Sök

Må-bra-oavsett -skola

Hur gör man för att må bra, även under rådande omständigheter? Här i Inner Peace by Känslans Må-bra-oavsett skola får du lära dig de andliga grunderna.

Har du någon gång önskat få en handbok till livet? Det var Anna-Sofias (Inner Peace by Känslas grundare) högsta önskan när hon var tonåring. Tack vare Reiki och verksamheten Känsla – ditt välbefinnande (som idag blivit Inner Peace by Känsla) fick hon möjlighet att först förstå sig på hur livet fungerade, för att sedan lära ut det till andra. Det handlar om naturlagar, vilka alltid finns där. Men som gravitation är de osynliga för ett otränat öga.

När du börjar förstå det börjar du också se det.

När du ser det kommer du att vilja ha det.

När du kan skapa det öppnar sig möjligheter som är bättre än vad du någonsin kunnat drömma om.

Varsågod

Denna Må-bra-skola är till för att ge alla (framförallt ungdomar) den kunskap hon behövt när hon själv växte upp. Skolan ligger kostnadsfri för alla som vill ta del av den. Det enda du behöver göra som ersättning är att sprida informationen vidare! Testa först, lär dig hur det fungerar. Och lär sedan ut till de som är redo.

Må bra skolan består av

(denna byggs upp under 2024, prenumerera på nyhetsbrevet så får du alla uppdateringar i din mailbox)

Del 1: Tankarna är ratten >

Reiki för de som vill ha resultat

Finansieringen till Må-bra-oavsett-skolan kommer ifrån Reikiportalen & Reikiutbildningar. Här samlas de som är riktigt sugna på utveckling. Reikin gör det betydligt lättare att må bra & hantera sina tankar och känslor. Reiki har fördelen att den fungerar redan vid första användningen. Flitigt användande gör att de signifikanta fördelarna ökar. Dessutom går Reiki att kombinera med i princip allt från yoga, till skolmedicin till visualisering och mental träning.

Andligt – men ändå inte…

Efter att ha varit i helandevärlden i nästan två decennium har Anna-Sofia stött på både andliga traditioner och utmaningarna som följt när människor försökt följa dem.

Som andlig utövare kommer du därför att känna igen dig, men ändå få en hel del nytt. Förhoppningsvis hittar du vägar där du tidigare kört fast. Enkelheten och livsglädjen är nycklarna här.  

Målet är inte att skapa fler andliga forum, utan nästa tvärt om. Att bjuda in andligheten i det vanliga livet. För allt blir lättare när själen sjunger.

Känslomässig storstädning
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x