Sök

Lösningar du inte sett ännu

Det kan komma lösningar bättre än du kunnat drömma om. Oavsett om du fastnat, hamnat i ett låst läge eller hamnat vid världens ände…

När man håller på med Reiki upptäcker man ganska snart att den universella livsenergin och dess villkorslösa kärlek löser upp stagnerad energi och bjuder in högsta möjliga lösning – för alla inblandade.

Detta är anledningen till att det kan komma lösningar som är bättre än vad man någonsin kunnat föreställa sig. Trots att utgångsläget såg omöjligt ut.

Här kommer tre saker som tillsammans skapar nya vägar.

Kom bara ihåg den fria viljan och ”trögheten” i livet. En enda euforisk dag är inte tillräckligt för att göra varaktiga förändringar i alla områden i vårt liv.

Livet är ett skapande, det är som att odla. Den euforiska dagen ger oss kanske en vision, ett frö att så. Men sedan behöver vi så fröet och ta hand om det, då att vår skapelse kan växa.

Vi behöver välja in det vi vill ha mer av regelbundet (100-tals gånger) innan vårt öde skrivs om.

För de flesta är det lättare att lösa upp tung, hämmande energi först, innan de börjar träna sig i nya färdigheter.

Det är lättare att lära sig nya saker när bördor från det gamla försvinner…

Kalla in villkorslös kärlek

Det enklaste sättet att bjuda in nya lösningar är att skicka Reiki till det. Reikienergin består av villkorslös kärlek vilken alltid sätter mottagaren i kontakt med sitt eget högre jag. Detta gör att alla inblandade ”börjar känna sig som sig själv igen” och börjar hitta nya vägar.

Det går att skicka Reiki till personer, relationer eller till och med projekt!

Gör så här: Föreställ dig det du skickar Reiki till, kalla in distansreiki, och visualisera hur det du skickar till fylls av vitt ljus. Var villkorslös och öppen för mirakel.

Reikienergin löser också upp tung energi, vilket gör att låsta lägen plötsligt börjar få öppningar igen. Det är ungefär som att använda diskmedel när vi diskar. 

Här gäller det att vara öppen för bönesvar, många gånger är lösningen något bättre än vad vi kunnat föreställa oss. När något kommer till dig – fånga upp det! Tillåt dig att transformeras genom resan!

Läs Reiki ger nya spelregeler >

Läs Kan distansreiki hjälpa när man känner sig låst? >

Läs Kan Reiki påverka relationer posivit? >

I denna guidning får du hjälp på energiplan. Tillgänglig för dig som har konto i Reikiportalen

Släpp kontroll och begränsande förhoppningar

Kontroll är bra, om vi använder den för att rikta vår energi till det som ger oss mer energi. Vi vill aktivera det vi vill ha mer av – ta ut en riktning – för att sedan öppna upp och låta livet hjälpa oss att komma dit.

Kontroll sätter käpparna i hjulet för oss om vi fokuserar på fel saker och vägrar släppa in nya lösningar.

Läs Kontrollbehov som släcker glöden >

När vi pratar om kontroll tänker de flesta på att släppa taget om det vi inte vill ha, men det är faktiskt lika viktigt att släppa taget om det vi vill ha!  

För att få det vi vill ha gäller det att skicka ut en önskan, men samtidigt vara öppen och flexibel i hur vi ska komma dit.

Fråga inte: Varför händer det här mig?

Fråga: Hur kan jag få det här att verka till min fördel?

Guidning som kan hjälpa dig:

Gör en eldcermoni.

Varför inte få energimässig draghjälp av denna guidning?

Gör en liten förändring

Över tid är det de små, men regelbundna, vanorna som ger de stora förändringarna.

Den lilla, knappt ansträngande, vanan är ofta lättare att få till i jämförelse med den vana som är så stor att vi behöver ”ta sats” för att få det gjort.

2 gånger i veckan 52 veckor om året är bättre än 7 dagar i veckan i en vecka om man vill ha mjuka, påtagliga och varaktiga resultat.

När vi ”smyger in” en ny vana passerar den under vår ”förändringsradar”, och det är bra. Kroppen gillar inte förändringar. Det tar alltid tid för kroppen att vänja sig med något nytt! Även om det nya är något bättre.

Här kan du läsa mer om energikroppen i förändring och tips på hur man gör det bästa av det hela >

Var detta inlägg hjälpsamt?

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x