Sök

Dra igång energierna igen

Jag hade hoppats på att två veckor till utan andra intryck än att göra klart ljudbok och förbereda kommande Guidad Reiki. Men i går upptäckte jag att semestern tydligen är över. Det är dags att börja dra igång energierna igen (nu förstår jag också varför situationens kort var styrka med min läsning, det krävs en hel del fokus, glädje och arbetstimmar för att slutföra det jag påbörjat – samtidigt som det nya börjar komma in! (Vissa saker väcker man dock upp för att låta energin puttra på, det är inte alltid man ska göra något av det som kommer till en.

Läs min läsning för augusti >

Dags att dra igång alla förtroendeuppdrag igen

Ikväll är det möte med styrelsen i förenade Reikiförbundet, där vi bland annat ska börja förbereda innehållet i vårt fysiska möte (planera för ett till fem år framöver).

I morgon är det BNI, där jag både vill sätta intentionen för hösten och kommande år, planera mina kommande sökningar och ta fram utbildningspunkter till oktober (jag har en förtroendepost och håller i utbildningspunkten).

Fortfarande samma vision

När jag bläddrade igenom mina BNI-papper hittade jag ett strategidokument från en utbildning jag gick tidigare. ”Men, den beskriver ju Reikiportalen! När var det egentligen jag gjorde den?” Tittade på datumet. Februari 2020!  Nu är det augusti 2021!

Nu när Portalen äntligen kan slå upp portarna är det fascinerande att minnas hur lång ställtid det varit att komma hit. Idén kom hösten 2016! Första gången jag pitchade idéen var till en affärsrådgivare hösten 2019 (men jag hade redan börjat jobba för det). ”Kan du verkligen lösa tekniken?” frågade affärsrådgivaren. ”Det är en dyr historia det här. Har du råd?”  Jag ska få möta samma affärsrådgivare i september och visa honom att det gick.

Tur jag inte visste vad jag gav mig in i

Det är såååå många grejer som behövt komma på plats för att den ska bli verklighet. Skrivandet har varit en nyckel. Liksom att känna mig fullständigt trygg i det digitala formatet. Plus många fler grejer. Jiss vilken studieplan jag haft!

Det är hissnande! Äntligen handlar mitt arbete inte om att lära mig de färdigheter som krävs för att jag ska lyckas med det jag längtar efter. Nu kan jag och energierna äntligen finnas för mina kunder VARJE GÅNG när de behöver mig. Alltid i perfekt energi! Alltid sägandes rätt saker! (Något som är omöjligt för en vanlig människa, men en digital avtar gör det med lätthet).

Energin kan göra hela skillnaden

Jag har en minnesbild av en fantastisk entreprenör som tappade energin av alla motgångar (vi möter alla motgångar, det är del av resan). Från att vara färgstark och karismatisk blev han grå. Firmorna han startade? Nja, det gick väl lite sisådär.

Men om han hade haft tillgång till Reikiportalen och kunnat tanka energi en till två gånger om dagen, då hade han hållit flödet igång och fortsatt sett visionen även i stunder där det verkat vara onåbart.

Jag är så tacksam för att äntligen kunna hjälpa människor i det dagliga, när som helst på dygnet – och påminna dem om sin styrka och var de är på väg.

ÄNTLIGEN!!!

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x