Sök

60 000 gånger senaste året

Jag skrev fel i senaste krönikan. Jag tyckte det var ofattbart att jag hade hjälpt någon 25 000 gånger. Men jag hade tänkt fel.

När jag skrev senaste krönikan avslutade jag med att jag hade kunnat hjälpa människor 10 000 gånger senaste året. Jag menade tack vare alla visningar av den Känslomässiga storstädningen.

Men så tänkte jag efter. Det stämde ju inte? Jag hade ju gjort en hel del annat. När jag räknade samman alla besök på Reikiportalen, Reikibooster, vägledningar, behandlingar, distansskick, visningar på youtube och summan blev hissnande 25 000 gånger!

Här blev jag så chockad att jag satte den siffran på pränt! Det är den som står i torsdagens krönika (som går ut i 56 000 exemplar).

Men det stämmer ju inte heller? 25 000 handlar ”bara” om tillfällen där Reiki varit inblandad. Räknar vi med alla visningar i bloggen är vi uppe i 60 000 tillfällen där jag kunnat hjälpa någon. På ett år?!  

Otroligt!

Min MARDRÖM har alltid varit att vara så fullbokad med kunder, att jag fastnar i coachning och missar att lära ut kunskapen. En jättedålig vibration som företagare, eftersom den lämnar luckor i kalendern. Luckor som man kan använda för att lära sig fler sätt att lära ut och sprida kunskap…

Längtan har alltid funnits där

Jag har ju alltid velat kunna hjälpa människor bortom min fysiska begränsning där 5-8 kunder är max på en dag. Detta har funnits med mig redan från det jag startade verksamheten.

Drömmen är att ge kunskapen och kraften till kunderna, så de kan använda den som de önskar. Oavsett om jag är med eller inte.

Visst har jag varit frustrerad både en och två gånger. Varför måste jag göra saker så komplicerat? Varför kan jag inte bara ha fulldag med behandlingar, och vara nöjd med det? Varför måste jag ha så mycket utveckling i verksamheten?

Jag vet varför.

Jag vill ha passionerade medmänniskor som följer sina drömmar. Mina kunders resa är långt mycket viktigare än min egen (för kunderna alltså, för mig är min egen resa den viktigaste). Det är kunderna som ska ha tillgång till kunskaperna! De ska inte sitta fast hos mig!?!  

Kvinna som skickar hjärtan
60 000 gånger. Det är så många gånger jag hjälpte någon senaste året.

Sammanlagt värde

Anledningen till att det blivit så många hjälpinsatser är för att jag finns i så många format. Vilket blivit en naturlig genom mina verksamhetsår.

Hur hände det här?

  1. Det började med att jag gav behandlingar, glatt påhejad av min dåvarande chef och mentor. Fortfarande inte helt övertygad om att det verkligen fungerade.
  2. Sedan blev det kurser, och kunderna fick verkligen helande händer?! Otroligt.
  3. Efter kunderna gått Reiki steg 1, 2 och 3 blev det ett tomrum. ”Det känns som en avslutning, men jag vill ju lära mig mer!” sa de… Ingen press allt så mig som kurslärare. Hur kan jag ta fram så storartade healingformer som Mikao Usui? (det kan jag inte, det är därför jag börjat med Angelic Reiki 😉)
  4. Det blev Reikiträffar fysiskt
  5. Så jag började blogga – då fick kunderna åtminstone något nytt varje vecka (nuvarande blogg har 167 inlägg)
  6. Reikiboostarna gjorde entré. Ett fenomenalt sätt att få extremt höga energier (så höga energier kan jag inte uppbåda på en behandling) till många. Ca 20-40 deltagare per gång.
  7. Pandemin gjorde att Reikiträffarna ersattes av webbinarium. Plötsligt kunde 50 personer vara med istället för max 6. Webbinariumena hamnade (tack vare Maria Dupal) på Youtube. De flesta har ytterligare 50 visningar. Den om auran 650 visningar)
  8. Så kom Reikiportalen – plötsligt blev energin tillgänglig 24 timmar om dygnet, till och med för de utan förkunskaper. 16 000 besök sedan start i augusti 2021.

Alla bäckar små…

…blir en bäck på 60 000 hjälp på ett år?!

Holly Molly!

Har du blivit förvånad någon gång?

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] är till nytta för väldigt många personer. Förra gången jag räknade handlade det om hisnande 60 000 gånger jag kunnat […]

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x