Sök

Min läsning för jan-mars

Nya tider, ny läsning. För att ge mig själv riktning gjorde jag en läsning åt mig själv för kommande tre månader.

Det här var en helt annorlunda läsning än den jag gjorde i början av november. Visserligen överlappar den lite, och vid en första anblick kan januari i den här läsningen se helt annorlunda ut än januari i den tidigare. Men är de verkligen så annorlunda? Det jag kommer att behöva i januari är exakt det jag skrev om i förra läsningen.

Så här stod det i förra läsningen:

Tappa inte fokus. 

Du behöver fortfarande hålla energin. Ta gärna in inspirerande energi, det flödar kreativa idéer. Men låt varje kreativ process ta sin egen tid. Det finns en gudomlig timing. Du varken kan eller behöver påskynda någonting. Gå ”bara” in i saker så mycket som du behöver gå in i dem för stunden, överjobba inte.

Och kom ihåg The Vortex. Det är den fullständiga avslappningen, den utan motstånd, som skapar flax och kraft. Trötta inte ut dig, aldrig någonsin. Se till att du varje kväll är lika pigg som på morgonen. Jobba inte hårt bara för att du kan. Hårt arbete är dyrköpt i dessa flödande, kreativa tider. Ju mer du ”bara är” desto snabbare och enklare kommer det att gå.  

Läs in det här

Under hösten har det kommit inte bara en, utan flera, nya saker som jag börjat längtar efter. Dessa ligger framförallt på det privata planet (ps. har det bra och längtar efter att få det ännu bättre), men energin kommer givetvis att spilla över även i verksamheten.

Jag har önskat ganska stora saker. Jag har också haft det relativt lugnt (på det privata planet) under ganska många år. Jag är redo för att vitaliseras.

Läsningen? Den kommer här!

Tema: Passagerit, nya psykiska och spirituella erfarenheter förändrar hur du ser på världen

Hur gärna vill du ha förändring? I över ett halvår har du bjudit in förändring och längtat efter att ta nästa steg i din personliga utveckling. Du har hållit energin av det du vill ha, och du har tillåtit dig att bli den som kan ta emot det du längtar efter.

Du har hållit energin av det du vill ha, och haft gränser till de energier som du inte vill ha mer utav – speciellt de kollektiva. Du har arbetat med mindset och mental träning, och förstärker flera gånger dagligen den energi du vill ha mer utav. Du har återfått tilltron till din egen kropp. Din självkänsla har stärkts eftersom du med egna ögon sett hur du lyckats med saker du företagit dig. Du har önskat – och höjt ribban!  

Allt detta har fungerat! Något nytt har bjudits in. Något nytt är på väg.

I januari kommer du att få visa dig själv hur mycket du vill ha det nya. Du kommer att ställas inför en prövning, eller ett diagnostiskt prov. Detta är din passagerit.

Livet kan inte ge dig något du inte haft förut om du inte:

1. Bjuder in det

och

2. Tar emot det.

Passageriten är sista steget innan transformationen. Den sker strax innan, och under, du passerar genom ”point of no return” (punkten utan återvändo).  Det är nu du tar trappsteget och hamnar på nästa nivå.

Håll fokus. Tillåt transformationen att ske.

När du landat på nästa trappsteg, på nästa nivå, kommer du att se världen med helt nya ögon.

Och sedan…

Tema: Övergång, släppa taget, bli den du längtar efter att vara

Efter flera månader av fokus, driv och engagemang väntar nu en tid av att slappna av och släppa taget. Din energikropp behöver tid att göra sig av med det den inte behöver (det som inte längre matchar det nya energiläget). Det kan vara känslor, mindset eller till och med visioner som inte längre kan finnas kvar. Tillåt transformationen att ske. Det är helt okej att vara i stillhet. Fortsätt att välja in det du vill ha.

(Tycker du att det är lite information, det är för att jag har ganska bra koll på denna fas. Hade det varit en läsning till en kund, och kunden inte riktigt hade haft koll på vad detta inneburit, då hade jag skrivit betydligt mer).

Följt av…

Tema: Rotchakra, passion, kraft, Ett lyckligt tillskott

I mars börjar den nya vibrationen att manifestera sig. Du finner dig själv på nytt, i en ny, förbättrad version av dig själv. Detta attraherar ett nytt tillskott i din familj. En ny fas av ditt liv har börjat.

(Den här fasen har lite information eftersom jag inte har någon susning om vad den innehåller. Jag vet förstås vad jag skickat ut för önskningar, men jag har ingen susning om vad som kommer till mig…)

Har du gjort någon läsning för dig under kommande tre månader?

Jag hjälper dig gärna! Boka läsning här >

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x