Sök

Reiki och huvudvärk

Sedan jag var tonårig har huvudvärk varit min akilleshäl. Nu för tiden är det oerhört mycket bättre (tack vare Reikin är jag som ett årgångsvin, blir bättre och bättre med åren). Men veckolånga värmeböljor följt av heldagar på stan (nu när alla människor är tillbaka) är lite för mycket för mig. Jag fixar folksamlingar när jag är uppfylld, harmonisk och i fullständig allignment med mig sig. När jag är lite off tar jag in för mycket av energierna runt mig, vilket gör att jag blir trött, grinig och får huvudvärk.

De sex sjukdomsnivåerna
Den första dagen hade jag lätt huvudvärk. Slagget hade samlats under ett par dagar, nu hade det blivit så mycket att jag började få symtom.

Två sådana dagar i rad blev för mycket för mig. Den ackumulerade mängden tung energi (märkbart dag ett, påtagligt dag två) slog nästintill ut mig. Så igår blev det en helkväll med Reikihänderna framför teven. Fick också akupunktur av min svärmor.

huvudvärk nivå 5
Eftersom jag inte fick bort huvudvärken dagen hade slagget ökat i mängd till nästa dag. Den lätta huvudvärken hade förvärrats och var inte rolig alls…

Reiki löser upp tung energi och slagg

Den glädje och tacksamhet jag känner över att ha tillgång till helande händer översvallar mitt hjärta. Bara vetskapen av att ”jag kan ligga här och ge Reiki, och i morgon kommer det att vara bättre” är guld värd. Att ha något som fungerar, som får det tunga att skingras och det lätta att infinna sig, är ljuvligt.

Reiki löser upp tung energi
Reiki fungerar som ett diskmedel. Den löser upp ackumulerat slagg och återställer det friska.

Sagt och gjort. Idag när jag vaknade kände jag mjukhet och tacksamhet i hela kroppen. Huvudvärken var borta!

Efter en helkväll med Reiki vaknade jag symtomfri! Sååå skönt! Kommer dock att fortsätta överskölja med energi. Målet är förstås att få bort allt slagg.

Reiki är verkligen det bästa som finns!

När hade du en helkväll med dina Reikihänder senast?

Vill du ha Reiki redan nu? Det finns två Guidade Reiki som är speciellt bra för ändamålet. Känslomässig storstädning & Chakrabalanseringen. Dessa hittar du i Reikiportalen.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Reiki och huvudvärk > […]

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x