Sök

Kommer det att gå?

När jag mår riktigt bra flödar idéerna. Och det är BRA, högkvalitativa idéer. Sådana som är värda att följa.

Men kommer jag att hinna göra det jag hade hoppats på under sommaren?

När hösten kommer utgår jag ifrån att det kommer att vara fullt av annat. Så vissa saker kommer att försvinna om jag inte gör dem nu.

Har lekt lite med tanken med att fortsätta med ljudboken (om den inte blir klar i augusti) i jul. Bara för att lätta lite på trycket.

Sedan hade man förstås kunnat skala bort allt annat, för att endast göra ljudbok.

Men, det är ju inte riktigt så jag vill ha det… Jag gillar ju att följa flödet. Energin från de små projekten flödar över till de stora.

Som denna vecka! Det kan eventuellt bli TVÅ blogginlägg till söndagsbloggen. Jag har gjort utkast på ett riktigt bra sådant idag. Men jag tror att det kan komma ett till från lördagkursen Lär känna din intuition…

Och så har jag lite annat jag pillrar på med… Sådant som ska vara klart i början av september, men som kan behöva ett par arbetstillfällen innan det faller på plats…

Tittade in på jobbet igår! Fick ett varmt välkomnande!

Vänner och födelsedagsförberedelser

Sommarlovsmässigt börjar vi kliva in i födelsedagsveckorna. Sonens 5-årskalas är på söndag (men egentligen fyller han år två dagar innan mig, jag fyller år på torsdag nästa vecka). I morgon är det bakdags (dinosauriekakor och monsterbajs). Idag ska vi hälsa på vänner och på Vernissage (min coola vän Elin har gjort en väggmålning på La Vache).

I ett års tid har jag fått träna mig att hålla bort varenda negativ tanke (vill du veta varför, besök Youtube och lyssna på Abraham Hicks). Det har varit förvånansvärt utmanande, med ryggsmärta och huvudvärk varje gång jag misslyckats. Men nu börjar det positiva sitta i ryggmärgen! OAVSETT VAD SOM HÄNDER!

Jag har den bästa sommaren i hela mitt liv!

Det är ljuvligt att känna allt som sker, och allt som är på gång.

Så om jag hinner allt jag som kommer till mig? Vi får väl se. Som Abraham Hicks säger: “You never get it done!” För varje idé som kommer bubbler det upp nya idéer! Att få vara i flödet är liksom grejen! Det är lika härligt att ha idéer som att genomföra dem!

Hur känner du inför resten av sommaren? Tycker du också det känns som det är kort tid kvar innan allt börjar igen?

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x