Sök

Varför valde du Reiki?

SONY DSC

Vad är det som gör att du tackar ja till vissa saker, och nej till andra? Jag fick en fråga på mailen som fick mig att fundera.

Frågan var: Varför valde du Angelic Reiki?

Jag svarade att jag egentligen aldrig gjort det. Angelicen kom till mig, och det tog ganska lång tid (flera år) innan jag fattade hur genialisk den är. Reikin var däremot ett superenkelt val.

Hur Anna-Sofia valde Reiki:

Jag gick Usai Reiki 2005 för jag träffade en kvinna jag ville gå kurs för. Reiki var det tilltalande mig i hennes utbud. Ville veta vad jag gav mig in i, läste Kraft genom Reiki av Paula Hora, och när jag läste reste sig håren över mina armar. Jag hade hittat det jag letat efter i hela mitt liv. Hade börjat skissa på affärsplanen innan jag gick utbildningen, eller ens fått en behandling. Jag visste att This is it!

Angelic var en annan grej. Jag hörde talas om den när den kom till Sverige, men gick kurs först flera år senare pga. en vän sa att jag behövde rensa karma. Det tog mig flera år att fatta grejen med Angelic – idag ser jag hur många dörrar den öppnat! Inget av det som händer under 2021/2022 hade kunnat hända utan Angelic.

Ps. Jag hör till den skaran som aldrig blivit fråntagen min intuition. Jag har fattat alla mina beslut på magkänsla. Försöker inte ens intellektuellt förklara någonting kring mina val. Tycker mitt liv gått från klarhet till klarhet och jag fascineras över den röda tråden…

Varför valde du att gå Reiki?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x