Sök

Tittut från kursbubblan

Fortfarande tacksam och upprymd efter gårdagens Reikiträff. Alla tio kursdeltagare online var på plats och delade öppenhjärtligt av sig med sina nya sätt att använda Reikin.

Reiki steg 1 skapar en kanal,

Reiki steg 2 fyrdubblar den och

Reikimastern tiodubblar den

Och det märktes.

”Jag känner verkligen ökningen.”

”Nästan så det är lite obehagligt?!”

Det skickades Reiki till sig själv och till familjemedlemmar. ”Det pirrar och värmer, ska det kännas så?”

Här kan du läsa om kursinnehållet >

Chakrabalanseringen en favorit

Det visade sig att Reikibalanseringen (behandla hela kroppen på 20 minuter) var en storfavorit. Vilket jag förstår. Den är perfekt i tv-soffan eller i sängen innan man ska lägga sig och sova. Den kan du testa genom Reikiportalen här.

Jag har hållit kurser i väldigt många år. Så lite kurser som jag har nu har jag aldrig haft förut (har skurit ned från att haft kurser varannan vecka till varannan månad, då familjelivet behöver vara i fokus just nu) och då har jag ändå haft 24 kursdeltagare bara i år! Det är overkligt att föreställa sig hur många människors liv som förbättrats tack vare att de fått tillgång till Reikin.

Själv befinner jag mig i kursbubblan

Känner hur den nya masterutbildningen faller på plats. Får gåshud bara av tanken på hur många som kommer att älska den nya kursboken till Reikimaster. Den öppnar upp en helt ny dimension till kurserna…

När jag räknade upptäckte jag att jag, under utbildning kanaliserat, över 50 olika guidningar (!!) utifrån de behov som kursdeltagarna haft (dessa får onlinedeltagarna tillgång till via Dropbox, kursinspelningarna var föregångare till Reikiportalen).

Tacksam för alla kommande mastrar som börjar hålla kurs! Intresset för Reiki är skyhögt, och det bara ökar. Ju fler som håller på, desto mer ökar intresset. Och det man får till sig i energier… Det är speciellt, låt mig bara säga det. Att allt fler får uppleva detta är magiskt…

Nästa steg

För egen del undrar jag vilka spännande äventyr jag är på väg till… För jag känner att något nytt väntar. Det finns lärare som är nöjd och tacksam med att utbilda på samma sätt som de alltid gjort, år ut och år in. Själv känner jag att ständigt att jag har nya frågor jag vill utforska. Jag vet att det är många som vill undersöka detta tillsammans med mig och vara med på resan.

De önskningar jag skickat ut till universum är:

  • Jag vill vara på en plats är jag gör som störst skillnad för planeten
  • Jag vill arbeta med personer som är där och redo
  • Jag vill att kombinationen hemma med familjen & kursverksamhet & annan verksamhet ska passa ihop som handen och handsken
  • Klart att jag vill ha allt 😉
  • Jag vill nå ut till Early adopters och så småning om till early majority (hittills har jag nått ut till innovatörerna).

Hittills har det framförallt varit reningar och mental träning för att tillåta mig att kliva in i det nya. Och det har tagit en bra stund att sätta rutinerna, att säkerställa att jag hittat nycklarna som gör att jag kommer att lyckas med det jag företar mig. Det här är jätteviktigt för mig.

Men det känns som saker börjar stabilisera sig.

Och att något nytt är på väg in…

Märker det i min omgivning också…

Min man (konsulten) håller på att runda av sitt uppdrag och är på väg in i nytt…

Min bror håller på att kliva in i ett nytt jobb (under samma arbetsgivare).

Och så jag…

Har fått delar av en vision, men det är inte så starkt (än) att jag kan skapa ifrån det.

Men jag tror du kommer att älska det!

Anna-Sofia Giese Vesterlund
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x