Sök

Få färgen tillbaka på kinderna och i energikroppen

Har du sett den nya guidningen i Reikiportalen? Den som är till för att ge tillbaka färgen på kinderna och i energikroppen.

När vi är med om något chockartat stänger energikroppen ned. Känslan är att vi blir kall, hård och överdrivet rationell. (I jämförelse när vi tappar vår kraft och känner oss små och vill sjunka genom golvet). Förhårdningen sker för att energikroppen ”fryser till is” för att skydda själen. Vi hamnar i överlevnadsläge.

I överlevnadsläge fungerar vi, men vi känner inte längre glädje, lycka eller tacksamhet. Utåt sett kan vi upplevas annorlunda, ibland direkt personlighetsförändrade. ”Reptilhjärnan har slagit till” kan vara det bästa sätt att förklara vad som sker när kroppen går in i överlevnadsläge. Ofta tappar vi färgen på kinderna. Energikroppen (som brukar vara regnbågsfärgad) blir svart.

Ofta räcker det med en långhelg eller annan vila för att komma tillbaka. Men nu finns det även energimässig hjälp att ta till…

Läs: Hjälp! Det kommer kyla när jag ger Reiki >

Återställning efter smällar, chock & efter operation

Riktad energi, inte så mycket guidning

Där den Känslomässiga storstädningen är till för att ge intellektet möjlighet att följa in i resan i sig själv är guidningen i Återställning från smällar, chock & efter operation snarare till för att rikta Reikienergin till olika delar i kroppen. Här behöver man inte ”förstå” så mycket, det handlar mer om att tillåta kroppen att återställa sig själv.

Läs: Kom ihåg Reiki före och efter planerad operation >

Guidningen finns i två varianter. Guidning, där du hör var energin riktas till (kom ihåg att Reikienergin alltid söker sig till orsaken till problemet och den läker alltid efter högsta prioritet, så den kan komma åt annat också). Och en variant med låg guidning, där du ”bara” hör musiken.

Använd guidningen när du kommit ur den intensiva situationen och är vill börja känna dig som dig själv igen. Den finns i gratiszoonen, som inte kräver konto, så att alla ska kunna ta del av den.

Har du testat guidningen?

Läs: Glädjen tillbaka efter du fått själen krossad >

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x