit allmänt känd. (det är här vi är år 2025). Då har de flesta testat och börjat se fördelar med det nya. Det börjar bli norm.

Sen majoritet

När produkten peakat börjar reorna, och då börjar den sena majoriteten handla ”alla har den ju, och här kommer en variant som har ett bra pris, det är kanske dags att jag kliver på tåget.”

Eftersläntare

Eftersläntrarna handlar i rea-rea-korgen. Inte ens då är det säkert att se ser några fördelar.

Det tar alltså ett ganska bra tag innan ”alla” är med på tåget. Innovatörerna tar täten och sedan följer person efter person efter. Det kommer alltid finnas de som stretar emot.

Så i denna tid, räkna inte med att ”alla andra” förstår vad du ser eller ser betydelsen i det du försöker skapa – eller uppmärksammar de kollektiva krafter som just nu pågår. Alla behöver inte vara med på tåget, för just nu är det inte dags än. Troligen kommer de att se det, senare, när saker börjar utkristallisera sig (efter 2025). Men till dess kommer vissa att bromsa flödet, medan andra lever i det fullt ut.

PS! Tycker du att intresset för andlighet ökat de senaste åren? Detta är ingenting mot hur stort intresset kommer vara under 2022.

Motsatserna blir tydliga under 2023

2023

Budskap: Överflöd, skörd – Två i luft, låsning, låtsas att det inte är något problem

Under 2023 är det två kollektiva krafter som är fullt verksamma samtidigt. Dessa är direkta motsättningar till varandra, så konflikterna kan vara ett faktum.

Den ena kollektiva kraften talar om framgång och skörd. Detta gäller de som redan klivit in i transformationen. De som tagit tillfället i akt och gjort medvetna förändringar under pandemin blomstrar. Succén kan se ut att komma från ena dagen till den andra, men egentligen bygger den på åratal av medvetet arbete.

Den andra kollektiva kraften handlar om låsningar och att sitta fast. Detta representerar de som blundat under pandemin och hoppats att de udda åren obemärkt ska försvinna. Nu får de tecken på tecken på att förändringen är här för att stanna, men så kan det ju inte vara?  Jag hör panikskrik i aftontidningarna (mer än vanligt, tro’t eller ej). Rädda människor söker syndabockar för att själva bli trygga.

Ge upp och fullt ös, även 2024 är fullt av motsatser

2024

Budskap: Stillhet, reflektion, släppa taget & åtta i eld – händelser rör sig i snabb fart, mycket händer samtidigt

Även under 2024 är det två krafter som är verksamma samtidigt. Det är stillheten och fullt ös.

Stillheten handlar både om att flera av de som stretat emot nu förändringen börjar ge upp. De släpper taget om sitt motstånd, varpå även de får del av framgången.

Men stillheten handlar också om att de, som surfar på livets snabba flöde, har fördel i att tanka energi i stillheten. För nu går det snabbt. Hissnande snabbt. Till och med de som tror att de har koll, har inte koll. Lite svallvågseffekt över det hela.

Här börjar också samhällsklyftorna föras samman igen. Någon slags enhet (i denna tid av individualism) börjar infinna sig.

Ett enda stort reningsbad över 2025…

2025

Budskap: Rening, transformation, slutet på en svår situation

Känslan av enhet är stor under 2025. De klyftor som tidigare byggts upp börjar nu sammanfogas igen. Det är extremt stora, transformerande krafter i luften. Vad detta innebär kan vi först veta med facit i hand. 

Själv känner jag att det åter är värdefullt att använda sig av Jim Collins Great by Choice (länk till en artikel som beskriver hur du skapar framgångsrik utveckling i osäkra tider). Det bästa sättet att förutspå framtiden är fortfarande att skapa den.

Det yttre kan vi inte påverka, men vi kan påverka vad vi gör av det.

Ska vi återkomma i slutet av 2025 för att se om detta stämde?

Dessa lekar använde jag i läsningen

De lekar jag använt

I denna läsning använde jag två lekar (jag använder oftast två lekar samtidigt).

Den första Angel Dreams kallar jag min schamanlek. Den använder jag för att se omedvetna strömmar och sådant som pågår i det dolda. Det är en av mina favoriter och jag använder den nästan jämt.

Den andra leken är Angels Tarot Cards. Denna använder jag faktiskt ganska sällan, men i detta fall kändes den mycket praktisk. Tarotleken innehåller alla skapandets skeenden och det säger ganska mycket om något är 1 luft (alltså i den allra första början) eller 10 luft (vilket är fulländning).

Luft betyder förresten rörelse. Förändring. ”röra om i grytan”. Märk väl att det är 2 luft (begynnelse) år 2023 och luft 10 (fulländning) år 2025. Det kommer troligen att hända en hel del under dessa år. Många utvecklingscykler att gå igenom…

ps. Efter det att jag gjort läsningen ramlade jag över denna med Abraham Hicks. Den förklarar ännu mer <3

3.7 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Monica Nilsson
Monica Nilsson
2 years ago

2022 energierna är redan här. En sorts förvirring, sorg och ilska över att släppa taget om det gamla. Samtidigt en nervös förväntan om något nytt. Vattumannens tidsålder är den enda tid som är möjlig för en så stor förändring. Så roligt att läsa din profetia. Personligen ser jag 2024 som mer tumultartat. Det finns bara en väg att gå – framåt.

Irene Pettersson
Irene Pettersson
2 years ago

oh, ja man kan undra vad universum sysslat med, det har blivit förseningar för mig hela hösten, nu helt plötsligt börjar det röra på sig och jag får kanske en stadig inkomst utan att lyfta ett finger, men det tar jag med en nypa salt, då min samarbetspartner velar så mycket, min fastighet är i alla fall inblandad, men jag har utvägar där också, om det krisar sig

Står still just nu när bilen är obrukbar, mitt nya ställe börjar bli vettigt, känts lite motigt att bo i en byggnad som håller kring 15 grader, men jag vill dit och börja sätta igång odlingen och det är på väg att bli bättre värme dit, får veta mer i veckan vad det kan bli, värme får jag hur om helst

Men jag börjar snart klättra på väggarna, har slut jobb på min fastighet snart, ekar i rummen för dom är tomma, men det känns som om jag ska fira jul i alla fall i år, var länge sen sist och jag ser faktiskt fram mot det

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x