HEJ! JAG ÄR ANNA-SOFIA

Här kan du lära dig mer om mig

Reiki är Anna-Sofias grej

Anna-Sofia Giese Vesterlund är en Reiki- och Angelic Reiki ®- master, författare och civilekonom från Luleå, Sverige.

När hon första gången kom i kontakt med Reiki (via en bok, kraft genom Reiki av Paula Horan) reste sig håren på hennes armar. Hon visste att hon hade hittat det hon letat efter i hela sitt liv. Hon började skissa på affärsplanen innan hon gått första utbildningen, eller ens tagit emot en behandling.

Nyfiken på människan

Sedan barnsben har Anna-Sofia varit intresserad av människan, psykologi och de självläkande krafterna. Alla hennes uppsatser handlade om människor. På mellanstadiet skrev hon om sekter (hjärntvätt var en av hennes rädslor). På högstadiet om Vad vi säger och vad vi menar. Och på gymnasiet skrev hon uppsats som manligt och kvinnligt. Hon hade mycket huvudvärk, vilken blev betydligt bättre genom en bok som Fredrik Paulun hade skrivit: Blodsockerblues. Hon var fascinerad över hur en bok kunde förändra hennes liv.

Magkänslan visade vägen

Anna-Sofia hade alltid trott att hon skulle jobba med människor och att hjälpa dem att må bra, kanske psykolog eller skriva böcker. Där blev hon förvånad när hon skulle läsa vidare. Hon gick inte igång på psykologin? Inte heller sociologin? Däremot pirrade det i magen när hon såg ordet Civilekonom? Mycket märkligt. Men förra gången hon fick ett infall, och valde naturvetenskaplig linje i stället för samhällsvetenskaplig, hade det passat henne som handen i handsken. Så hon följde magkänslan. Och fick lära sig saker som förvånansvärt få i helandevärlden är intresserad av. Entreprenörskap – hur man skapar det man vill ha. Ja till och med det samhälle som man vill ha.

Helandet har kommit genom Reikin

Många som blir healers har medialitet i släkten. Så var det inte för Anna-Sofia. Hennes familj består av lärare, ingenjörer, entreprenörer och konstnärer. De helande händerna och den intuitiva förmågan har kommit genom Reikin.

3 korta

Roligast med jobbet?

Mötet med kunden! Har alltid älskat samtal om sådant som är riktigt viktigt. Nu har jag sådana dagarna i ända!

Hur ofta ger du dig själv Reiki?

Dagligen, ofta flera gånger. Lyssnar väldigt mycket på Guidad Reiki och inspelningar från kurser. Förr, när jag hade mycket och hela, blev det ofta heldagar i sängen med Reiki. Nu för tiden behövs de förvånansvärt sällan.

Du har varit verksam i femton år! Vad är är tjusningen?

Varje år har innehållit något nytt och det är alltid lika spännande att se vad som är på väg. Med tanke på alla nya färdigheter jag behövt lära mig känns det som det ständigt är ett nytt jobb som jag går till. Jag ser framemot vad kommande 40 år kommer att innebära.

Jag visste intuitivt att jag hade hittat det jag letat efter i hela mitt liv

Anna-Sofia när hon kom i kontakt med Reikin

Favoritsysselsättning:

  • Skratta. Älskar felsyftningar, tokiga annonsplaceringar, seriestrippar och humor som bottnar i glädje.
  • Skriva. Skriver feelgood-blogg, kursmaterial, krönikor i Extra Luleå, har skrivit Hur kärlek tar bort smärta. Fantiserar om att skriva barnböcker och disneyfilmer. Skriver dagligen med start kl 05:30, alla dagar i veckan.
  • Läsa. Det blir mest facklitteratur och personporträtt, och via Storytel istället för genom böcker. Älskar appen MasterClass.
  • Vara i Reikienergi. Är en riktig energijunkie!
Anna-Sofia och hennes pappersbuntar
Den här ENORMA pappershögen är en av mina favoritbilder. Jag gick nämligen runt och var besviken över att jag inte skrev. Så upptäckte jag att jag under två-tre år tid hade skrivit DENNA MÄNGD mailkonversationer, noveller och diktsamlingar. Utan att ens tänka på det! Jag skriver för att må bra, rensa hjärnan och för att jag inte klarar mig utan skrivandet. Varje gång någon berättar hur mycket de uppskattar mina ord sjunger mitt hjärta.

Gråter av glädje när:

  • Någon läker andligen Detta är min livs största glädje och kick. Klarar inte av att se Long Island Medium utan att gråta. Grät mig igenom hela Tony Robbins I Am Not Your Guru. Låt oss inte tala om disneyfilmer och dess soundtrack… Love ’em!

Hamnar alltid i situationer där:

  • Någon berättar om trauman eller starka upplevelser Så har det varit för mig sedan jag var liten. Jag drar nog fram det ur folk. Jag är djupt tacksam för alla förtroenden. Sekretessen är alltid närvarande, i alla sammanhang, oavsett. Jag kan inte minnas senast jag hade ett ytligt samtal.
  • Jag blir ofta tillfrågad att ge Reiki till människor jag nyss träffat. ”Är det som vanligt?” undrar min man när ser mig ge Reiki på festen/födelsedagsfikat/på krogen…

Har INTE haft helande händer sedan barnsben

  • Till skillnad från många helande kollegor har jag INTE varit medial sedan barn. Min medialitet kommer ifrån Reikin och har tränats fram. Jag är skickligare på att se ödestrådar, karma och energiband än änglar. Änglarna ser jag som färger och färgspel för min inre syn.

Klicket

  • Det andliga klicket kom för mig, inte genom helande, utan genom Feng Shui. När Karen Kingston berättade i Skapa harmoni i ditt liv med Feng Shui att man kunde höja vibrationerna i ett rum och bli av med smärta, ilska, sorger och bedrövelser väcktes en djup längtan i mig. Om detta är sant är det de bästa nyheterna i hela världen. Ps. Det är sant. Och man kan göra det i kroppen också!
Har Luleås busigaste och fnissigaste fasadskylt….

Reikiresa

Reiki steg 1 i februari och steg 2 i juni hos Carina Twofeathers i Överkalix. Mottagningen slog upp sina dörrar i augusti samma år.

Reikimaster blev hon hösten 2007, hos Peter Larsson. Reikikurser började hon hålla själv våren 2008.

Angelic Reiki lärde hon sig av Anita Lidström 2011, 2013.

Lärare blev hon 2018, så första Angelic-kursen kom 2019.

Suttit i styrelsen för Förenade Reikiförbundet i Sverige 2009 – 2011 & 2018 – pågående.

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng