Sök

Årsläsning 2024

Vad är det egentligen för kollektiva krafter som kommer att påverka under 2024? I denna andliga läsning (som jag gjort med tre orakellekar) får du både se vad som är i görningen.

Nu när du läser guidningen, kom ihåg att den är till för att du lättare ska kunna ta vara på tiden. Tror du att det blir någon skillnad för den som lever per default och reagerar på allt som sker, i jämförelse med någon som använder förutsättningarna för att skapa det liv som hen drömmer om?

Men vi börjar med att runda av året 2023, vad gäller för december 2023?

Vad gällde för förra året? >

Läsning för 2021-2025 >

I slutet av december kommer astrolog Maria Dupal & Reikimaster Anna-Sofia med nytt avsnitt i Andliga klubben.

December 2023

Tema: Högre rådet, nej förutsättningarna är inte rätt, support

När något är både rätt och timingen är perfekt är vi redo. Mentalt, känslomässigt och praktiskt redo. Och så verkar inte fallet vara under december 2023. Då de flesta av oss har fullt upp med julförberedelser & umgås med familj så säger korten indirekt: kliv in i julfirandet fullt ut och ta vara på denna tid. Du missar ingenting, tvärtom. Ju mer du myser och fyller på krafterna desto lättare kommer nästa fas att vara.

Det är dock viktigt att du ger tid att bara vara. Gör Guidad Reiki i Reikiportalen, ta långpromenader eller måla mandalas. Det viktigt är inte vad du gör, utan att du ger dig utrymme att vila i en plats under alla lager av tankar och känslor. Det är nämligen så att dina andliga guider (livet) har budskap till dig, och då gäller det att vara mottaglig så att du faktiskt får budskapet.

När vi är stressade orkar vi vanligtvis inte med mer information. Vi slår dövörat till och slutar lyssna. I bästa fall kan våra andliga guider pressa in andlig information i våra drömmar, när vi sover. Men är det inte bättre att få så mycket av informationen i vaket tillstånd som möjligt? Då är det lättare att förstå och sätta i sitt sammanhang.

Och kom ihåg: Du kommer alltid att få det du behöver, i perfekt timing, när du behöver det. Om dina andliga guider ger dig budskap och din känsla är: ”Men jag vet inte hur jag ska göra det?” så behöver du ändå inte oroa dig. Lita på att det du behöver kommer till dig när du behöver det.

Guidningar från Reikiportalen som passar extra bra just nu:

Första kvartalet 2024

Tema: Dagdröm, nya relationer, balans

Det är lättare energier i luften under den första delen av året, men med tanke på hur resten av året ser ut är idéerna troligen frön som sås hellre än startskott.

Att drömma och se saker för vår inre syn är viktigaste än vad vi kan förställa oss. När vi kan se det för vår inre syn kommer vi också att kunna skapa det. Finns det en vilja finns det en väg.

Vissa tycker det är enkelt att drömma sig iväg, andra tycker det är mer utmanande. Men det kan vara värdefullt att påminna sig om att det visionära seendet i stor del är en inlärd förmåga. Ju mer vi kan om ett område, desto mer intuitiv blir vi. Ju mer vi letar efter lösningar, desto snabbare blir vår hjärna på att hitta lösningar.

De drömmar som kommer under denna period är troligen frön, som aktiverar vår inre gps och gör att livet tar en ny riktning. Det är alltså dags för frösättning, men inte skörning.

Generellt vill vi komma igång och ser resultat snabbt efter det att vi önskat, men så verkar inte vara fallet just nu. Istället kommer energier av återhämtning, balans, och stagar upp energin.

Beslutsam, det är känslan av det första kvartalet 2024

Guidad Reiki som passar extra bra just nu:

2:a kvartalet 2024

Tema: Vänskap, jordning, samla information

De bästa samarbeten sker mellan personer som känner varandras styrkor och svagheter, som litar på varandra och som har en gemensam kärnvärdering som enar dem.

När energier av vänskap ligger i luften tyder det på att det är en period av nya impulser. Det är på väg nya tankar, känslor eller ingångar. Men det verkar fortfarande inte vara tid att agera på dem. Det handlar snarare om att samla information och förbereda sig, hellre än att skapa och producera.

Detta kan innebära att frågorna ökar, medan svaren fortfarande lyser med sin frånvaro.

Här är knepet att tillåta sig att släppa taget om frågorna, trots att de påkallar uppmärksamhet. Vila ifrån dina egna funderingar. Låt svaret och riktningen komma till dig i perfekt timing. Var närvarande och öppen i möten, för du vet aldrig vad du ska ta med dig från mötet. Det kanske är något annat än vad du trodde…

Lita på att du, när timingen är perfekt, har precis de förutsättningar du behöver för att kunna fatta ett beslut och agera på det. Men just nu räcker det gott med att ”bara vara”. Umgås. Fyll på krafterna. Och se vad som kommer till dig.

Guidad Reiki som passar perfekt just nu:

3:e kvartalet 2024

Tema: Kommunikation, rening & allt är inte som det ser ut att vara

Under hösten börjar energierna åter röra på sig och det är viktigt att detta sker. Saker sätts igång, men inte heller här ser vi slutförandet av dessa faser. Det kan snarare kännas som ett steg framåt och två steg bakåt.

När vi befinner oss på första delen av ett nytt trappsteg i utvecklingstrappan brukar ”alla frågor som har med trappsteget att göra” att komma till oss. Det är ungefär som att vara ny på jobbet. Man bombarderas med intryck, problem och önskemål, men än vet vi inte vad vi ska göra av dem.

Det brukar ta en stund, ett par månader på det nya jobbet, innan vi kommit in i det hela och upptäckt vad vi ska göra. Och det är först nu om nästa fas av utvecklingsresan börjar. Det är nu vi testar, och får fortsätta testa, till vi lyckas. Gradvis får vi klarhet i område efter område. Och när vi har klarhet i alla områden, då är det dags att gå vidare med nya utmaningar.

Energin under 3:e kvartalet av 2024 är lite som ”ny på jobbet”. Vi har en god intention, men vi är tyvärr inte i slutfasens klarhet än. Istället befinner vi oss i början av resan och möts av reningar, kontrast och & feedback.

Fortsätt framåt, ta vara på det du möts av.

Tips på Guidningar via Reikiportalen:

4:e kvartalet 2024

Tema: Kosmiskt medvetande, äventyr & varning och försiktighet

Om vi var ”ny på jobbet” under 3: kvartalet 2024 så börjar pusselbitarna falla på plats nu under 4:e kvartalet. Vi kommer allt mer in i det hela, börjar få flyt, flax och framförhållning. Stundtals är vi i full kontakt med vårt högre jag, vi känner inspiration och skapandeglädje.

Men det finns också energier som talar om försiktighet. Det är inte fullt ös medvetslös som gäller. Energierna talar snarare om vikten att vara uppmärksam.

När du möter saker som inte tilltalar dig, saker du inte vill ha – stanna upp! Fråga dig: ”Vad vill jag ha istället?”

Utgå inte från att allt som kommer till dig också måste manifesteras. Det du fångar upp är snarare tecken på det som är på väg. Vill du ha just det som är på väg? Eller vill du ha något annat? Du har allt att vinna på att vara sann mot dig själv.

Tips på Guidningar från Reikiportalen:

Lekarna jag använt (två av dem har ett par år på nacken):

Anna-Sofia Giese Vesterlund
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Årsläsning 2024 […]

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x