Sök

Läsning på viktiga relationer

Kan man göra läsningar på sig själv? Absolut. Jag gör det hela tiden. Det hjälper mig att ta mig ur mina egna tankar och se mig, och min situation, i nytt ljus.

Idag gjorde jag en läsning på en relation, mentorskapet mellan mig och min mentor. Vi är halvvägs i mentorskapet, och vi kliver nu in i en ny era. Jag har känt att jag varit en ganska svår person att vara mentor för. Detta pga min produkt (Reikiportalen) inte varit klar. Det är mycket svårt att visa upp, presentera och marknadsföra något som inte finns. Mentorn har dock drivit på processen (andra saker har hänt samtidigt så att det varit möjligt att förverkliga den också, det hade inte kunnat gå snabbare än vad det gjort).


Nu är jag i mål! Jag har något att jobba vidare i! Mina enorma investeringar har gett resultat Jag har uppnått tröskelkometens för att få vara med i spelet (begreppet tröskelkompetens kommer ifrån Jim Collins Great By Choice). Energin framöver är av en helt annan nivå! Men hur påverkar det relationen med min mentor?

Relationen med min mentor

Budskap: Spirituell aktivering, stimulering, ledarskap

När någon ställer frågor som situationen klarnar. När du tänker själv känns allt relativt enkelt. Du förstår ju redan allt. För dig är det logiskt och självklart. Men för någon utomstående, någon som inte varit med om det du varit med om och sett det du sett, är det inte lika enkelt och självklart. Varje gång du får en fråga blir du mer insatt i kundernas frågor, vilka hjälper dig att skapa den där fantastiska kundresan som du alltid drömt om där kunden känner sig sedd, älskad och välsignad i varje touch point med verksamheten.

I kommunikationen, lyssna inte bara på orden, lyssna efter motståndet. Vad kan få en inbiten skeptiker att fundera en gång till? Mentorn är både artig och krass, båda egenskaperna tjänar dig.

Det är också dags att aktivera ditt eget ledarskap. Du behöver bjuda till för att det ska bli lätt att förstå och hänga med i svängarna. Det är du som ska föra ton och leda samtalet vidare. Vad är det du behöver? Vad är det du vill ha? Ju fler frågor DU ställer, desto lättare är det för mentorn att hjälpa dig. Du har faktiskt en mentor som mer än gärna vill hjälpa dig, men han förstår inte riktigt vilken roll han har och om han överhuvudtaget gör någon skillnad. Han tvivlar på sin viktighet, men han köper inte dina ord (på samma sätt som du inte köper hans) för han läser också mellan raderna. Han behöver se var han gör skillnad.

På Kroppsbalans, när du fysiskt ser saker som du har tipsat om (väggen som är borta, draperiet i sommarrummet) känner du din egen delaktighet. Mentorn vill göra samma sak. Är det något han går igång på så är det att vara med i framgångståg. Vilka frågor kan DU ställa som får honom att känna sig med på resan? Hur kan du få honom att känna sig stolt över din framgång?

Läsningen öppnade mina ögon. Den fick mig att tänka till. Nu fick jag lite att skicka Reiki på…

Brukar du göra läsningar på viktiga relationer? Jag kan hjälpa dig!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x