Sök

Lär dig Reiki

Vill du ta kvantkliv i din personliga utveckling?

Vill du utvecklas mycket, relativt snabbt och vara säker på att utvecklingen leder dig till något du innerst inne längtar efter? Då är kurser i Reiki något för dig!

Att gå en utbildning i Reiki är som att gå på en behandling, men ger ungefär hundra gånger mer energi. Dessutom får du lära dig en hel del smarta grejer vilka öppnar nya dörrar för dig.

Angelic Reiki kurs, en underbar helg, något jag kommer ta med mig resten av livet.

Emma B

Fördelar med att gå Reikikurs:

1. Du får mer mängd livsenergi

När du lär dig Reiki får du en initiering vilken länkar dig samman med den outsinliga källan av villkorslös kärlek och ditt eget högre jag. Detta gör dig till ett självladdande batteri. Med Reiki-initieringen får du egna helande händer som du kan använda hur mycket du vill! Ju mer du använder energin desto mer energi får du! (i jämförelse med andra helandetekniker där du inte får nyttja energin för egen vinning.)

2. Du blir av med tung energi

Reikienergin fungerar som ett diskmedel. Den löser upp tung energi (som skam, rädsla, besvikelse, ilska) och ersätter den med lätt energi (kärlek, tillit, glädje, inspiration). Reiki fungerar på en gång. När du ger dig Reiki känner du dig omedelbart lättare! Över tid kommer den upprepande, ljuvliga känslan att göra stor skillnad. Många mastrar (vilka gått Reiki steg 1 & Reikisteg 2 innan de klev på masterutbildningen) fascineras över hur mycket som förändras i deras omgivning. Vissa gånger försvinner personer som triggar, än vanligare är det att personen slutar trigga (för att triggern försvunnit i dig). Det är fascinerande att det går att läka så mycket.

3. Effekten blir varaktig

Till skillnad för intellektuella förändringar (där du bestämmer dig och kör på det du bestämt) lägger sig förändringen av Reikikurser på energiplan. Detta gör att du förändras från grunden! Du kan inte gå tillbaka till det gamla ens om du vill det. Om detta faktum gör dig ivrig och förväntansfull är Reikiutbildning något för dig. Om inte passar behandlingar (vars effekt bara varar ett par veckor, om du inte medvetet bygger vidare på dem) bättre.

Tips när du ska gå kurs:

1. Välj en lärare du tycker om och har förtroende för

Reikienergin är fri från lärarens påverkan, men undervisningen är inte det. När du tycker om din kurslärare och det sätt som hen undervisar får kursen mångdubbel effekt. Ditt hjärta säger när du har hittat rätt. I olika perioder av ditt liv kan du dras till olika lärare. (Själv har jag haft sex olika Reikilärare, vilka i sin tur lärt sig Reiki av flera olika lärare). Följ din längtan.

2. Timingen ska vara rätt

Att gå en Reikikurs är att få raketbränsle i sin personliga utveckling. I rätt timing är detta det bästa som finns! I fel tillfälle blir detta ett problem. Gå kurs både när du längtar (ett tecken på att det är rätt) och när det går lätt att prioritera in en utbildning i tillvaron. Om allt kör ihop sig, trots att du längtar, är det timingen som inte infunnit sig än.

Känner mig starkare efter den spännande helgen. Tack till alla som var med!

Pirkko H

Här hittar du de kurser du kan gå på Inner Peace by Känsla:

Reiki är som att hitta hem

Iris

Nybörjarkurser


Bonuskurser

Webinarier

Kostnadsfritt
Ingen anmälan

Fördjupningskurser
Online


Fortsättningskurser

Reiki steg 2

Online

I Luleå

Reikimaster
1 årig utbildning i 5 steg

Online

I grupp

Vad längtar du efter?

Läs mer om Behandling/Vägledning >

Läs mer om Andlig läsning >

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Lär dig Reiki […]

trackback

[…] Lär dig Reiki […]

trackback

[…] Lär dig Reiki […]

trackback

[…] Lär dig Reiki […]

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2023. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x