Sök

3 saker du får ”på köpet” genom Reiki

Har du lärt dig Reiki? Då har du säkert upptäckt att vissa saker, som många andra kämpar med, kommer av sig själv.

Jag hade en reikiträff på Zoom med vårens kursdeltagare. Då blev jag medveten om något som jag faktiskt aldrig tänkt på, trots att jag hållit Reikikurser sedan 2008. Har du tänkt på det här?

1. Reikiutövare oroar sig inte

Oro är en stor resursslösare och något som många vill bli av med. En av Reikiprinciperna lyder: Bara för idag ska jag inte oroa mig, så oron är med i undervisningen av Reiki. Men i praktiken? Reikiutövare brukar ha många frågor, men oro är sällan en av dem. Speciellt efter Reiki steg 2 när utövaren lär sig att skicka Reiki brukar hen byta ut oron mot att skicka Reiki. Reikin gör att man skickar villkorslös kärlek och bjuder in det högsta bästa helandet för alla inblandade, i stället för att oroa sig. Fantastiskt att byta ut något som tar energi till något som ger energi och skapar magiska lösningar.

Läs: Jag har blivit så ärlig sedan jag började med Reiki >

Reikiutövare känner efter ”på köpet” när de skickar Reiki.

2. Reikiutövare är en fena på att känna efter

Vad vill jag? Hur känner jag inför det här? Att känna efter är en framgångsfaktor som blivit alltmer åtråvärd. Hur ska man kunna få det man vill ha, om man inte vet vad man vill ha? För Reikiutövare är detta en viktig fråga, men något som särskiljer dem är att de faktiskt känner efter. Mycket! Är händerna varma eller kalla? Hur snabbt kom avslappningen i kroppen? Vilka är de tidiga signalerna på migrän som jag ska uppmärksamma (och nu, tack vare Reikin, också kan åtgärda). Kännandet sprider sig ofta till andra områden av livet, samtidigt som intuitionen ökar. Och det sker liksom av sig själv, medan man gör annat.

Läs: Vill du öka din intuition? Lär dig Reiki >

Reikienergin gör att vi landar i oss själva…

3. Reikienergin försätter en i The Vortex

Om du hört talas om attraktionslagen och Abraham Hicks har du säkert hört talas om The Vortex. Det är ett tillstånd där man är i kontakt med sig själv och sitt eget högre jag. Detta sker av sig själv när man ger sig själv Reiki. Det är därför det är så ljuvligt att få vila i energierna. När vi är i Reikienergi försvinner allt som är oviktigt, medan det som är viktigt plötsligt blir supertydligt. Reikiutövare kanske inte tänker på det när det sker, men de saknar definitivt tillståndet när det försvinner. Så därför försöker de återskapa det, igen och igen.

Har du upptäckt något som du fått ”på köpet” genom ditt Reikiutövande?

Vill du testa Reiki? Njut av den ljuvliga Känslomässiga storstädningen. 19 härliga minuter av härliga energier och behaglig guidning. Kräver inget konto (länk till Reikiportalen)

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hanna Brindwall
Hanna Brindwall
2 years ago

Hej 🙋‍♀️. Jodå, jag reiki har hjälpt mig att rensa mycket i ryggsäcken dom första åren. Både mentalt och känslomässigt. Men även mönster, beteenden och övertygelser blev tydliga. Det fysiska kom senare som en reaktion på det andra. Man kan säga att det var jobbigt 😄😬. Väldigt länge. Hur mycket kan en människa stoppa in egentligen tänker jag i efterhand. Men efter det så fick det andra mer utrymme. Mer mån om mig själv och allt som ingår i mitt liv. Mer känna efter vad som passar mig så som du beskrev i punkt nr 2. Använder reiki till mig själv dagligen sen mer än 15 år tillbaka. Kan ju aldrig veta vad reiki tycker är bäst för mig för stunden men skulle aldrig vilja vara utan mina reikistunder. ❤

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x