Sök

Våra kontrakt är mer som hyreskontrakt snarare än köpekontrakt

När vi ger oss själv löften och ingår kontrakt med oss själva löper inte kontraktet i all evighet. Det har ett stoppdatum.

Känner du till ordet utrensning? Det är ett ord som ofta används i helandesammanahang. Andemeningen är att något har bubblat upp till ytan för att du ska läka det en gång för alla. För att kunna bjuda in det nya bubblar det som kan blockera det nya upp till ytan, så du blir medveten om det och kan välja något annat.

I boken Akashaarkiven har Ernesto Ortiz en lite annan förklaringsmodell, vilken jag tycker är spännande… Han pratar om andliga kontrakt och att de bubblar upp till ytan för att de är uppe för omförhandling.

Andliga kontrakt har ett stoppdatum

Ortiz säger:

Våra kontrakt är mer som hyreskontrakt snarare än köpekontrakt.

Alla kontrakt vi undertecknar på ett kosmiskt plan (fattigdomslöften vi ger oss själv, beslut fattade i ilska – jag ska aldrig x igen) löper din bana i den kosmiska urtavlan. Varje cykel i den här kosmiska klockan börjar kl. 12:01 och slutar exakt kl. 12:00, innan nästa cykel.

Du har kanske uppmärksammat hur vissa relationer, vare sig de är kärleksrelationer, arbetsrelaterade eller har med släkten att göra, når en energitopp. Du vet instinktivt att du måste avsluta relationen, men du blir rädd och känner dig oförmögen att göra något alls. När energin drar mot toppen är det som om klockan var 11:55 och du har de där fem minuterna på dig (vilken i verkligheten kan vara fem dagar, fem månader eller fem år) för att avsluta det hela.

Av rädsla gör du ingenting, och är klockan är 12:01 för du med dig problemet in i nästa cykel, som kan vara sex månader eller sex år beroende av det mönster du skapat. De här fem minuterna innan slutet av cykeln representerar den kritiska tid när Anden säger åt dig att kontraktet är på väg att avslutas och frågar om du vill hyra igen eller om du vill avsluta det. Om du är medveten om den här cykeln har du möjlighet att lösa dem.

Visst är det en intressant tanke? Att saker kommer till ytan eftersom det är dags att fatta beslut om det som bubblar upp. Vill du ha det kvar – och förlänga kontraktet? Eller är det dags för dig att släppa taget och annullera kontraktet?

Vad bubblar upp för dig?

Svara på: Vilken typ av frågor har bubblat upp för dig på sistone? Kan de påvisa andliga kontrakt som är öppna för omförhandling?

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Läs mer om andliga kontrakt > […]

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x