Sök

Sista dagen på semestern

Idag är det sista dagen på 2021 års semester. Nu väntar två kurshelger i rad, följt av en resa till Västerås. Mentormöte, officiell lansering av Reikiportalen, byte och kloning av hårddisken, tryck av kursmanualer och sånt. Ska också skicka nästa artikel om företagande till sakexpert för faktagranskning. (Artikelserien driva egen Reikimottagning är en medlemsförmån Förenade Reikiförbundet i Sverige; jag är initiativtagare och projektledare)

Det ska bli skönt att komma in i rullarna igen, men jag kan erkänna att det varit ovanligt skönt att få paus från vardagen. Förr tyckte jag somrarna var tomma och tråkiga, och jag längtade till hösten när allt började om. Men jag tror inte jag kommer att tänka så framöver. I år har sommaren fått mer innehåll än någonsin. Jag känner mig så rik. Dessutom blir det sommarlov för sonen från nästa sommar och framåt, så det gäller att tänka på helt nya sätt gentemot tidigare.

Idag ska vi städa ur sommarboendet, äta med familjen och skruva ihop kristallkronan som jag skruvade isär (Den är lite för komplicerad för mig så jag tänker ha den på renoveringslistan och ta med den till någon som kan byta elen i den när vi åker på roadtrip i Sverige nästa gång, visste du att 4 av 10 kristallkronor är brandfarliga p.g.a sladdarna och elen är så gammal? Nu vet jag det. Tar gärna emot tips på personer som älskar att reparera kristallkronor.) Det är även årsmöte med byaföreningen (jag sitter som kassör och får fortsatt förtroende för min tredje omgång och femte år). Jag kommer också bli invald som en av de som gör troll till trollstigen! Ett kul pysselprojekt.

Picknick med sonen.

Energin från pysselprojektet trollstigen har redan börjat komma till mig. Det är speciellt att tillverka saker som ska stå utomhus. De slits mycket, och behöver vara i ordentligt virke eller sten. Min man har sågat ned flera träd i sommar. Igår blev det ytterligare två. När jag gick förbi fick jag feeling. Tog några trädstockar och satte ihop dem. Mycket riktigt, det såg ut som Pinoccio. Jag lyfte undan dessa till en plats där de inte kommer att bli uppeldade och så är kommande pysselprojekt på g. Kul med något att roa sig med under kommande helger. Nästa sommar, när Pinoccio flyttar till skogen, får jag berätta hur det gick!

Det är en spännande känsla för det som är på g. Men det mest märkliga är att det känns om privatlivet kommer att bli viktigare och ta större del av min tillvaro (hittills har nästan allt kretsat om företagandet och det jag gör genom det). Och träning! Jag är äntligen redo för träning! Det har varit många långa års uppehåll (med ”bara” BodyBalance som träning, och lite styrkelyft, och ovanligt lite cykling). Men jag kommer inte att träna hårt! Tvärt om! Jag behöver vara pigg och allert på alla plan. Att träna så jag blir trött är kontraeffektivt. Jag vill, och behöver, träna för att bli pigg.

Det känns alltså bra. Mycket bra.

Det kanske börjar bli dags för den där läsningen jag fantiserat om?

Vad händer med dig på insidan? Hör av dig om du vill ha vägledning eller läsning.

PS! Ville ha mer flöde i energikroppen och lyssnade på Sätt din intention för dagen! Alltså WOW! Vilken grej! Helt plötsligt kom flödet tillbaka, och jag såg värdet i att skicka kärlek till alla olika grejer vi gör idag. Mer flyt är alltid uppskattat, även när det går bra.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x