Sök

Man får flax

Jag fick ett mail. Avsändaren var en person som nyss fått en andlig läsning och varit med i Reikiboosten för första gången. Det hade hänt något som fascinerade honom.

Mailet:

Det var i torsdags efter jobbet som jag satte mig framför tv:n, tänkte, jag bläddrar mellan kanalerna lite för att se om det är någon på tv:n innan jag gör något annat. 

Då fastnar jag för ett program ”Anne möter Björn” som handlar om Björn Natthiko Lindeblad, han hade jobbat med allt möjligt men en dag så bestämde han sig för att bli munk i Thailand.

Under en del av programmet så fick man följa med honom in i en biosalong när han pratade inför publik om vad han hade varit med om. 

Där berättade han att ett av de första ord som han började intresseras för, finns på svtplay kolla tid 16.40, var ”ploy whyn” (ursäkta, jag kan inte thailändska, jag skriver som det lät 😊) ett ord som munkarna sa i klostret. 

”ploy whyn” betydde släpp taget. Han håller en handflata uppåt som är knyten som han sedan öppnar till en öppen handflata och säger ”ploy whyn” släpp taget. 

Han säger att är det något som han vill publiken ska komma ihåg så är det det ”släpp taget” om dom inte kommer ihåg något annat 😊

Det är konstigt att jag satte på den kanalen och började titta på just det programmet, just då !!??   

Och det är just det jag vill, att släppa taget för att få en förändring i mitt liv!!

Få tur
Helt plötsligt får man tur

Svaret

Hej

Det du beskriver är något som jag kallar Reikiflax, men andra kallar synkronisitet. Det är en positiv bieffekt av att vara i energierna. Två av mina andliga inspirationskällor har till och med skrivit böcker om det. AyurVeda-terapeuten Majvor Stigengreen har skrivit Slump eller mirakel? Sykronicitet – en gudomlig lek att ta på allvar och Schamanen Jörgen I Eriksson har skrivit Drömtiden knackar på – Om synkronisitet, arketyper och talmagi.

Inom schamanism talar man om att när du önskar svarar universum. Och det är så! Attraktionslagen säger samma sak! När vi skickar ut en önskan till universum börjar den skicka saker till oss som göra det hela möjligt. Detta händer hela tiden, men ofta gör vi samma saker jämt och ständigt och bjuder inte in något nytt – så därför kom det inte förr 😉

Du är på rätt väg och bra saker kommer att komma till dig. Med lätthet! Helt utan ansträngning.

Du kommer att attrahera allt mer av de bra sakerna, så pass att du så småningom vänjer dig och tar det för givet 😉

Håll mig uppdaterad hur det går för dig! Är supernyfiken!

Ps. Skulle jag kunna få använda din fråga till ett blogginlägg? Du satte verkligen fingret på något som intresserar många!

ps2. Jag fick ja på att använda frågan som ett blogginlägg

Har du upplevt synkronistitet sedan du började med Reiki?

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x