Sök

Se för sin inre syn?

Ser du det du vill ha för din inre syn? Jag gör det inte. Än. Så jag tränar mig i att se. I flera områden av mitt liv.

Min granne har som dröm att bo på landet. Hon vill ha eget hus, gård och gärna djur. Själv har jag aldrig drömt om att bo på landet! Ett enkelt boende, som inte kräver underhåll, har för mig varit en självklarhet.

Märkligt nog är det jag som fått det hus som min granne skulle ha älskat?! Hon drömmer (men tror inte det är möjligt; Hur ska de ha råd? Finns det något hus för dem på rätt plats?)

Själv har jag behövt se det.

Först behövde jag se värdet i att själv äga mitt eget hus.

Sedan upptäcka potentialen (och att allt jag vill ha är möjligt i just detta hus).

Sedan var det dags för detaljer. Vilka skåp passar? Hur ska logistiken se ut? Vad är viktigt att åtgärda på en gång? Vad behöver vi avvakta med? (det går ju inte att göra allt på en gång även om man vill).

Jag (som aldrig odlat i hela mitt liv) kan faktiskt få ett växthus! Det är perfekt läge på gården. Och den inglasade balkong som finns (som jag troligen vill göra om så småningom) kan fungera som växthus redan första sommaren. Jag kan få testa om jag verkligen vill ordna innan jag lägger tid och energi på att bygga något.

Just nu tränar jag mig i att se.

Prenumererar på nyhetbrev, kliver in i nya grupper i fb.

Midsommar

Även i min verksamhet tränar jag mig just nu i att se

Jag leker med tanken. ”Lånar” snarlika branscher. Hur ser deras affärsmodell ut? Vad (tror jag) behövs för att det ska funka?

Det är ömsom superspännande, ömsom lite tungt.

Men det är viktig tid.

Om jag vill ha det måste jag kunna se det.

Eller måste jag? Tydligen fick jag ju ett boende utan att kunna se det?

Fast delar såg jag?

Hum?! Hur fungerar du?

Hur gör du för att kliva in i något du aldrig haft förut?

PS! Snart är det dags för nästa 10 dagarsboost med Reikiportalen! Jag tror du kommer gilla det här!!!

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x