Sök

Veckosammanställning v 27

Vissa veckor faller allt på plats. Man går från klarhet till klarhet. Projekt efter projekt slutförs.

Denna vecka har varit raka motsatsen! Jag har dragit i gång två, för mig stora, projekt: ljudboken och så har jag gjort mitt första journalistiska reportage för tidningen Free. Jag har dessutom pillrat i texten till hemsidan.

Idag söndag har jag flera påbörjade projekt.

Ljudbok – 7,5 minuter färdig bok (av ca 10 timmar)

Reportage – 4/5 delar klart (har däremot fått massa goa idéer om hur jag ska ta den vidare)

Hemsidan – ett gäng påbörjade utkast (det tar nog längre tid att göra klart än vad jag trodde, tur jag har hela sommaren på mig).

Nästa vecka blir dock spännande. Det finns hopp om att jag slutför flera projekt.  

Detta betyder att min uppgift just nu är att LADDA ENERGI! Enda sättet att slutföra det här är att vara pigg, utvilad och kreativ.

PS! Jag har förstås semestrat järnet också! Flera spännande utflykter! God mat. Massor av bad. I Norrland har vi haft värmebölja i två veckor så man är förstås lite mör. Sett sommarfilmer (Harry Potter och Snuten i Hollywood) och sovit länge (vilket för mig betyder lägga mig tidigt så jag är riktigt utvilad inför mina skrivtimmar)

Vad gör du denna söndag? Regnar det hos dig också?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x