Sök

Vad har Reiki & golf gemensamt?

Av någon outgrundlig anledning kommer Reikiportalen att synas i en golftidning? Alltså golf? Det är visserligen en fin sport, jag känner flera som håller på. Men ändå? Känns kanske inte riktigt som nästa logiska steg?

Men ju mer jag funderade på saken, desto mer rätt kändes det. Det finns faktiskt en hel del saker som är riktigt bra med golf. Så pass många att jag faktiskt fick lite dåligt samvete för alla (oss) som inte håller på med golf.

Så det blev en artikel. Få fördelarna av golf utan att spela. Här busade jag till det, du som hört den Känslomässiga storstädningen kommer säkert att känna igen en fras eller två… Känns väldigt nice att få berätta om känslobägaren i ett forum för företagande.

Den börjar så här: Att spela golf har förvånansvärt många fördelar. Flera hälsofrämjande aktiviteter är sammanslagna i en sysselsättning. Men oroa dig inte om du inte spelar golf, det går att få fördelarna även på annat sätt!

Och finns på företagande.se

Själv har jag en lite annan relation med golf, och den är starkt präglad av serietecknaren och illustratören Norman Telwell och hans humorsketcher. Men det är en helt annan historia.

Fortfarande min bild av golf. Illustration av Norton Thelwell.

Hur går det för dig?

Har något lite märkligt kommit in i ditt liv? Är du nyfiken på att följa det?

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x