Sök

Läsning dåtid, nutid och framtid

Här kommer en läsning till dig som läser Söndagsbloggen. Den visar dig sådant som varit, det som sker just nu och sådant som är på väg. Hoppas att läsningen bekräftar dig i dina funderingar och gör din väg lättare.

Vill du beställa en individuell läsning kan du göra det här. Du kan också beställa vägledning i telefon. I veckan ska jag bland hjälpa en kund att sätta kreativa rutiner för att möjliggöra expansion och framgång i hennes redan blomstrande verksamhet.

Gammal energi (som fyllt sin funktion) kommer att släppa taget när du ger dig in i något nytt…

Det som har varit

Tema: Möjligheter, läkning

Du kan inte önska in något nytt, och fortfarande stanna kvar i det gamla. Det gamla har attraherat det du redan har. Så länge du håller kvar i det gamla kommer historien att upprepa sig. Av denna anledning kommer du alltid att behöva släppa taget om något gammalt när du önskar in något nytt. Du kan se det som läkning (vilket det är) eller som en offergåva (du behöver släppa något för att ta emot något nytt).

Möjligheter har kommit till dig. Det handlar om allt ifrån insikter till manifestationer. Din sysselsättning har förändrats. Du är ett steg närmare det du alltid drömt om.

Detta innebär också att saker har bubblat upp till ytan. Du har blivit både plågsamt och pinsamt medveten om mindset och skuggsidor som inte alls representerar den du vill vara. Fördelen är ju förstås att du nu äntligen kan lösa upp dem. Trollen spricker i ljuset. Genom att aktivt välja nya mindsets förändrar du det du attraherar, vilket också leder dig till en helt ny ödestråd.

Magiska manifestationer är på väg! Om det du önskar går i uppfyllelse, var tror du att du är om ett år?

Fyll på energidepåerna. Ta hand om dig själv på alla sätt.

Nuet

Tema: Yoga och andliga aktiveter, förlåtelse och släppa taget

Alla förändringar kräver energi. Att skifta mindset tar energi (du behöver använda din kreativa energi för att hitta nya lösningar). Nya rutiner kräver energi (vi skapar ju rutiner för att minska mängden energi, att göra om de kräver energi).

Just nu behöver du få fylla upp energidepåerna. För att täcka upp det investeringar du redan gjort, men också för att skapa ett energiförråd för att med lätthet kunna manifestera det som är på gång.

Ta hand om dig på alla sätt. Var ute i naturen. Umgås med inspirerande vänner. Gör mycket Reiki, yoga och andra andliga aktiviteter. Sätt rutiner som du kan hålla även i långa loppet.  

Fånga alla tillfällen att ha det bra och känna sköna känslor.

Förvänta dig inte så mycket kreativitet och inspiration. Det ser ut som änglarna har lagt locket på det kreativa inflödet. De begränsar mängden intryck som kommer till dig. Njut av det du har, vilket är mer än tillräckligt. Du blomstrar!

Det ser också ut som du har (oväntat?!) stöd runt omkring dig. Det ser ut som familjemedlemmar (även sådana som lämnat inkarnationen) som hejar på dig. Vad de säger, eller skickar ut, behöver inte överensstämma med vad de verkligen känner. Stödet är större än vad du kan föreställa dig.

Läs: Alla rutiner är inte lika viktiga, fokusera på din nyckelsten >

En spännande, kreativ väg – där du kommer behöva din kreativa energi

Det som är på väg

Tema: Personlig kraft, flexibilitet, Fråga dig själv: vilken väg leder mig närmare mitt gudomliga syfte?

Du är på väg till ett äventyr. Den väg som väntar dig är definitivt inte rak. Det kommer genvägar och senvägar. Du kommer att möta på patrull gång på gång. Och detta är en bra sak.

Vi kan bara föreställa oss tillvaron utifrån vår tidigare erfarenhet. Nu när nya saker är på väg (sådana du aldrig upplevt tidigare) kan du helt enkelt inte se dess innebörd för din inre syn. Du kommer att gå några steg, i den riktning du trott du skulle gått. Sedan händer något. Du får tänka om. Använda din kreativa energi. Resultatet blir något som är bättre än vad du kunnat föreställa dig!

Du är ivrig! Uppfylld av framgången. Så går du några steg, och då händer det något igen. Du får åter använda din flexibilitet och din kreativa förmåga för att ta fram lösningar som du inte visste du hade inom dig.

Var orubblig i det som är din kärna. Din kärna är det som är viktigaste för dig och det som skapar hela skillnaden. Var flexibel i allt annat. Det kan även vara så att du kan vara flexibel i din kärna, och samtidigt vara orubblig i den…

Även denna fas kräver energi, så ta hand om dig själv på alla plan.

Läs När eleven är redo kommer läraren >

Vill du ha individuell rådgivning?

Ladda batterierna med 19 minuter Reiki! Njut av den Känslomässiga Storstädningen.

Anna-Sofia Giese Vesterlund
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x