Om

Lär känna verksamheten… Och mig!

Inner Peace by Känsla AB grundades 2018, som en utveckling av det enskilda bolaget Känsla – ditt välbefinnande (2005-2018). Varför ett aktiebolag? Den enskilda verksamheten var bokstavligt en förlängning av mig och representerade mitt eget läkande. Den har fyllt en mycket viktig funktion och lärt mig mitt hantverk. Aktiebolaget är till för att samarbeta och sprida Reiki till världen.

Vision

Att återföra kunskapen om livsenergi i samhället, så att vi kan börja leva i medvind istället för i motvind.

Vi vet egentligen vad vi behöver. Vi har vetat det i århundranden. Det vi behöver är mod och styrka att följa vår själs längtan. Vattumannens tidsålder är här. Det är dags att skapa ett liv utifrån glädje, lycka och harmoni.  No more psykisk ohälsa. Istället: Follow Your Blizz. Livet ska vara ett äventyr. Vår själ älskar att ha roligt och expandera.

Anna-Sofia

Glad, nyfiken, ambitiös med alldeles för stora visioner. Det är Reikibruttan Anna-Sofia det. Bor i Luleå med man och barn (ni känner sonen Tyr som side-kicken i webinarierna). Känner sig hemma i både Norr- och Västerbotten (liksom Västra Götaland som min pappa kommer ifrån). Har bott i Karlstad 2002-2003.  

Sitter som vice ordförande i Förenade Reikiförbundet i Sverige.

Det bästa är att jag får leva som jag lär

Av outgrundliga anledningar (troligtvis erfarenheter av tidigare liv) har jag fötts med både en längtan och bestämdhet att ALLTID LEVA SOM JAG LÄR!

Jag lär bara ut sådant som är beprövat och som fungerar.

Att jag sedan behövt lära mig hur jag ska få det att fungera… Det är en helt annan femma… Det behövs nästa en hel bokserie för att förklara mekanismerna…

Reikierfarenhet

 • Hållit på med Reiki sedan 2005.
 • Startade verksamhet 2005.
 • Började utbilda Reiki steg 1 och 2 2008.
 • Utbildade Reikimastrar 2009.
 • Gick AngelicReiki 2011, 2013 och 2018.
 • Började utbilda inom AngelicReiki (steg 1&2, 3&4) 2019.

Så jag har varit aktiv utövare i femton år! Tur att jag började redan när jag var tjugofem!

 • I grunden är jag utbildad civilekonom (Karlstad universitet och Luleå tekniska universitet).
 • Har också haft stor nytta av den naturvetenskapliga linje jag gick på gymnasiet (mycket praktiskt att lära sig fysisk när du lär ut naturlagar).
 • Har också varit ambassadör för kvinnligt företagande i Västerbotten och företagsmentor via Nyföretagarcentrum Nord.

Lär känna mig

Favoritsysselsättning:

 • Skratta. Älskar felsyftningar, tokiga annonsplaceringar, seriestrippar och humor som bottnar i glädje.
 • Skriva. Skriver feelgood-blogg, kursmaterial, krönikor i Extra Luleå, har skrivit Hur kärlek tar bort smärta. Fantiserar om att skriva barnböcker och disneyfilmer. Skriver dagligen med start kl 05:30, alla dagar i veckan.
 • Läsa. Det blir mest facklitteratur och personporträtt, och via Storytel istället för genom böcker.
 • Vara i Reikienergi. Är en riktig energijunkie!
Anna-Sofia och hennes pappersbuntar
Den här ENORMA pappershögen är en av mina favoritbilder. Jag gick nämligen runt och var besviken över att jag inte skrev. Så upptäckte jag att jag under två-tre år tid hade skrivit DENNA MÄNGD mailkonversationer, noveller och diktsamlingar. Utan att ens tänka på det! Jag skriver för att må bra, rensa hjärnan och för att jag inte klarar mig utan skrivandet. Varje gång någon berättar hur mycket de uppskattar mina ord sjunger mitt hjärta.

Gråter av glädje när:

 • Någon läker andligen Detta är min livs största glädje och kick. Klarar inte av att se Long Island Medium utan att gråta. Grät mig igenom hela Tony Robbins I Am Not Your Guru. Låt oss inte tala om disneyfilmer och dess soundtrack… Love ’em!

Hamnar alltid i situationer där:

 • Någon berättar om trauman eller starka upplevelser Så har det varit för mig sedan jag var liten. Jag drar nog fram det ur folk. Jag är djupt tacksam för alla förtroenden. Sekretessen är alltid närvarande, i alla sammanhang, oavsett. Jag kan inte minnas senast jag hade ett ytligt samtal.
 • Jag blir ofta tillfrågad att ge Reiki till människor jag nyss träffat. ”Är det som vanligt?” undrar min man när ser mig ge Reiki på festen/födelsedagsfikat/på krogen…

Har INTE haft helande händer sedan barnsben

 • Till skillnad från många helande kollegor har jag INTE varit medial sedan barn. Min medialitet kommer ifrån Reikin och har tränats fram. Jag är skickligare på att se ödestrådar, karma och energiband än änglar. Änglarna ser jag som färger och färgspel för min inre syn.

Klicket

 • Det andliga klicket kom för mig, inte genom helande, utan genom Feng Shui. När Karen Kingston berättade i Skapa harmoni i ditt liv med Feng Shui att man kunde höja vibrationerna i ett rum och bli av med smärta, ilska, sorger och bedrövelser väcktes en djup längtan i mig. Om detta är sant är det de bästa nyheterna i hela världen. Ps. Det är sant. Och man kan göra det i kroppen också!

Har Luleås busigaste och fnissigaste fasadskylt….

Givers gain

Jag är med i BNI Team Ymer (Luleåteamet) och är en sann anhängare av Givers Gain. Du får mycket gärna dela innehållet i denna hemsida till dina vänner, kollegor eller kunder. Lägg gärna in din historia och berätta på ditt sätt! Ju fler vi är som sprider ordet desto bättre!

Ps! Kom ihåg… DU är viktig. DU är unik. Världen behöver DIG!

Läs mer om utbudet >