Sök

Att ett ljusbad kan göra så stor skillnad?

För ett år sedan kom en artikel i Free. För de flesta var det som vilken artikel som helst. En lättläst, inspirerande text som handlade om hur Angelic Reikin kom till Sverige. För mig som skrev artikeln var det något helt annat. En slags seger. En mållinje.

Är det inte härligt med en artikel i en av Sveriges största andliga tidningar, som handlar just om att lösa upp MOTSTÅNDET till att skriva? Bara det faktum att artikeln är skriven – och publicerad – visar ju att motståndet faktiskt är borta! Ett bevis i sin blotta existens.

Leder tankarna dig till något som är bra eller?

När jag växte upp hörde jag ofta talas om tankekraft. Själv gillade jag inte tankekraft. Den skrämde mig. Speciellt efter en upplevelse jag hade när jag var 19 år gammal.

I tidiga tonår hade jag, med lätthet, kunnat jobba en hel vecka med körtelfeber i kroppen (nu vet jag att det var Epstein-Barr och inte körtelfeber). När jag väl tillät mig att acceptera att jag var sjuk gick jag från att vara feberfri till att få 40 grader feber – på några minuter.

Det tog månader, till och med år, att komma på banan igen. Detta för att jag kunnat pressa mig till att göra något som jag inte orkade.

Så jag tyckte inte att tankekraft var bra. Priset var för högt om jag riktade det fel.  

Nu kan jag kanske hantera det hela?

Efter något decennium i Reikienergi (och åratal av träning av att upptäcka det meningslösa av att köra över mig själv) försvann rädslan för att missbruka tankekraften.

Men då visade sig en annan utmaning.

Jag upptäckte att viljan i det omedvetna är superstark. Om det finns ett inre motstånd (som i mitt fall handlade om mitt motstånd till att skriva) gick det inte att komma åt det med tankekraft, hur gärna jag än ville göra det. Det gick inte ens att komma åt med hypnos!

Om man vill ha något?

Om man vill ha något, som man av någon outgrundlig anledning (garanterat karma och cellminnen från tidigare liv eller från tidigare generationer i denna inkarnation) har motstånd till det man vill ha, då kommer man inte att kunna få det! Hur mycket man än kämpar, önskar och mediterar.

Det är här som Angelic Reikin kommer in.

I denna artikel kan du läsa både min och Lilianns historia.

För mig gjorde Angelic Reikins reningar att något jag drömt om sedan barnsben blev möjligt. Änglarna hjälpte mig att lösa upp karma som jag ville lösa upp, men inte kunde få lös själv.

Nu har det hänt igen!

Och nu har det hänt igen!

I december 2022 höll jag en Angelic Kurs i Boden. Det var en 1&2:a, men det spelar ingen roll vilken kurs det var. De mest perfekta energierna kommer alltid till kurstillfället. Det kunde lika gärna vara en 3&4. Det var just det tillfället, timingen, förutsättningarna och deltagarna, som var grejen.

Med lätthet (i ljuvlig avslappning) försvinner motståndet…

Belyste skuggsidor

Just denna kurs fokuserade vi extra mycket på skuggsidorna. Vi belyste (riktade helande energi) till de sidor som vi inte ville erkänna hos oss själva. Detta på grund av skam och skuld, eller att vi inte känner att vi vill vara en person som har de tankarna/upplevelserna. Vi såg även filmen The Shaddow effekt (med Debbie Ford, Deepak Chopra och Marianne Williamson) vilken generellt inte tillhör kursinnehållet men som kändes oerhört viktig just nu.


Som kursledare får man alltid del av energierna, det är som att gå kursen själv. (Det är därför vi reikilärare är så förtjust i att hålla kurs). Själv känner jag alltid förväntan och iver inför en kurs. Något viktigt är på väg!

Efter kursen var deltagarna glada, lätta och inspirerade, som alltid efter 2,5 dagar i helande energi.

Efter ett par veckor började det märkas av

Skillnaden kändes inte omedelbart, även om skiftet redan hade hänt.

Men efter ett par veckor började det visa sig…

Något hade hänt, inte med orden, utan med känslan i orden.

Liksom med öppenheten. Något stelt och undvikande hade försvunnit, och ersatts med något äkta och öppet. Historier som förut censurerats av skuggsidorna fick nu hjärta, energi och spridning.

Jag har hållit på med energiarbete sedan 2005. Jag har varit lärare sedan 2007 (lärt ut till mästare sedan 2009). Angelic Reiki började jag undervisa i år 2019. Ändå kan jag inte sluta fascineras över allt som blir möjligt genom energin.

Det går inte att pressa. Men det går att lösa upp motstånd som är djupare än sju generationer bakåt. (Det tar bara ett par år, man får bjuda in helandet många gånger innan man läker på orsaksnivå).

Otroligt.

När du börjar längta… Då är det dags att gå Reikikurs!


5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] 6:e plats – Att ett ljusbad kan göra så stor skillnad […]

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x