Sök

Känns allt skit? Då behöver du…

Borde du vara nöjd, men du är inte det? Har du följt ditt hjärta men det känns ändå fel. Då behöver du göra något relativt oväntat.

Hela veckan har mina kunder varit i mer eller mindre samma skick. Det kan förstås sitta i mig, att kunderna fungerar som budbärare som berättar vad jag ska lägga fokus på för min egen utveckling. Men det kan också vara kollektiva mönster, saker som påverkar alla mer eller mindre just nu. Om det är det sistnämnda vill jag givetvis berätta vad man ska göra, vilket är mindre än vad man tror och miljontals gånger viktigare.

Ingen berättar det här

Det jag ska berätta nu är inte något man pratar om, inte ens i den andliga världen. Jag har skrivit ett inlägg om det tidigare, men det är så viktigt att jag gärna skriver fler.

Har du sladden i energikroppen >

Eftersom ingen pratar om det är det få som ”tränat upp sitt inre öga” för att se det.

När allt känns skit är det en sak som vi behöver göra. Men det är också det sista man brukar vilja göra i detta läge. Känslomässigt går det emot all rim och reson.

Men när men sett vilken skillnad det blir upptäcker man att det är i särklass det mest tidseffektiva och långsiktigt fördelaktiga som man kan göra.  (Lättast är det att se det hos någon annan, det krävs ännu mer träning för att upptäcka det när det händer hos en själv.)

Vem tror du gör det bästa jobbet?

Den som är avslappnad, lugn och metodisk – och i kontakt med sitt högre jag?
Den som är irriterad, frustrerad eller i full panik?

Du vill vara i flödet

Du vill vara i flödet. Du vill vara glad, lätt, avslappnad och upprymd. Abraham Hicks pratar om att vara In the Vortex och i alignment med sig själv. I detta tillstånd går det som sker i sin optimala hastighet. Det kan inte gå snabbare än så.

Låt inte rastlösheten lura dig – bakmetaforen>

Första tecknen på att du kommit ut flödet

De flesta tecken på att vi kommit ut flödet är små och knappt märkbara.

 • Vi pressar oss lite hårdare
 • Tankarna blir mörkare
 • Vi tappar humöret lättare
 • Vi blir sötsugna
 • Vi är hungriga, äter en macka (eller portion) till
 • Vi brukar träna regelbundet och gå och lägga oss i tid, men det har varit så mycket jobb på sistone att vi slutat träna och går och lägger oss senare. Men det funkar ju ändå?
positiva och negativa spiraler
Du vill vara i den positiva spiralen. Så fort du kommer ur den, återställ dig och kom tillbaka!
Ju längre tid du är i den negativa spiralen desto mer jobb att komma tillbaka.

Första steget på den negativa spiralen

Det du läser ovan är tecken på att du kommit ur Vortex och tappat din alignment med dig själv.

Om du skulle åtgärda redan nu och återställa ditt energisystem (ge dig en halvtimmes Reiki, ta en promenad) skulle du omedelbart vända den negativa spiralen. Energimässigt får du inga nackdelar alls. Det är som att stanna vid ett rödljus och fortsätta färden när det är grönt igen. Det kräver dock medvetenhet och disciplin. För instinkten, det som kommer naturligt, är motsatsen.

sjukdomstillstånd
Fånga upp så tidigt som möjligt

Ur askan i elden

När du fått igång den negativa spiralen går det snabbt utför. Du blir mer och mer stressad. Känner dig otillräcklig. Splittrad. Du fastnar mentalt och känslomässigt i problem. Energitjuvarna flockas runt dig (har du märkt att de lyser med sin frånvaro när du mår bra?)

Snabbt kommer du ur askan i elden.

 • Du får Candida
 • Backjobb (göra om samma jobb flera gånger)
 • Missförstånd som tar mycket energi
 • Bilen går sönder
 • Tappar plånboken

Tills den negativa spiralen vuxit så intensivt mycket att den slår ut dig. Det blir kortslutning. Som ett strömavbrott.

 • Du blir utslagen i migrän i en vecka
 • Stukar foten.
6 nivåer av blockeringar
Att rensa mycket (och snabbt) är krävande.
Men välbehövligt.

Reiki och huvudvärk >

Pallnita

Det du vill göra är att sitta still till stressen gått över. Du kör full hastighet i den negativa spiralen och du vill stanna den. Vi snackar om att energimässigt pallnita. Från att köra 130 km/h till stillastående. Detta är ungefär lika skönt som att ramla från ett höghus.

De som är skickliga på att fånga upp små obalanser är de som tröttnat på att gång på gång återställa sig från de stora obalanserna.

Hela veckan har jag fått kunder som behöver landa i sig själv och återställas på energiplan. Energimässigt har det varit kortslutning. Inget fungerar längre.

När jag får kunder som behöver återställas på energiplan vill jag helst lägga händerna på dem (ta emot dem på behandlingsbritsen). Då kan jag använda min närvaro till att förstärka avslappningen. De som är vana att slappna av (och tillåter sig att göra detta) går att återställa på en behandling på 75 min. För de flesta hade jag behövt en halvdag (åtminstone två behandlingar i sträck) för att få dem avslappnade. Men alla steg i rätt riktning gör skillnad. Speciellt om kunden själv fortsätter att slappna av efter behandlingen.

Om du använder Reikiportalen för att pallnita eller återställa ditt energisystem vill jag rekommendera Låt mig bara vara eller Kapa energiband med (hjälp av) Ärkeängel Michael på repeat en hel helg! (En Guidning räcker inte, du behöver 10-20 st i rad!) Du kan ha energin på i telefon medan du rensar ogräs, klipper gräs eller gör något annat om det är svårt att varva ned. Känslomässig storstädning i farten är också bra. Komplettera med fördel med dina egna Reikihänder.

Utan Reikihjälp? Jag förstår varför folk behöver ”tysta retreats” och vara borta en vecka eller två för att kunna slappna av. Det funkar förstås bäst när man är redo för att slappna av, i jämförelse när man har panik och ”vill göra allt klart först”.

Gör det så bekvämt som möjligt när du landar i dig själv.

Sitt still till stressen gått över

Det finns ett zen-buddistiskt talesätt som lyder:

Sitt still till stressen gått över.

Zenbuddistiskt talesätt

Hur länge ska jag sitta still? Till stressen gått över.

Men vill du ha tidsramar och struktur. Då har du zenbuddistiskt talesätt nr 2:

Har du inte tid att meditera? Meditera 1 timme.
Har du verkligen inte tid att meditera? Meditera 2 timmar.

Zenbuddistiskt talesätt

Det känns förstås bakvänt att sitta still när det är som allra mest att göra. Men när du upptäckt grejen vill du inte ha det på något annat sätt.

När du är i the Vortex (i aligment med dig sjäv)

 • Kan du prioritera
 • Får du hoppet tillbaka
 • Är du snällare med dig själv (och människor i din omgivning)
 • Får du flyt och flax (det mest tidseffektiva du kan göra)

En person som är i aligment med sig själv mer kraftfull än 1 miljon människor som inte är det.

Abraham Hicks

Så när allt känns skit! Sitt ner till stressen gått över. Kör Reikiportalen på repeat.

Ladda batterierna.

Sedan ser du klart!

Och när du ändå sitter still – varför inte skicka Reiki på allt som skaver? Det gör betydligt större skillnad än vad du tror! (Vill du lära dig att skicka Reiki? Då är det dags för Reiki steg 2)

Hur gör man Reikiskick till flera samtidigt? >

Allmänt Reikiskick eller riktat Reikiskick- vilken är skillnaden? >

Och vill du ha fysisk handpåläggning och hjälp den vägen? Besök mig i lokalen i Luleå!

Tack Anna-Sofia! Ett lugn infann sig efter vårt samtal, en känsla av vishet, att jag är på rätt väg. När migränen släppte under dagen igår så kom livets rus – så tacksam över allt jag har i mitt liv!

Kund efter återställning av energisystemet
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Irene Pettersson
Irene Pettersson
2 years ago

var tvungen att skratta åt något som jag känner väl till, att meditera, jag önskar jag kunde hitta en som inte får mig att somna eller stressa, sitter jag så andas jag knasigt, vilket får mig att stressa, att ligga slutar oftast i att jag somnar, men promenader funkar, har njutit av fågelsång och vårfåglarnas ankomst, oftast är jag bortom tankarna, funkar även på vintern då stjärnorna lyser och frosten färgar träden, jorden är vacker på olika sätt och lika ombytlig som människan

Monica Nilsson
Monica Nilsson
2 years ago

Ha, ha, så kul universum är! Precis vad jag behövde läsa nu. Man vet men ändå ignorerar man. Tackar och bockar universum och Anna-Sofia.

trackback

[…] Läs mer: Känns allt skit? Då behöver du > […]

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x