Sök

Lär dig Reiki

Att gå Reikikurs är något mycket speciellt. Det är inte en kurs som man kan gå och efteråt fortsätta med sitt liv som om ingenting har hänt. Reikikursen innehåller energier som är hundra, kanske till och med tusen, gånger mer intensiva än vad en vanlig Reikibehandling ger.

Energikanalen som initieras kommer varaktigt att ge ett högre vibrationsläge! Detta innebär att höjningen blir bestående, även om man inte ens använder sina Reikihänder…

Reikikurs är något man går när man är redo för att läkas på orsaksnivå och äntligen bli av med det där som skaver, en gång för alla.

De flesta som går Reikikurs gör det för att de känner att de MÅSTE GÅ! Det är som att livet inte kan fortsätta om de inte hakar på kursen. De längtar efter varaktig förändring och ser framemot 21-dagarsutrensningen (där kroppen släpper taget om smärtor, känslor och tankar som håller en för låg vibration och därför inte kan vara kvar i det nya energiläget). Det kommer alltid en 21-dagarsutrensning för varje Reikisteg, samt när man repeterar.

När det är rätt tillfälle att gå Reikikurs kommer allt att stämma. Man längtar (så det nästan värker). Timingen känns perfekt. Och man har pengar så det räcker och blir över. (Visst är det bra att Friskvårdsbidraget även kan användas till Reikikurser?!)

Innan du helas behöver du fråga dig om du är beredd att släppa det som gör dig sjuk.

Läs mer om utrensningarn >

Reiki är som att hitta hem

Iris

Värt minst en årslön

Det är ganska skönt att priserna för en Reikiutbildning har gått ned! Under 1930-talet gick en Reikiutbildning på ungefär en årslön! Under 1970-talet låg ”bara” masterutbildningen på dåvarande 100 000 kr… (motsvarar ungefär 1 miljon idag).

Men även om priserna är betydligt mer överkomliga idag (varje kurssteg ligger på 3595 kr här på Inner Peace by Känsla) så är värdet av utbildningen fortfarande detsamma. När du upptäcker allt som Reikin kan hjälpa dig med kommer du troligen tycka att den hade varit värt en årslön. Även om det är skönt att slippa lägga ut de summorna.

Reiki steg 1 skapar en Reikikanal. Steg 2 fyrdubblar den. Mastern 10 dubblar den!

Reiki lärs ut i tre steg

Av tradition lärs Reiki ut i tre steg.

Första delen ger helande händer.

Andra delen gör att vi kan skicka Reiki på distans.

Tredje delen handlar om att föra gåvan av Reiki vidare till andra. (Eller pojkväns-kursen som jag brukar kalla den, då det är så många initierar sina familjemedlemmar)

Här på Inner Peace by Känsla håller vi kurser i alla tre steg.

Kursinnehållet hittar du här >

Du kan med fördel jämföra detta med det rekommenderade kursinnehållet via Förenade Reikiförbundet i Sverige >

De allra flesta som lär sig Reiki gör det för sin egen skull och för att kunna behandla sina familjemedlemmar.
Det här är några av fördelarna som 1277 personer upplevt av att ge sig Reiki regelbundet. Genomsnitt på sporadiskt användande och flitigt användande…
Man får VÄLDIGT snabbt positiv effekt av Reiki. Men ju mer man håller på (och ju mer helande man tillåter sig att ta emot på olika sätt) desto mer påtagliga blir de signifikanta förändringarna.

Hur klarar sig folk utan Reiki?

Maria

Initiering genom alla 7 chakran + fötter (inte bara 4)

PS! Vi gör en variant av den klassiska initieringen, vilket förlänger Reikikanalen genom samtliga 7 chakran (istället för de klassiska 4) och även leder energin ut genom fötterna. Detta gör att det är lättare att behålla jordningen och bibehålla en god energimässig balans. Denna initiering är speciellt lämplig för de som ger Reiki ofta och flitigt.

Läs mer om Jordning med dess för- och nackdelar >

Kursdatum hittar du på BokaDirekt eller på startsidan här på Kansla.nu.

När du längtar är det dags…

Reikiboost

”Kursenergier” i Reikiboosten

PS! Det är något speciellt med kursenergier… För de som vill ha effekten (även om det inte riktigt är läge att signa upp för en hel kurs just nu) finns Reikiboosten! Till dessa tillkallas de mest perfekta energierna, för alla som deltar, just nu. Det är ca 4 Reikibooster per år, vilka annonseras via Nyhetsbrev & Instagram.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Lär dig Reiki […]

trackback

[…] Lär dig Reiki […]

trackback

[…] Lär dig Reiki […]

trackback

[…] Lär dig Reiki […]

trackback

[…] Lär dig Reiki […]

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x