Sök

Kollegan som slutade trigga

Efter en vägledning blev kunden av med en kollega som tagit energi. Båda är kvar på samma arbetsplats men triggern lyser med sin frånvaro.

Det kom ett mail:

Jag kände att jag ville tacka och även ge en återkoppling på det du ”tonade in” på när vi hade kursträff sist. Jag hade inte förväntat mej att den sammanpressade jobbklumpen skulle hackas i småsmulor den kvällen men det gjorde den. Den lilla upprorsmakaren i mej har lyst med sin frånvaro sen dess. Kollegan som var min trigger håller sej på avstånd och vi pratar knappt med varandra (ej dålig stämning). Jag blir ju lite fnissig när jag tänker på processen och jag har även provat om det går att provocera fram nåt men icket. Ingen av oss triggas utan vi har fina samtal och sen fortsätter vi med vårt. Alltså hur går det till..????

Tack för att du synliggjorde vad som hände💖

Svaret:

Wow! Så häftigt! Vad skönt att slippa gå igång på varandra!

Det du beskriver är vad som sker när något försvinner ifrån insidan. Finns det inte i en kommer man inte heller att mötas av det. Det är så här man medvetet väljer sitt eget liv. Man skapar de känslor man vill ha, vilket attraherar personer som tycker om att känna samma sak som man själv tycker om att känna. Istället för att attrahera på default och dra in vad som helst, närsomhelst. Så skönt att slippa mötas av något som du inte vill ha!

Du har löst upp något du hade inom dig, vilket gör att du helt sonika slutar attraherar det. Superskönt! Första gången det här uppstår brukar det vara omvälvande. Man har hört talas om att attraktionslagen, men man har inte sett det själv. Klarheten är alltså dubbel. Du har fått klarhet i frågan som försvann. Du har även fått klarhet i attraktionslagen. Gissar att du från och med nu kommer tycka det känns ännu roligare att medvetet skapa ditt eget liv 😉 Superläckert!

Men först får du vila!

Vill du ha individuell rådgivning?

Få 19 minuter Reiki! Njut av den Känslomässiga Storstädningen.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Läs: Kollegan som slutade trigga > […]

trackback

[…] Läs: kollegan som triggade> […]

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x