Sök

Hur gör man Reikiskick till flera samtidigt?

Att skicka Reiki till flera personer samtidigt är både extra kraftfullt och tidseffektivt. Så här gör jag när jag skickar till flera.

När du skickar Reiki till flera personer samtidigt har du flera mottagare för energin. Gruppen är en mottagare (alla grupper har sin egen unika energi). Det är också flera unika personer i gruppen. Jag brukar koppla upp mig flera gånger, till var och en av personerna som är med i gruppen och även till själva gruppen. Det är ceremoniellt och mysigt att gå igenom anmälningslistan med namn och be om Reiki till var och en.

Sedan håller jag energin i 15-30 min, tackar (från djupet av mitt hjärta) och stänger Reikikanalen. Jag kopplar också ifrån mitt medvetande från alla jag skickat till…

Reiki till flera -så gör du:

1. Be om Reiki till gruppen (du kan föreställa dig att alla personer du ska skicka till står i en grupp eller en cirkel)
2. Be om Reiki till var och en av personerna i gruppen
3. Håll energin i 15-30 min
4. Tacka
5. Koppla ditt medvetande ifrån de andra personerna
6. Stäng ned Reikikanalen

Läs: Kan man skicka Reiki utan tillåtelse? >

Så gör jag Reikiboosten!

När jag gör Reikiboosten gör jag samma sak som ovan, men jag gör det Angelic Reiki-style.

Reikiboost

Reiki till gruppen – öppna heligt utrymme

Jag börjar alltid med att skapa heligt utrymme. Detta gör jag genom att läsa Reningen som finns i Angelic Reiki-kursmanualen.

Jag kallar på och bjuder in en pelare av ljus över gruppen (och över var och en av personerna i den). Denna förbinder oss med vår Gudomliga enhet och vårt högre jag. Den innehåller den uppstigande vita flamman och är förbunden med den uppstigande flamman i templet i Luxor.

Jag kallar ned ett nät av platina som renar mig, rummet, byggnaden och gruppen från all negativ och obalanserad energi på alla nivåer.

Jag justerar all energi mot det Gudomliga.

Jag aktiverar den gyllene vita flamman och ber att de rätta änglarna och Ljusets mästare stiger fram och vakar över oss.

Jag ber om en ljuskupol över alla som ska helas, för att tillhandahålla skydd och omvandling.

ENKLAST: Gör Höj vibrationen på en plats i Reikiportalen.

Skicka Reiki till fler personer samtidigt

Rening genom rutnät

Själva helandet (som jag ber om till var och en av personerna som står på min anmälningslista) gör jag genom den första delen av Angelic Reiki-initieringen, vilket är en 25 min lång rening på flera nivåer med rutnät. Denna rening har blivit min personliga favorit.

Jag vet inte hur många hundratals gånger jag har lyssnat på reningen innan initieringen från mina egna inspelningar när jag gick Angelic Reiki. Vi gör förstås inte initieringen under Reikiskicken, de är förbehållna kurser. Det är den förberedande reningen vi gör.

Nu står det ju massa jag i denna text, men det är inte riktigt sant. Till varje helandesession tillkallas de mest perfekta änglarna och det är dessa som skapar helandet. Min uppgift är att tillkalla och hålla energin för gruppen. Änglarna utför helandet.

Vad reningen gör? Läs: Reiki tar bort ”pepparkaksdegen”>

Ingen läsning

I Angelic Reiki ska man alltid ser en person som hel, komplett och fulländad. Man håller alltså inte på med läsningar för att berätta hur energikroppen känns, vilket bara handlar om hur den kändes innan healingen. Istället fokuserar man på att bjuda in de perfekta förutsättningarna för att mottagaren ska vara frisk och fri att följa sin egen längtan. Om en person har ett brutet ben visualiserar man alltid ett friskt och välmående ben.

Ett chakrasystem i perfekt balans

Jag brukar dock förstärka helandet genom att visualisera ett chakrasystem i perfekt balans (alla chakror centrerade, stark och välmående kundalinikanal, strålande aura som sträcker sig en meter ifrån personen och som har ett jämt och tydligt skydd i utkanten av auran). Jag går systematiskt igenom hela anmälningslistan och visualiserar var och en av personerna som jag skickar till (och ibland deras familjemedlemmar också, enligt ök).

Energin inför midsommarboosten kändes som en skogsstjärna. Tack Svensk Botanik och Ingemar Gustafsson för den vackra bilden.

Olika energier för olika boostar – trots att tillvägagångssättet är detsamma

Det är fascinerande att energin i boosten alltid känns olika, trots att tillvägagångssättet är detsamma. Den intention man sätter gör alltid skillnad.

Energin för midsommarboosten känns (såsom jag tolkar den) som en skogsstjärna. För framtiden (den vi gjorde för en månad sedan) kändes som vitt strålande ljus, med inslag av regnbågar.

Hur brukar du göra när du skickar Reiki till flera samtidigt?

Anna-Sofia Giese Vesterlund

Energierna i den känslomässiga storstädningen!?

För att få in energierna i den känslomässiga storstädningen gjorde jag likadant som när jag gör Reikiboostar! Öppnade heligt utrymme (innan inspelning). Så lät jag en av inspelningarna till in vara på i bakgrunden medan jag läste in (utan ljud förstås, häftigt att energierna går fram i alla fall). Och så bad jag om Reiki på var och en av de personer som lyssnar på den känslomässiga storstädningen.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katarina Kemi Lindgren

Hej Anna-Sofia 🙂
En undran ang. reikiskick till många. Många som jobbar med healing erbjuder ju gratis healing på distans. Och alla som vill vara med kan anmäla sig inom en viss tid den dagen. Då kan det ju vara hur många som helst anmälda, t.ex 200 st. Hur gör man då? Skickar man då till enbart gruppen (inte till var och en) ?
Tack för dina intressanta blogginlägg 🙂

/ Kram Kattis

trackback

[…] Hur gör man Reikiskick till flera samtidigt? > […]

Sofia
Sofia
17 days ago

Hej, intressant inlägg 🙂

Jag har en idé på att skapa en kurs och där jag tänker att jag skulle skicka reiki som en extragrej utöver huvudfokus. Undrar vad du tänker om det. Funkar det att skicka till alla som går en kurs, får ett mailskick osv som man automatiserat? Eller borde man skicka till var och en allt eftersom istället? Nyfiken på ditt svar!

Kram Sofia

Sofia
Sofia
13 days ago
Reply to  annasofia

Tack, ja det ska jag verkligen testa! Håller dig uppdaterad 🙂

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x