Sök

Årsläsning 2022/2023

Hur kan du lättast ta vara på de förändringstider som ligger i luften? Detta svarar Anna-Sofia på i denna årsläsning för bloggläsare.

Det är årsläsningstider. Är hedrad över alla förtroende och tacksam över att få ge styrka, kraft och förståelse över flöden och sådant som är på väg. De där läsningarna betyder mycket. De brukar vara vällästa.

Denna söndag gör jag en årsläsning till dig som läser bloggen.

Frågan jag tonat in mig i är: ”Vad är det bloggläsaren behöver veta?”

4:e kvartalet 2022

Tema: Tillväxt, när du följer vägledningen i ditt hjärta kommer framgången till dig

Det är en period av utveckling och tillväxt. De stora förändringar samhället står för gör att utvecklingen kommer, vare sig man vill det eller ej.

Vissa är rädd för utvecklingen.

Andra lite avvaktande, de vill se vad som händer innan de börjar agera.

Andra leder sig själv och andra in i utvecklingen.

Oavsett vilken väg du väljer ska du veta att du kommer att lyckas med det du företar dig.

Ta till fället i akt att göra en positiv förändring. Det är frestande att försöka återskapa det gamla, välkända, trygga. Byta ut en sak mot en liknande.

Passa i stället på att unna dig själv ett lyft. Gå in i det du innerst inne vill ha. Höj ribban.

Ska du ändå göra en förändring, gör en förändring som du är intresserad av!

Lyssna på hjärtat och på magkänslan. De visar dig vägen.

1:a kvartalet 2023

Tema: Balans, återhämtning, ta emot bönesvaret

Det börjar röra på sig.

När vi befinner oss på trygg mark är det lätt att drömma fritt och ohejdat. Vi ser slutmålet, visionen, tydligt framför oss.

När det börjar röra på sig är det inte lika lätt att hålla visionen intakt. Nu börjar rädslan bubbla upp. Vi börjar se det vi kan tappa. Vi börjar också känna att allt inte riktigt gick enligt plan (för alltid dyker det upp något).

I denna fas har du allt att vinna på att behålla lugnet. Andas. Få en paus. Rör på dig.

När du är avslappnad är det lättare för dig att känna vad nästa steg består utav. Det är lättare att se i vilken ordning du ska göra saker.

Ta också emot av bönesvaret. Får du en impuls att göra något – gör det! Låt inte logiken argumentera sönder något som kunnat vara en dörröppnare. Du kan träffa en viktig person på en kurs som handlar om något helt annat än det du utvecklar sig inom! Bara för att du inte kan se det betyder det inte att det inte finns. Det kommer att öppna sig dörrar som öppnar sig bara för dig.

2:a kvartalet 2023

Tema: Tålamod, fantasi

I den här fasen är det lätt att börja tvivla. Fungerar det verkligen? Jag ser ju inga resultat än. Det är lätt att börja längta tillbaka till det gamla välkända. Nu minns man bara de bra stunderna, och inte det man ville komma ifrån.

När man kommer in i en förändring behöver vi tid på att känslomässigt och mentalt kliva in i det nya. Det är inte möjligt att göra stora skiften från en dag till en annan. Alla stora skiften sker i små steg. Det känns alltid logiskt och rätt. Utomstående tycker kanske det såg ut som förändringen kom ifrån ingenstans, men den som drivit fram den är fullt medveten om hur mycket önskningar som låg bakom den.

I tider där det känns som det står still. Ta hand om dig själv. Håll energin hög och inbjudande. Bli den förändring du vill ha. Var kreativ. Finns det andra sätt att få det du vill ha, än det du tänkte du från början?

3:e kvartalet 2023

Tema: Ledarskap, följ bönesvaret

Nu börjar det röra på sig. Det viktiga för dig i detta läge är att vara din egen ledare. Var disciplinerad och kärleksfull. Gör det som är viktigt för att leda dig framåt i processen.

Om du lyssnar till din vägledning (köp den här nu, planera för detta nu) så kan du få mer flyt i långa loppet. Fortsätt att följa magkänslan. Det kanske är helt perfekt att ta semester och sysselsätta sig med något helt annat – för att fylla på med kraft och inspiration. Kom ihåg att det är resan, och inte målet, som är grejen.

4:e kvartalet 2023

Tema: Seger, möjligheter

Som från ingenstans (trots att det är förberett och underbyggt under hela året) kommer nu de möjligheter du längtade efter. Det går förvånansvärt enkelt, känslan är flyt och flax. Små möjligheter som leder till stora saker. Dörrar som verkat hade varit låsta med dubbla lås står nu öppna.

    Njut av flödet. Ta emot bönesvaret.

    Det kommer att bli bättre än vad du en vågat drömma om.

    Det enda du behöver göra är att önska och ta emot.

De lekar jag använt är:

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katarina Kemi Lindgren

Vilken peppande och hoppfull läsning, tack 💗🙏

Britta Hedén
Britta Hedén
1 year ago

Tack Annasofia för denna härliga läggning och den ger mig hopp och en riktning jag vet är på väg! Tack 🙂

trackback

[…] Vad gällde för förra året? > […]

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x