Sök

Så löste jag upp cellminnet av auktoriteter

Tror du att man kan ha upplevelser i tidigare liv som ställer till det i detta liv? Det trodde jag. Och så här helade jag dem.

När jag växte upp hade jag, vad jag tyckte, en sund skepsis till auktoriteter. Jag såg alla som jämbördiga, och tyckte inte att någons ord behövde betyda mer än någon annans. En fin titel var, enligt mig, ingen garanti på att man faktiskt kunde något. Jag tvekade aldrig med att prata med högsta hönset – för en titel var ju inget att hänga i granen.

Attraktionslagen gjorde att jag gång på gång fick min åsikt bekräftad.

Trodde inte att jag kunde få hjälp, så det fick jag inte heller…

Jag vet inte hur många läkare jag uppsökte i min tonårstid som inte kunde hjälpa mig.

Jag minns särskilt en som, efter att ha skällt ut mig för att jag sminkat över de utslag jag kom till honom för att få hjälp att få bort, som proklamerade att han minsann hade specialistkunskap på just den typen av utslag. Det enda jag behövde göra var att kleta på en salva dagligen i ett par månader (för det skulle ta månader innan det började fungera).

Men det var viktigt att jag undvek solen, för krämen tyckte inte om sol.

Efter ett par månader var utslagen desamma. Hans speciellt framtagna kräm fungerade inte på mig.

Då upptäckte jag att mina utslag påtagligt minskade efter det jag varit på solarium! Alltså raka motsatsen till vad gubben/läkaren sagt.

Och så upptäckte jag att utslagen var bättre efter det att jag legat hemma och varit sjuk?! Så vad skiljde sjukdagar mot vanliga dagar? Jo, jag använde inte deodorant. Bytte märke på deodoranten och utslagen kom aldrig tillbaka.

Så jag fick åter bekräftat att auktoriteter inte kan ett smack! Själv är bästa dräng! Som jag trodde, så blev det också.

För att få hjälp av auktoriteter behövde jag lära mig hur jag skulle ta emot hjälpen

Tänk om jag faktiskt vill bli hjälpt?

Men ett par år in i helandet vände vindarna. Nu började jag tröttna på bevis för det jag redan visste. Jag ville faktiskt ha hjälp!

Och då upptäckte jag min del i det hela. Jag hade minsann inte varit så lätt att hjälpa heller! (Detta upptäckte jag tack vare reikin som kärleksfullt rev mina illusioner och hjälpte mig att se mitt eget beteende som det faktiskt var).

Läs mer om andliga kontrakt >

Jag var en besvärlig klient

Varje gång jag sökt hjälp hade jag varit tvär och omedgörlig. Jag ville att läkaren skulle bevisa för mig att de kunde sitt jobb, men vilken läkare orkar göra det för en tonåring som de kommer att träffa i 10 minuter?

Jag tyckte läkaren var inkompetent om de inte kunde se problemet direkt när de såg på mig. Med tanke på vad jag jobbar med var det kanske inte en så konstig åsikt. Men det finns fler dimensioner i det hela. Det är ett hantverk att kunna både ställa rätt frågor och observera problemet, samtidigt som man energimässigt erbjuder lösningen. Det endast terapeuter på en extremt hög nivå som kan detta. Jag hade allt att vinna på att vara mer realistisk och sänka ribban. Jag hade kanske ”rätt” men min åsikt ställde till det mer än vad den gav… Jag bestämde mig för att ha en helt annan approach och leta efter andra kvalitéer istället…

Men var kom min skepsis ifrån?

Cellminnen

Jag utgick ifrån att jag hade fog för alla tankar och känslor jag haft, att något hade hänt som gjorde att jag kände som jag gjorde… Jag överdrev inte. Jag hade rätt i sak.

Men nu ville jag ha något annat… Då spelade det ingen roll att jag hade rätt!

Hur var det att leva förr?

Logik hjälpte mig med det första steget.

Hur hade det egentligen varit att leva förr? Idag hade min första Reikilärare hämtat kunskap ifrån flera föregångare. Jag hade läst böcker, som också hade flera föregångare. Jag hämtade information av många.

Men hur var det innan internet?

Innan utbildningsväsendet?

Under 1200-talet (eller när jag nu kunde ha fått just de minnena)?

Troligen såg livet väldigt annorlunda ut i det liv (eller i alla de liv jag hade på det temat). Man bodde i en stad och var ganska isolerad. Man fick inte tillgång till flera av världens bästa lärare, istället var man hänvisad till lärlingskap. I bästa fall fick man veta det som ens lärare visste, men inte mer…

Troligen var okunskapen stor.

”Släpp det där” sa logiken! Förutsättningarna är så annorlunda idag att historien inte kan upprepa sig. Du HAR garanterat träffat många auktoriteter med stor okunskap! Men det är irrelevant idag i den nya tiden.

Och vipps försvann rädslan!

Men då kom nästa fråga…

Vem kan jag lita på?

Det är ändå skillnad på terapeut och terapeut. Ett papper på väggen är ingen garanti. Hur vet man vem man kan lita på?

Referenser är förstås bra…

Men det finns en sak som är bättre!

Vi kan hjälpa människor till den nivå vi är på själv. Ta råd av de personer som har det du vill ha.

Den som har det, kan hjälpa dig att få det

Om vi söker hjälp av en stressad stressterapeut kommer vi troligen inte få så mycket avslappning.

Om vi söker hjälp hos en terapeut som är i krig med sina egna familjemedlemmar kommer vi troligen inte få läkning i våra egna relationer.

Men om vi kommer till en avslappnad terapeut, eller en terapeut som haft krig i sina relationer – men inte har det nu längre – så vet vi att de hittat en lösning! Och kanske kan leda en till en sådan…

Om man vill ha ens sådan förstås!

Mitt egen längtan har alltid varit att läka på orsaksnivå och bli min egen drömterapeut. Jag har alltid velat ha högvibrerande kunskap.

Det är långt ifrån alla som har detta intresse eller ens behov. Det finns klienter som passar alla typer av terapeuter.

Det enda jag behöver fokusera på är att JAG lyssnar på de som har DET JAG VILL HA. Då blir jag min egen drömterapeut och den som kan hjälpa personer som är intresserade av samma sak som jag. Andra terapeuter kan med fördel hjälpa i andra områden. Det finns både plats och behov för alla de som är intresserade av olika frågor. För vissa är bekräftelse viktigare än lösning, och så måste det få vara.

Bli lätt att hjälpa

Det tredje och sista steget i mitt eget helande av auktoriteter har varit att själv bjuda till och göra att det är lätt att hjälpa mig. Jag förbereder mig, ger relevant information, ser det jag får och är tacksam över den hjälp som kommer till mig.

Här har jag haft ett diagnostiskt prov när jag fått felaktig text i sjukintyg när jag inte klart och tydligt sagt vad saken gäller (Jag tog för givet att barnmorskan givit fullständig information till läkaren, så var inte fallet). Efter detta har jag blivit ännu mer generös med att, på ett lättsamt och ödmjukt sätt, ge rätt information… Vilket har gett trevliga glada möten, och auktoriteter som till och med ”ger det lilla extra”, alltså till och med ger MER INFORMATION än vad bett om!

Mängder av Reiki och rening av cellminnen med Angelic Reiki har förstås också gjort sitt! (Herrejesus vad jag har behövt läka)

Har du renat dig själv i tidigare liv? Och lärt dig färdigheter i detta liv som du inte haft koll på tidigare? 

I detta klipp berättar jag hur jag gick till väga (all hjälp jag tog emot) för att bli av med nackspärr…


Få energimässig draghjälp

Reikiboost

Helande på orsaksnivå

Att rensa cellminnen och skriva om mindsets som man haft med sig från barnsben är inga nybörjartekniker inom helande. Det handlar snarare om helande på orsaksnivå och att rycka roten till problemet en gång för alla. Sånt här gör att vi skriver om vårt öde, och det gör vi först när vi kommit en bra bit på väg i vår helanderesa.

Är du nybörjare kan du lugnt hålla på med Reiki och all slags andlig aktivitet i flera år innan du börjar komma in i såna här grejer! När det är dags blir det också nästa naturliga steg, man är redo för man mentalt och känslomässigt hängt med i alla steg som ledde en till denna punkt. Det är sällan någon överraskning…

Rena cellminnen

Cellminnen kommer du åt i olika typer av multidimenstionella helande (vilka stäcker sig genom alla inkarnationer, dimensioner och parallella verkligheter).

Denna typ av reningar hittar du i Lös upp det jobba i minnet & bonusen i Kapa energiband (med hjälp av) ärkeängel Michael.

Anna-Sofia Giese Vesterlund
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Tidigare Artikel Tidigare inlägg Så löste jag upp cellminnet av auktoriteter […]

trackback

[…] 8:e plats – Så löste jag upp cellminnet av auktoriteter […]

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x