Sök

Må-bra-oavsett -skola

Hur gör man för att må bra, även under rådande omständigheter? Här i Inner Peace by Känslans Må-bra-oavsett skola får du lära dig de andliga grunderna.

Har du någon gång önskat få en handbok till livet? Det var Anna-Sofias (Inner Peace by Känslas grundare) högsta önskan när hon var tonåring. Tack vare Reiki och verksamheten Känsla – ditt välbefinnande (som idag blivit Inner Peace by Känsla) fick hon möjlighet att först förstå sig på hur livet fungerade, för att sedan lära ut det till andra. Det handlar om naturlagar, vilka alltid finns där. Men som gravitation är de osynliga för ett otränat öga.

När du börjar förstå det börjar du också se det.

När du ser det kommer du att vilja ha det.

När du kan skapa det öppnar sig möjligheter som är bättre än vad du någonsin kunnat drömma om.

Varsågod

Denna Må-bra-skola är till för att ge den kunskap hon behövt när hon själv växte upp. Skolan ligger kostnadsfri för alla som vill ta del av den. Det enda du behöver göra som ersättning är att sprida informationen vidare! Testa först, lär dig hur det fungerar. Och lär sedan ut till de som är redo.

Må bra skolan består av

(denna byggs upp under 2024, prenumerera på nyhetsbrevet så får du alla uppdateringar i din mailbox)

Del 1: Tankarna är ratten >

Reiki är den nya tidens mer effektiva teknik

De universella lagarna har alltid funnits. Gravitation existerade långt innan Newton ”upptäckte den”. Helande och andlighet är lika naturligt som att andas.

Men på 1980-talet började något förändras. Detta var under den tid när yoga blev allt mer etablerat och Mindfulnesen började sprida sig för världen. I denna veva kom även Reiki.

Reiki ”uppfanns” 1922 av en man som hette Mikao Usui, men tekniken började sprida sig på för världen först år 1980.

Under 2020-talet börjar Reikin bli allt mer etablerad. Den nämns i alltifrån stora hollywood-satsningar som i forskningssammanhang.

Vid extrem stress

Idag forskar man framförallt om Reiki i situationer vid extrem stress. Det finns flera artiklar som handlar om Reiki som komplement vid kemoterapi (ökar välbefinnandet och är smärtlindrande), före och efter planerad operation och man kikar även på hur Reiki hjälper personer som hjälper andra.

Inget ”nytt” men mer mängd energi

Reiki (Rei = universell, Ki = livsenergi) är i sig inget ”nytt”. Den verkar genom samma naturkrafter som beskrivs i yoga och meditation.

Skillnaden är att Reiki bistår med mer mängd energi! Det innebär att allt som sker i meditation går snabbare med Reiki.

Fördelen är att man inte behöver ”öva” i flera år för att kunna komma in i det meditativa tillståndet, med Reiki kommer det nästan av sig själv. Den ökade mängden livsenergi gör också att kroppens självläkande krafter aktiveras. Kroppen får mer mängd energi till att läka sig själv.

Känslomässig storstädning
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x