Sök

Läka smärthändelser från tidigare liv

Det är märkliga tider för mig just nu. Väldigt märkliga.

I snart tre år har jag arbetat för att öppna upp mitt hjärtchakra. Inte för att jag hade problem, snarare för att livet kallade. Om jag skulle kunna få det jag drömt om så behövde mitt hjärtchakra vara mer öppet.

När livet kallar brukar det göra det genom konstraster. Vi får det vi inte vill ha, för att höja ribban och skicka ut en ny önskan. Det skrev jag bland annat om här… Grejen med 20 kilo plus.

Grit

En av de saker jag behövt lära mig under mitt helande är GRIT och konsten att fortsätta försöka till man lyckas. Att inte ge upp av motgång. För mig som vuxit upp med en förälder som gett upp om livet och fortsatt straffa sig ”för sitt livs största misstag” i nästan trettio år så var detta banbrytande. Det låg definitivt inte i de mindset jag hade med mig hemifrån. Det var något helt nytt, något nästan lite otänkbart. Får man verkligen göra så? Bortse från all klantighet/okunskap/frustration och ”bara” testa igen? Hur illa man än ställt till det för sig (och andra).

Läs mer om tidsloopen – när healingen fungerar >

Alla smärtminnen dyker upp

Förra veckan, och tydligen denna vecka också, verkar det som alla smärthändelser från tidigare liv bubblar upp – likt ett radband. Var och varannan dag dyker det upp något som hade kunnat få den bästa att tappa glöden. Förra veckan var jag exempelvis med om en bilolycka. Och igår trampade jag snett i en trappa och stukade foten. Och däremellan har det hänt ännu fler saker som känslomässigt varit krävande.

Det är som om jag behöver visa mig själv att jag lärt mig lärdomen. Att inte bara tro att jag fixar att skaka av mig det jobbiga och gå vidare, utan verkligen veta att jag gör det – för jag har sett mig göra det.

Energimässigt är jag i ett fantastiskt läge. Om jag varit inne i en negativ spiral, då hade jag trott att allt handlade om attraktionslagen. Men det är ingen negativ spiral. Jag är lugn. Full av tillit och glädje. Dessutom har allt gått bra i olyckan. Jag har fått stöd och backning på alla sätt, är verkligen omhändertagen. Så det känns inte som jag ställer till det för mig, jag ”bara” halkar.

Glimtar av något fantastiskt

Däremellan dyker det upp glimtar av en framtid som känns oändligt tilltalande. Det som jag drömt om, fantiserat om, känns plötsligt som det ligger runt hörnet. Det är inget gap längre mellan den plats jag är eller den plats jag vill vara. Mitt nästa naturliga steg är det jag alltid drömt om… Men nu har drömmen fyllts av hur och resurser, det är inte bara en fantasivärld utan en plan.

Jag märker också att jag blir varmare i mig själv. En inre kyla som jag alltid haft, i hela mitt liv, börjar släppa. Jag har känt mig nästan obehagligt varm, så det är spännande. Tror att det är energikroppen som tinar upp.

Mer om frysta energikroppar kan du hitta i Hjälp! – det kommer KYLA när jag ger Reiki.

Hjärtchakrat läker

Så jag tror att mitt hjärtchakra läker. Alla cellminnen från tidigare smällar släpper taget så att överflödet av kärlek åter får plats.

En ny ödestråd är på väg. Allt kommer skifta.

(Min bror och min man byter jobb nu också, så det är skifte även där).

Men Holly Molly! Det är starka krafter man har att göra med.

Jag funderar inte på vad mer skulle kunna hända (varför kalla in mer än nödvändigt?).

Jag bara accepterar och gör det bästa av saken.

Har du läkt ut smärthändelser någon gång? Hur var det för dig?

PS! När livet ger mig citroner tänker jag bannemig göra citronsaft! Tanken på en Guidad Reiki speciellt vid Trauma & Chock har funnits länge, nu har jag spelat in den och håller på att testa den. Kommer att finnas i Reikiportalen i feb 2024. Mitt hjärta hurrar för varje person som kan påskynda sitt läkande.

Anna-Sofia Giese Vesterlund
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Lite speciell avrundning på året dock… […]

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x