Sök

Min läsning för november, december och januari

När jag inte vet vad jag ska göra, då gör jag en läsning! Det ger mig överblick. Jag bjuder på min egen läsning.

Att hösten skulle bli tung och bakslag med Covid-19 skulle komma, det tror jag de flesta som är i den andliga världen hade koll på. (Speciellt de som lyssnat på Maria Dupals intressanta webinarium 26:e oktober: Mundane – astrologi för världshändelser).

Men trots detta kände jag mig lite lamslagen när de nya restriktionerna kom. Vilket är nästa steg? Vad ska jag göra nu?

Så jag bestämde mig för det jag alltid gör när jag står inför ett vägskäl. Jag gör en läsning. Och varför inte dela med den till dig?

Följ inte strömmen, gå din egen väg

Mina läsningar är annorlunda än de flestas läsningar. De handlar inte om vad som ligger i luften, utan hur du kan ta vara på den tid som är.

Om andra läsningar berättar att det är tunga tider tipsar min läsning snarare om hur jag ska göra för att hantera denna tunga period på ett så givande sätt som möjligt.

Som du ser så får jag flera gånger till mig ”Vad du än gör, håll dig borta från den kollektiva energin”. Som bakgrundsinformation kan jag berätta att den kollektiva energin (och sluta att gå in i den) har något jag har arbetat med i många år! Min Angeliclärare har i flera år varit på mig! ”Sluta ta in det kollektiva, det slår ut dig”. Och jag har känt: ”Men jag vill ju veta vad som händer!”

Det har varit ett mångårigt sökande att undersöka vad den kollektiva energin är, vad (och speciellt hur) jag kan ta vara på den för att hjälpa världen, hellre än att känna dess smärtor.

Ta vara på förutsättningarna

Mina läsningar fokuserar på vad som ligger framför dig och hur du kan ta ut din egen optimala kurs. Lite: ”En tid som ser ut så här brukar innebära…” Den handlar inte om det som är mest sannolikt, utan om det som kan ge dig det du innerst inne längtar efter. Kom ihåg. Det bästa sättet att förutspå framtiden är att skapa den.

Vill du veta vad som väntar mig under november 2020, december 2020 och januari 2021?

Tema: Blomstring, Nystart – expansion

En ny dörr har öppnat dig. Den vision du sett framför dig i flera decennium är på väg att slå in. Du befinner dig i ömsom eufori, ömsom förvåning. Är det möjligt?

Ja, det är möjligt. När du känner efter känns det fullständigt naturligt. Saker har inte bara kommit till dig. Du vet ju hur mycket tid, energi och engagemang som du har lagt in i denna dröm, och fascineras över att drömmen alltid varit så tydlig.

Dagligen känner du expansionen. Tillåt dig att vara i detta flöde. Bromsa det inte genom att vilja för mycket. En expansion kräver energi. Det är viktigt att du regelbundet fyller dig med ny energi – på alla nivåer. Ge dig mycket, nästintill extremt mycket, Reiki under denna period. Varje stund du inte är i The Vortex hindrar du det naturliga flödet. Ge universum möjlighet att hjälpa dig.

Tema: Gränser, starka kollektiva energier

Det sker mycket runt dig under december. Många har starka behov och djupa frågor. Det är viktigt att du fokuserar på dig själv och det du har framför dig under denna period. Du har ett fullt möjligt, men relativt tight tidsschema och flera viktiga deadlines i januari. Du behöver ta vara på varenda minut.

Var i Reikienergi så mycket som möjligt. På detta sätt kan du läka både dig och alla människor du möter. Underskatta inte den rädsla och stundtals bottenlösa panik som många känner. Låt inte någon ta ned din energi. Var alltid i balans, kom till alla möten (även digitala möten) uppkopplad och i flödet. Fortsätt att lyssna på dina inspelade Reikiskick när du vistas i offentliga miljöer (som handla mat). Det hjälper dig att hålla energin. Det är extremt viktigt att du håller huvudet högt och behåller din balans under dessa tider. Om du tycker det har varit en utmaning att hålla energin tidigare… Tipset här: Låt dig inte överraskas.

Du ska få ett tips när du lyssnar på andra. Var i Reikienergi under tiden. Se alla möten med människor som påfyllning av energi och att det är din uppgift att kanalisera energin. När du är lika högvibrerande i början av dagen som i slutet av dagen har du lyckats. Ta inte in den kollektiva energin överhuvudtaget.

Tema: Gränser, vitalitet

Intressant att kortet gränser kom upp ifrån båda lekarna, fast på olika platser!

Även i januari är det viktigt att du håller fokus. Här är den kollektiva energin en helt annan. Den känns lätt, glad och full av hopp och tillförsikt. Men tappa inte fokus. Du behöver kanske inte reikiinspelningar i hörlurarna för att hålla energin längre, men du behöver fortfarande hålla energin. Ta gärna in inspirerande energi, det flödar kreativa idéer. Men låt varje kreativ process ta sin egen tid. Det finns en gudomlig timing. Du varken kan eller behöver påskynda någonting. Gå ”bara” in i saker så mycket som du behöver gå in i dem för stunden, överjobba inte.

Och kom ihåg The Vortex. Det är den fullständiga avslappningen, den utan motstånd, som skapar flax och kraft. Trötta inte ut dig, aldrig någonsin. Se till att du varje kväll är lika pigg som på morgonen. Jobba inte hårt bara för att du kan. Hårt arbete är dyrköpt i dessa flödande, kreativa tider. Ju mer du ”bara är” desto snabbare och enklare kommer det att gå.  

Hur jag känner mig efter läsningen?

Stärkt. Fokuserad. Redo. Den här fasen av mitt liv hade inte kunnat komma om jag inte var redo att ta emot den. Jag är inte överraskad alls, för det den bekräftar ”bara” sådan som jag redan hade på känn. Överraskningen ligger snarare i vilken kraft den lyfter på det som väntar.

Jag är nog som alla andra. Less på de nuvarande tiderna. Genom läsningen fick jag en påminnelse att inte tappa fokus. Inte för ett ögonblick. Jag känner mig andligt upplyft av denna påminnelse.

Vill du ha en egen läsning?

Jag gör gärna en läsning till dig också. Det finns några olika varianter. De vanligaste är situationsläsning (hur ska jag hantera det här?) eller årsläsning (fyra kvartal). Den jag gjorde här, med tre månader är en specialläsning. Jag gör gärna en sådan åt dig om du vill ha extra stöd inom närtiden.

Vill du ha en egen läsning?

Boka här >

(ps. det finns ett formulär lite längre ned på bokningsidan. Skrolla till du hittar det)

Vill du läsa fler profetior?

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x