Sök

Har en överraskning till dig!

Det är sååå spännande! I morgon ska du få en härligt överraskning av mig. Det är något som jag tror du kommer älska! Något som hjälper dig på fler sätt än vad du kan föreställa dig!

Jag gjorde jag lite finslip. Lyssnade själv (gu vad jag tycker om den!) Den vision jag hade när jag började (som varit bort under större delen av produktionen) kom tillbaka!!!

I morgon får du ett mail med din present!

Önskar dig en underbar dag!

Själv är jag mitt inne i födelsedagsveckan! Vi hade kalas för sonen i söndags, den riktiga födelsedagen var i går och jag fyller år i morgon. Idag firar vi genom att fara på Western Farm och se dinusaurier som kläcks!!! Dessutom får vi umgås med goda vänner!

Tycker det är roligt att det blivit så mycket dinusaurier för mig! Så otippat! När jag var 39 firade vi genom att få på dinosaurieutställning i Skellefteå. Nu när jag fyller 41 blir det dinosaurier i Boden. Jag trodde det var min bror som var dinosauriefanet 😉 Vad gör man inte för sina barn?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x