Sök

Kom ihåg Reiki före & efter planerad operation

Jag vill att mina medmänniskor ska må bra, och ha så få fysiska problem som möjligt. Därför rekommenderar jag alla att använda Reiki före och efter planerad operation.

Reiki före och efter planerad operation är något man redan infört i vården i Mexiko. Det krävs bara ca 45 minuter för att återställa kroppens självläkande funktion och minska komplikationer. Underskatta inte chocken på energikroppen även i den lilla rutinoperationen…

Sjukhuspersonal som ger Reiki i Italien.

Efter den lyckade operationen kunde hon knappt gå

Jag hade en stamkund som genomgick en enklare operation. Hon såg framemot att ”äntligen få det gjort” och hade stort förtroende för läkarna. Operationen gick som på räls, och hon kunde åka hem redan dagen efter som planerat.

Sedan hände något märkligt. Hon fick ont i en fot. (Operationen var förstås i en helt annan kroppsdel).  Smärtan blev värre och värre, så pass att hon knappt kunde gå. Hon fick också märkliga blåmärken på foten. När hon kom till mig på behandling tre veckor efter operationen linkade hon ordentligt. Smärtan hade varit så stor att hon knappt kunnat gå ett par dagar tidigare.

Energikroppen hade fryst

Det visade sig att energikroppen fryst (som den gör när den gör vid chock och trauma, logiskt sett tycker vi att operationen inte är en så stor grej, men fråga kroppen vad den tycker om att bli skuren i). Den sida hon hade ont på var också samma sida som man gjort de upprepande testtagningarna på.

Läs Hjälp det kommer KYLA när jag ger Reiki >

Vi tinade upp energisystemet med Reiki, och när stamkunden klev ut från mottagningen upptäckte hon till sin förvåning att hon inte hade ont längre. Fyra veckor senare lyste haltandet fortfarande med sin frånvaro.

Detta mirakulösa ”halta-och-lytta-helande visar hur påtagligt energikroppen påverkar den fysiska kroppen. Då kunden inte hade några tidigare problem i just det området, och det inte fanns något kroniskt som ”kallade tillbaka smärtan”, gick det att läka med omedelbar verkan. När energikroppen tinade upp och fick tillbaka cirkulationen återgick allt till sitt normalläge.

Om det hade varit foten som opererades hade förloppet förstås sett annorlunda ut. Foten hade fortfarande behövt sina rehabiliteringsveckor för att läka, även om det går betydligt lättare att läka när energiflödet kommit tillbaka i energikroppen. OBS! Om man stöter till ett sår kan chocken komma tillbaka. Upprepa då Reikibehandlingen så flödet kommer tillbaka igen.

Längre ned i artikeln får du tips när du som Reikiutövare ger Reiki vid chock och trauma.

Återställer kroppens egna självläkande krafter

När man ger Reiki efter operation eller andra trauman hjälper man kroppen att återställa sina egna självläkande krafter. Det som ska ske går snabbare och lättare. Kroppen kan obehindrat fortsätta sin läkning och minskar antalet komplikationer. Den Reikiforskning som sker idag handlar framförallt om hur Reiki hjälper vid extrem stress och även är smärtreducerande.

Det kommer allt mer forskning om Reiki (handpåläggning) som komplement till kemoterapi i artikeln Är det möjligt att må bättre och bättre vid kemoterapi? >

Man har också börjat kika på effekten av distansreiki (som du får i Reikiportalen). I detta fall vid kronisk stress vid dialys >

Äntligen finns det en guidad Reiki som hjälper dig före & efter planerad operation!

Återställning efter smällar, chock & efter operation

Andra guidningar som kan hälpa dig under operationen

I sjukhusrummet;

Höj vibrationen på en plats – (reikiportalen.se) kan du med fördel ha på repeat i rummet du befinner sig i.

Innan:

Alltid skönt att få Lös upp oro för framtiden – (reikiportalen.se)

Jobbiga minnen som vaknar:

I ceremonitid minns vi alla tidigare ceremonier. När vi genomgår operation minns vi alla tidigare operationer vi varit i kontakt med. Erfarenheten vill vi förstås ha kvar, men smärtladdningen kan du bli av med genom lös upp jobbiga minnen. Energimässig hjälp att lösa upp smärtladdningar och jobbiga minnen får du genom: Lös upp det jobbiga i minnet – (reikiportalen.se).

Ta gärna hjälp även som Reikiutövare

Direkt efter en operation kan det vara svårt att ge sig själv Reiki. Den frusna energikroppen medför att det kan ta ett bra tag innan flödet kommer igång. Om det är du som reikiterapeut som ska in för operation: Boka tid hos din egen Reikiterapeut efter operationen, eller ta del av energin via Reikiportalen direkt i din telefon.

Kom ihåg Reiki före och efter planerad operation. Det bästa helandet är trots allt inte de mirakulösa lösningarna, utan de problem som aldrig uppstår.

PS! Kom ihåg husdjuren… Använd Reiki före och efter planerad operation även för dem!

BONUS: Praktiska tips för dig som är Reikutövare och vill ge Reiki efter operation

Att ge Reiki efter operation (eller trauma)

Känslan när man ger Reiki för att tina upp en frusen energikropp (efter operation eller annat trauma) skiljer sig påtagligt från att ge Reiki i vanliga fall.

Det tar längre tid för energin att komma igång

Om det vanligtvis tar 1-10 minuter för energiflödet att komma igång kan det efter trauma ta upp till 30-45 minuter innan energipulsen känns och Reikihänderna blir varma. Ha god tid på dig när du ger Reiki efter trauma. Håll kvar Reikihänderna på mottagaren ända tills det blivit varmt.

Sällan coola upplevelser

Ibland när man ger (och får) Reiki kan man se färger och få andliga förnimmelser. Dessa lyser vanligtvis med sin frånvaro när man ger Reiki till en fryst energikropp. Känslan är mer ”frosta av frysen” hellre än ”kontakt med högre jag”. Här går nytta före nöje.

Blir hurvas

Medan kunden blir varmare och varmare (det kan kännas som islossning) är det risk för att terapeuten blir kall och hurven. Det är extra viktigt att terapeuten återställer sig själv (ger sig själv Reiki efter att ha gett Reiki) så hen inte tar med sig rester av traumat. Helst vill Reikiterapeuten hålla kvar sina Reikihänder tills ni båda kokar av värme…

Har du använt Reiki före och efter planerad operation? Vad kände du? Berätta!

Anna-Sofia Giese Vesterlund
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Kom ihåg Reiki före & efter planerad operation […]

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x