Sök

Det lättar, nya energier – 2:a kvartalet 2024

Min läsning i poddandet med astrolog Maria Dupal. Medan hon kikar på planeterna och deras position tar jag fram änglakorten…  

Inför inspelningen av kvartalsläsningspodden i Andliga klubben brukar jag göra en läsning med änglakort. Det är fascinerande hur korten och de astrologiska förutsägelserna säger samma sak! Men på olika sätt.

Astrolog Maria Dupal berättade att för förra gemensamma läsning (den för 1:a kvartalet 2024) är har näst flest lyssningar i Andliga klubbens podd! Så intresset är verkligen stort!

Den här gången blev det lite annan ingång. Dessutom ser det ut att lätta på energiplan…

Ps! Kom ihåg att jag gjorde denna läsning INNAN jag poddade med Maria! Att den råkar fullständigt bekräfta det Maria var inne på är en hel annan femma…

Trekortsläsning

Denna gång var jag sugen att göra en sån där läsning med tre kort.

Det som varit – Det som är nu – Det som är på väg.

En första blick på korten bekräftar känslan jag haft. Det väntar ljusare tider.

Så här kommer den kollektiva läsningen för 2:a kvartalet (april, maj och juni) 2024.

Kort som visar att något nytt är på väg…

Det som varit

Med lätthet, rätt timing för ett nytt äventyr

Det har varit lättare energier i luften, och korten bekräftar detta. Inflationen har bromsat och börjat vända. Det börjar finnas hopp i luften igen.

När något är klart och fulländat kommer allt nytt bara bekräfta sådant man redan vet. Det är både tryggt, men det är också lite stillastående. Det är en tid att göra bokslut och fylla på krafterna, för snart kommer ett nytt äventyr och den resan kommer att innehålla något annat. Det är en helst ny fas. Syftet är något annat än det som varit tidigare (även om man på många sätt kan vila i det välkända).

Nya energier är på väg. Men det är inte full gas då vi inte riktigt är redo att gå in i det nya än. Däremot pågår en uppvaktandeperiod…

Det som är just nu

Nya energier kommer till dig, gudomlig passion

Just nu pågår en mjuk, stillsam, aktivering av nya energier.

För att kunna få något nytt, något vi aldrig haft förut behöver vi aktivt välja in det nya. Vi behöver tacka ja till det: tänka på det & känna det.

När det varit utmanande tider brukar det finnas ett motstånd till nya aktiveringar. Visst vill vi ha något nytt, men det är ju ändå viktigare att få landa och vila ifrån det som varit. Vi är alltså inte spänningssökande och öppna för nya äventyr. Snarare skeptiska och bromsande.

Men det nya uppvaktar oss. Det kommer till oss flera gånger, i allt fler sammanhang, och börjar gradvis kännas allt mer tilltalande.

Så småningom börjar nyfikenheten, passionen och drivet att ta över, medan motståndet lyser med sin frånvaro. Jo, vi vill nog satsa på det här nya. Vad har vi att förlora? Det verkar ju som allt ändå bara upprepar sig… En förändring är kanske bra just nu?!

Kom bara ihåg att den dag vi sår inte är samma dag vi skördar. Det här är en process där vi funderar på om vi vill så överhuvudtaget. Det är först i slutet av kvartalet som vi bestämt oss för att lägga fröet i jorden.

Det står inte still, tvärt om. Det är nu det händer. Kom bara ihåg att öppna upp för det nya. Ta emot. Du behöver ordentliga mängder av ny energi för att kunna göra det lyft du längtar efter…

Det som är på väg

Ta emot – detta ökar din energi, var ödmjuk och snäll mot dig själv och andra

När ett frö är planterat behöver det sol, näring och vatten för att kunna gro. Samma sak gäller för oss när vi har något på tillväxt. Vi behöver ett tillskott av energi (mer mängd energi än vanligt) för att ge liv åt fröet…

Under tillväxt är det lätt att bli frustrerad och rastlös. ”Jag vill har ju planterat! Varför vår jag inte skörda?”

Risken är stor att vi motverkar oss själva och slösar dubbelt så mycket energi i vår frustration av att inget händer! Det är liknande sak som händer när vi får löneförhöjning. I vår glädje av att få mer pengar slösar vi mer!

Så här gäller det att vara ödmjuk och snäll mot dig själv. Håll disciplinerat tillbaka, spar på krafterna (och tanka gärna extraenergi från Reikin).

Allt går bra. Bra saker kommer.  Men just nu kan det se ut som det står still… Fastän det inte gör det!

Ta vara på tiden. Njut och ha det bra.

Kom bara ihåg att vattna de frön du redan sått! Det är inte paus, det är tillväxt. En marginell skillnad som gör hela skillnaden!

Det går bra nu!

Vad kommer till dig inför kommande kvartal?

Det här är de lekar jag använt. Lite gamla, men fortfarande mina storfavoriter.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x