Sök

Vad händer i sommar?

Hej Anna-Sofia. Det börjar närma sig semester. Vad har du för sommarplaner?

Jag är i en fas där jag behöver kreativ påfyllning, så planen för sommaren är att tanka inspiration och idéer. När jag bodde i Skellefteå och hade skelleftelokal brukade jag varje sommar göra någon slags renovering, och det känns likadant nu, fast i själen. Det känns som om jag kommer att byggas om på insidan (likt en puppa som blir en fjäril) i sommar.

Annars gör vi som vi alltid gör. Vi kommer vara i vårt sommarboende, göra många dagsutflykter och små projekt. Som:

  • Göra fotobok för 2020 (gör en årlig fotobok sedan vi fick barn, bra sätt att använda alla foton i telefonen)
  • Umgås med vänner
  • Besöka Jävre och klättra upp i fyren
  • Inspireras av MasterClass (just nu lär jag mig mer om journalistik & nationalekonomi. Och JAMES CAMERON har kommit med sin masterClass!!!)
  • Göra om hemsidan (den kommer nog att få många olika slags utseende under sommaren)

Vad är sommar för dig?

Kreativa projekt, vilka skiljer sig ifrån vardagen. Utflykter. Massor av spännande fototillfällen. Klarblå himmel och lummig natur. Fika utomhus. Är Pitta i min konstitution, vilket betyder att jag har mycket eld i systemet. Det gör att jag lätt blir överhettad. Jag trivs i skuggan där jag kan tänka klart. Du hittar mig hellre vid datorn än på stranden.

Min farmor (som var konstnär) målade mycket naturbilder. Kanske detta blir året där jag tar med mig färgpennorna till stranden? I år har jag börjat bygga upp ett eget bildbibliotek med bilder som varit svåra att få tag på. Bland annat midsommarbilder. I helgen hade jag en photoshoot med en glasburk med golfbollar (har du hört historien om professorn och golfbollarna?) Men jag tänker göra om den. Kanske testa en annan burk (och välja en plats som inte är lika spännande för sonen. Efter photoshooten tog han burken med bollar och lekte med dem i en hylla)…

Du kommer att småjobba också?

Ja, att vara i energier är det roligaste jag vet. Det är omväxlingen som är grejen med sommaren. Att dagarna får lite annat innehåll. Men att få göra en läsning eller ge en behandling livar alltid upp. Ser mycket framemot intuitionskursen också. Liksom överraskningen som jag har till dig i juli.

Och att få blogga igen!!! Så härligt att de stora projekten börjat ta slut, så jag kan fånga de små idéerna igen.

Hur tycker du om att tillbringa sommaren?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x