Sök

Första utkastet klart

Det är fascinerande hur mycket snabbare något går när man kan det, gentemot när man inte kan det. Det tog ett par dagar av funderingar, och två dagar av produktion, att uppdatera hemsidan till den variant du kan se idag. Detta tack vare att jag lagt månader för att lära mig en annan hemsida, vilken förstås inte varit möjlig att göra om jag inte gjort hemsidor innan dess och blivit lite van. Och den här mallen (detta theme) hade inte kommit till sin rätt om jag inte redan skrivit mängder av blogginlägg till söndagsbloggen! Det ena ger det andra, som ger det tredje, vilket öppnar möjligheten för det fjärde.

Jag tänker ofta på Louise Hays ord i hennes film Du kan hela ditt liv. Louise Hay är en av våra mest välkända personer i den alternativa världen. Hennes bok, som har samma namn som filmen, har sålt i långt över 10 miljoner exemplar över hela världen och lagt grunden för andra människors arbete. Louise Hay var en av de som visade hur känslor lade sig i kroppen, och hur man kunde läka sig fysiskt genom att ändra sättet man tänkte. Jag använder själv hennes bok som uppslagsverk.

Har du tänkt på att många böcker, kurser och sidor på internet kommer ifrån Hay House Productions? Det är idag en av världens största förlag.

Gör det som ligger framför dig

Och de där orden jag tänker på, det är när Louise beskriver hur allting började. När hon hade tryckt upp ett litet häfte (första utkastet till Hur du kan hela ditt liv) i flera tusen exemplar. Av sin kollega fick hon höra att hon var tokig – vem skulle vilja ha de där häfterna? – men hon gjorde det jobb som låg framför henne, och fortsatte framåt – tog ett steg i taget och skapade något som blivit ett smärre imperium.

Sätt den ena foten framför den andra. Gör det som är framför dig

Louise Hay

Annan fas

Nu kommer jag att jobba lite i den nya uppdaterade hemsidan och lära känna den. Den är inte klar, inte på långa vägar. Men nästa fas är att skriva texter, något jag brukar ha svårt för efter det att jag ”byggt” och varit praktisk lagd. Jag behöver få släppa tankarna, göra något annat, och fylla på med kreativitet för att orden ska komma. Dessutom ska det tillkomma fler sidor och navigationen behöver ses över.  

Nytt namn

Såg du förresten att sidan fått ett nytt namn? Bolagsmässigt har inget förändrats, eller? Jo. I höst lanserar jag en ytterligare gren på verksamheten. Det börjar liksom röra på sig. Men administrativt ändrar jag inte något (än). Verksamheten heter fortfarande Inner Peace by Känsla. Men denna hemsida får heta känsla.nu, såsom den redan brukar beskrivas. Rubriken fick nu en bättre längd, och blev lite tydligare.

Så nu pausar jag lite från hemsidan ett tag och gör lite annat. Läckert att det ändå gick så fort att mejsla till de stora dragen.   

Brukar ditt arbete involvera flera olika faser? Hur hanterar du dem?

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x