Sök

Annullering av andliga program och själens mörka natt

Denna läsning gjorde jag för en kund som under många år arbetat extremt mycket med sig själv. Först blev hon skakad av den. Sedan lättad.

I denna läsning presenterar jag två begrepp som är bra att känna till i personlig utveckling. Detta är dock inga nybörjartekniker. Denna kvinna som fått den här läsningen har medvetet arbetat med sig själv i över tjugo år. Men det är värdefulla saker att vara medveten om…

Rycka roten av problemet

Tema: Slut och början, rening

Korten för det första kvartalet överraskade mig? Slut och början? Rening? Jag tycker det har känts som att det gått bra och varit relativt stabilt för dig under en ganska bra period. Men det är kanske det som är grejen?

Känner du dig redo med det gamla? Längtar du efter att gå vidare? Vill du bjuda in något som du aldrig haft förut?

Alla har andliga program, få är medvetna om att de har dem

Har du hört talas om andliga program? Det representerar någon slags ”koppling”, ”chip” eller ”sätt att tänka”. Det handlar om vanor, tankar och beteenden som vi tar för givna. Syftet med dessa program är att ta så lite energi som möjligt, så att vi kan lägga fokus på det som är viktigt. Det handlar alltså om reflexer som passerar under både vårt medvetna och vårt undermedvetna. Programmen har ofta stor påverkan i vårt liv, men vi är fullständigt omedveten om att vi har dem – och än mer omedveten är vi över att vi använder dem. Resultaten är vi så vana med att vi tror att det är så livet ser ut.

 Vi vill gärna ha andliga program. De är bra för oss. Men vi vill förstås ha program som är uppbyggande på alla plan, och annullera program som är destruktiva.

Men här är rävsaxen.

Det går inte att ta bort ett program så länge man använder det! Varje gång man använder ett program, även om det är en omedveten reflex, väljer man tillbaka det.

När du slutar använda ett program kan du ta bort det.
Du måste sluta använda ett program innan du kan ta bort det…

För att ta bort ett program behöver man därför:

1. Aktivt välja något annat (detta är jätteviktigt, man kan inte ta bort det gamla innan man har något nytt att komma till)

2. Sluta använda det gamla (detta kräver disciplin, men ofta är det enkelt för man är skitless)

Och först sedan kan man

3. Ta bort det gamla programmet

Det är möjligt att ta bort program.
När du tar bort ett program slutar dess vibration att påverka dig

Ta bort program vi inte använder

Varför vill man ta bort ett program efter det man slutat använda det?

Jo, det är här det blir riktigt spännande! Det är nu vi börjar snacka helande på orsaksnivå.

Du känner säkert till attraktionslagen? Lika attraherar lika.

Ett program har en vibration. Så länge det finns inom oss kommer det att kalla in lika. Det gör att vi drar in det vi nyss valt bort, känner efter, väljer annat, och hamnar liksom i en loop av upprepning. Känslan är: ”Men jag vill ju inte ha det här!!! Varför drar jag då in det?” Jo, på grund av programmet!

I ditt fall känns det som om du slutat använda gamla program för länge sedan. Nu är det dags att lyfta bort dem, en gång för alla! Vi snackar en storstädning på insidan. Det gamla försvinner vibrationsmässigt, för att aldrig komma tillbaka igen. Och vad som fyller tomrummet? Det du önskat in förstås!

Själens mörka natt är mellanrummet mellan det som varit och det som är på väg. Under denna tid vandrar vi utan ledstjärna. Den nya vägen har inte visat sig ännu...
Själens mörka natt är mellanrummet mellan det som varit och det som är på väg. Under denna tid vandrar vi utan ledstjärna. Den nya vägen har inte visat sig ännu…

Kliva in i Själens mörka natt

Tema: Själens mörka natt

Mellanrummet – innan det nya visat sig, efter det gamla försvunnit – kallas själens mörka natt. Detta är en otäck plats. Inte otäck för att något otäckt kommer att hända. Det är precis tvärt om! Det är otäckt eftersom ingenting händer! Man trevar i mörkret!

I vanliga fall har man liksom mål, drömmar och visioner. Under själens mörka natt saknas dessa fullständigt. Det beror på att det nya inte kommit än.

När man tar bort andliga program så byter man karma! Detta är en mycket stor sak! Det är långtifrån alla som gör detta. Det är ovanligt – till och med inom helandevärlden – att ta sitt helande så långt att man annullerar sina andliga program (sin karma) så att man blir fullständigt fri att välja sitt livsöde. Det är få som vågar släppa sin gamla identitet på det sättet. Men belöningen är ENORM för de som gör jobbet! När det gamla är icket-existerande kommer det inte vara del av en på någon nivå överhuvudtaget.

Det tar lite tid att få en ny riktning

Energikroppen behöver tid att ställa in från det gamla till det nya. Under denna tid kommer både nya saker till en (aktiveringar på energiplan) och saker försvinner (reningar).

Dessutom kommer man givetvis att vilja välja tillbaka de bra sakerna från det gamla. Men det kan ta en liten stund att hitta dem också…  

Det man kan, och ska, göra under själens mörka natt är att vara snäll och kärleksfull mot sig själv samt fortsätta framåt.

Det är så lätt att tvivla och börja söka tryggheten i det välkända. ”Var tog de där programmen vägen? Jag kanske borde leta igenom soporna och installera dem igen.”

Ha roligt. Må bra. Gör saker du tycker om. Allt detta gör att du tar emot riktningen när den kommer tillbaka...
Ha roligt. Må bra. Gör saker du tycker om. Allt detta gör att du tar emot riktningen när den kommer tillbaka…

I denna fas:

Känn glädje! Nu blir du fri – för alltid.

Var trygg – Du är tryggare än vad du någonsin varit!

Fortsätt framåt – Se till att vardagen blir mysig och trivsam. Låt drömmarna och visionerna komma när de är redo.

Ps. Ingenting kan fastna under denna period. Utvecklingen går så snabbt att det du attraherar på morgonen faller bort på kvällen. Detta förstärker tomrumskänslan. Men det är en gudagåva! Det är skönt att slippa lägga energi på saker som ändå ska bort inom kort!

Och du, fastän du inte känner det: DU ÄR PÅ RÄTT VÄG! DET FUNGERAR VERKLIGEN!

Välj in det nya

Tema: Påfyllning av näring, gyllene möjligheter

När din nya vibration befäst sig dröjer det inte länge innan nya saker kommer till dig. I det tredje kvartalet börjar dörrar öppna sig och gyllene möjligheter att visa sig. Gå in genom dessa dörrar.

I och med din stora transformation har du fortfarande ett stort behov av påfyllning av näring. Du kanske är hungrigare än vanligt? Sover mer än vanligt? Har ett intensivt sug efter utbildning och nya saker?

Följ all längtan som kommer till dig!

Välj inte något, välj allt. (Men ingå inga avtal och skriv inga kontrakt) I detta läge är du utsvulten och du behöver fylla upp dina energidepåer. Så småningom kommer du att ”lugna ned dig”, hitta lagom och medvetet välja. Och nu är vi inne i det fjärde kvartalet.

Efter själens mörka natt blir du till en fjäril

Nyfiken och äventyrlig

Tema: Med lätthet, insikt

Du har aldrig känt dig mer som dig själv än vad du gör under det fjärde kvartalet. Hela ditt väsen strålar av den energi som du medvetet har valt in – eftersom du tycker om den. Du känner dig lätt, nyfiken och äventyrlig. Du befinner dig mitt i livets flöde.

Då du inte längre har tung energi (karma) som motverkar det du vill ha kommer du nu att börja attrahera med full kraft! Det du vill ha kommer till dig med lätthet. Det enda du ska göra är att ta emot av det som kommer till dig.

Det är också en tid av insikter. Har du hört uttrycket: ”Vi kan inte se cirkeln medan vi är i den? Först när du klivit ur cirkeln kan du förstå vad den ställt till med”. Du har klivit ur cirkeln (det gamla är icket-existerande, du kan knappt minnas att du har haft det) och ser nu världen med helt andra ögon. Det är många ljuvliga polletter som faller på plats. Du får till och med svar på frågor som du inte ens vetat att du ställt.

Njut av denna tid.

2022

Under 2022 kommer du att fortsätta lära känna ditt nya jag och medvetet välja in sådant som du vill ha. En så stor transformation som du gjort under 2021 gör man bara en gång per inkarnation! (Du kan bara lösa upp karma en gång, du måste dö och återfödas i en ny kropp för att kunna få ny karma). Det kommer att bli en glad, ljuvlig och på alla sätt fantastisk tid – och du kommer givetvis att hitta nya mål och ny längtan.

Men oavsett vad du hittar på så har du faktiskt redan fått ett Lycklig hädan efter. Det är glada tider framöver.

Vill du ha en egen läsning? Boka här >

TIPS! Vill du få klarhet varje söndag? Anmäl dig till nyhetsbrevet Söndags-Reiki. Länk längre ned på sidan…

Få omedelbar stöd, kraft och energi med denna Känslomässiga storstädning

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x