Sök

Kom i linje med det du längtar efter

Livet och dess osynliga krafter ger oss alltid det vi vill ha. Vår uppgift är att ta emot det som kommer till oss.

Har du någonsin önskat något – och fått det? Eller har du önskat något – och inte fått det? Har du funderat över var skillnaden ligger? När får du det du önskar? Och när får du inte det du önskar?

Det jag kommer att berätta för dig är något som jag själv inte hade någon aning om när jag började med andlighet. Däremot så kommer jag ihåg när jag fick reda på hur det fungerade. Det var ett kort möte med en kund som fick pusselbiten att falla på plats. Då klickade det till hur attraktionslagen fungerade.

Kunden som manifesterade sitt drömjobb

I flera år hade jag hört min kund prata om sitt drömjobb. Det var ett höjdarjobb. Det hade enorm potential, men det var också en krävande position.  Det förutsatte att man hade ett entreprenöriellt mindset, ett stort kontaktnät, god kännedom om lagar och regler samt var en erfaren och skicklig ledare. Nu hade jobbet blivit ledigt (den som hade haft positionen tidigare hade gått i pension) och min kund hade sökt tjänsten.

När jag träffade kunden var hon en av de sista tre arbetssökandena som hade gått vidare i intervjuprocessen. Hon var förväntansfull. Det var jag också.

Det kändes självklart att hon skulle få tjänsten. För henne skulle det bli ett naturligt nästa steg. Och det var då det klickade till. Det VAR JU SÅ. Det var ett naturligt nästa steg. Alla hennes tidigare arbeten hade tränat henne i egenskaper som drömtjänsten förutsatte. Hon var som klippt och skuren för tjänsten. Två dagar senare hade hon också fått den.

När vi är i linje med det vi vill ha är det lätt för livet att ge oss det vi längtar efter. När vi inte är i linje med det vi vill ha är det svårt, ja till och med omöjligt, för livet att ge oss det vi längtar efter.

Livet tränar oss för att lyckas med det vi längtar efter

När vi har en längtan kommer livet alltid att ge oss det vi behöver för att få det vi längtar efter. Finns det inget motstånd till det vi vill ha, då kan vi få det direkt (direkt betyder förstås i gudomlig timing, när tillfället är perfekt). Men om det finns något motstånd till det vi vill ha, då kommer livet att visa oss det vi behöver lära oss för att kunna lösa upp motståndet, så att vi ska kunna få det vi längtar efter.

Vår uppgift är att lösa upp motståndet som hindrar oss att få det vi längtar efter. Om vi inte får det vi vill ha har vi någon slags motstånd till det.

Men hur går det till? Hur tränar livet oss? Jo, genom att skicka oss budbärare.

Vissa budbärare ger oss facit. Budbäraren visar oss: Gör så här så kommer du att lyckas.

Andra budbärare visar oss vad som inte fungerar. Budbärarens budskap: Sluta göra så här, annars kommer du inte att kunna lyckas.

Allt som kommer till oss är vår lärare…

Hedra dina lärare

Den femte Reikiprincipen – Bara för idag ska jag hedra mina lärare, påminner oss om att alla vi möter är budbärare. Det handlar inte bara om personer, det kan lika gärna handla om böcker, djur, bilder eller ord som kommer till oss. Ta vara på budskapet. Lyssna. Det finns alltid ett syfte till att något har kommit in i ditt liv.

Ta emot det du längtar efter när det kommer
Det du söker söker alltid dig. Ta emot det när det kommer…

Det krävs ett stilla sinne för att se klart

Om budbäraren väcker känslostormar i dig kan det vara svårt att känna efter. När så är fallet, ge dig Reiki till du blivit fullständigt avslappnad. Och när du är avslappnad. Fråga dig själv: ”Vad vill det här visa mig?”

Du kommer att bli förvånad över svaret. Så var öppen i sinnet. Håll lugnet. Och lyssna på dina budbärare.

Vad vill budbäraren säga dig?

Redo att höra ditt inre? Gör denna känslomässiga storstädning.

TIPS! Vill du få klarhet varje söndag? Anmäl dig till nyhetsbrevet Söndags-Reiki. Länk längre ned på sidan…

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Irene Pettersson
Irene Pettersson
3 years ago

Jodå, om jag glömmer bort det

När jag har behövt vissa saker vid ett tillfälle, så brukar jag ha dom inom ett år

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x