Sök

Mina 3 favoritänglakortslekar

När jag gör läsningar använder jag vanligtvis de här tre lekarna. De har gått ur produktion, men går i vissa fall att få tag på.

Goddess Guidance Oracle Cards

goddess guidance Oracle Cards

Det sägs att du inte ska låta andra röra din änglakortlek eftersom deras energier kan fastna i korten. Det är lite roligt eftersom det exemplar jag har är blädderexemplaret från Capella (en butik för välmående som fanns i Luleå och som jag jobbade i 2003-2007). Det finns få änglalekar som så många olika personer bläddrat i som just den här leken!

För mig representerar den här leken (bokstavligt, exakt denna lek, inte lekar som denna) min första kontakt med konstarten läsningar. Min chef tog hem änglakorten eftersom de ”var trygga att använda och bara gav positiva svar”. Hon pratade inte om vad som hade hänt, men hon pratade om att hon endast ville sälja saker som hon stod för till 100%, och att hon inte ville sälja tarotkort (trots att det fanns efterfråga) eftersom man kunde tolka korten negativt. ”Hade jag kunnat läsa tarotkort, då hade jag kunnat sälja dem” sa hon. ”Då hade jag kunnat utbilda kunderna vid köpet.”

Att göra läsningar handlar om två saker:

1. Ta emot budskapet

2. Berätta om budskapet på ett andligt upplyftande och stärkande sätt.

Min chefs skepsis till tarotkort gjorde mig medveten om värdet i att inte bara få budskapet utan att även tolka det.  

I sommarkursen Online – lär känna din intuition kommer vi att prata om hur man gör läsningar till andra. Det finns några platser kvar! Anmäl dig idag!

Läs mer: Lär känna din intuition

Jag använder den här leken när jag vill ha mjuka, sköna budskap och rikta energin till sådant som ger framgång.

Messages from your Angels

Messages from your Angels Änglakort

Den andra leken från Capellatiden som jag använder flitigt är Messages from your Angels. Jag tycker den här är speciellt bra i årsläsningar och när det handlar om tid. Innan jag drog alla visningskort till detta inlägg bad jag om att få kort som hjälpte er läsare på bästa sätt. Och vipps drog jag de två mest ”utmanande” korten i denna lek + en av mina favoritkort. (favoriten är Yes -Timingen är perfekt för ett nytt äventyr!)

”Nej, förutsättningarna är inte till din fördel just nu. Vänta, eller leta efter andra alternativ.” är det kort som jag tycker är lite tråkigt att få. Eller åtminstone TYCKTE var tråkigt?! (Nu för tiden, när jag får så överraskande mycket gjort, kan jag tycka det är skönt att allt inte händer samtidigt. Förut behövde jag energin ifrån framtiden för att orka med nuet. Nu har jag så mycket spännande som sker i nuet att jag inte vill att energin från framtiden ska distrahera mig. Jag kan förresten inte minnas när jag fick det där kortet senast?).

Som du ser använder jag kort på engelska, trots att det finns svenska översättningar.

Jag föredrar kort på originalspråk av två anledningar:

  • Det finns ord på engelska som inte finns i samma vibration i svenskan, som abundance (överflöd)
  • Energin från översättaren lägger sig i korten, vilket vissa gånger är förvirrande.

Välj kort i det språk som tilltalar dig! Välj svenska kort om det engelska språket förvirrar dig. Det är en smaksak vad du väljer, och budskapet kommer du att få fram oavsett!

Nyfiken på läsningar jag gjort?

Angel Dreams

Angel Dreams änglakort

Den tredje lek jag använder flitigt är Angel Dreams. Denna har betydligt fler kort i sig (men är inte tjockare än att jag med mina små händer med lätthet kan blanda leken).

Denna lek har shamansk prägel och visar helt andra typer av energier. Jag använder denna för att se omedvetna strömmar och vad som påverkar. Vanligtvis använder jag två lekar när jag drar kort, och den här är nästan alltid en av de två.

Här ser du att det i vissa kort finns flera betydelser. En av dessa kommer att kännas mer intressant än den andra… Det är den som gäller denna gång!

Dessa är de änglakortslekar som jag använder mig i särklass mest utav.

Vill du läsa mer om att välja lek? Läs vidare.

Vilka är dina favoritlekar? Du använder kanske nyare kort än mig? Dela gärna dina tips i fältet nedan. Du kan hjälpa någon som är på kortjakt!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x