Sök

Med nya ögon

Andlighet är spännande av många anledningar. Har du funderat över att du formar världen samtidigt som du ser den?

Inom kvantfysiken är det ett etablerat faktum att partiklar uppför sig olika om någon studerar dem eller inte. Hur man kommit fram till detta kommer vi inte diskutera i detta blogginlägg (det finns böcker för de som är intresserade). Däremot kommer vi att fundera över hur detta faktum påverkar dig.

Vi beter oss olika

Har du observerat att människor beter sig olika beroende av vem de pratar med? Själv kan jag nästan höra vem som ringer beroende av hur min man svarar i telefonen. Det är en mjukhet i rösten när vissa av hans vänner ringer. En irritation när andra ringer. Ett jobbsamtal gör genast rösten lite mer formell. Min man kanske ”är samma” hela tiden, men olika personer lockar fram olika delar av hans personlighet. Han blir kanske inte iakttagen som partiklarna i kvantfysiken. Men andra människor påverkar honom. Och han påverkar dem.

Vi reagerar olika på olika typer av människor.

Partiklar beter sig annorlunda om någon ser på dem eller inte.

Synergi

Många av de som kliver in i den andliga världen upptäcker det här med synergi. Hur man kommer i kontakt med en ny sak och plötsligt ser man detta nya överallt! Man öppnar tidningen och ser ett reportage om det man precis tänkt på. Till och med favoritserien råkar ha ett avsnitt på det temat denna vecka. Samma fenomen gör att gravida hela tiden ser andra som är gravida medan den som letar efter en ny Volvo s40 ser Volvo s40s på vägarna hela tiden.

Det nya sticker ut

Det vi upptäcker genom synergin är attraktionslagen. Anledningen till varför vi ”plötsligt” börjar se alla dessa nya saker är för att vi aktiverat en ny frekvens i vår vibration vilken attraherar lika. Det nya sticker ut i jämförelse med det gamla, vilket gör oss mer medvetna om det nya som kommer till oss. (Dessutom påverkar vi de där kvantpartiklarna på ett nytt sätt, vilket gör att de börjar bete sig annorlunda).

Vi attraherar sådant som vi har inom oss.

Ständigt där

Synergi är inget vi får bara för att vi kliver in i den andliga världen. Fenomenet har funnits hos oss hela tiden. Vi har alltid attraherat det vi känner och tänker på. Men det välkända är ofta så välkänt att vi inte tänker på att det ”bara” är en attraktion. Vi utgår ifrån att det är så världen fungerar. Vi har ju sett det, så det måste ju vara sant!

Att vi har sett det gör att det är sant. Men dessvärre är sanningen inte fullt så enkel som vi hoppas på. Det vi sett är bara en sanning av flera. Vilka också är lika sanna. Det är lite hissnande.

Vad vi än tror kommer vi alltid att få vår världsbild bekräftad.

Tro att du kan, eller tro att du inte kan. I båda fallen får du rätt.

Henry Ford
När du ser dig med nya ögon kommer världen att bekräfta din nya världsbild.

När du förändras på energiplan förändras världen runt dig

Hundprataren Cesar Milan sa en gång: ”Skillnaden mellan en hund och en människa är att hunden tittar på dig som det vore första gången. Människan tar med hela sitt förflutna när hen tittar på dig.” Jag vet inte om det är fullständigt sant, i mitt tycke har hundar ett mycket bra minne, men tänk om det ligger något i det?

Om en person är van att bli missförstådd pratar med en annan person kallar då den missförstådda energin in fler missförstånd?

Om en person som är van att bli besviken testar något nytt kallar hen då med sig energin av besvikelse?

Jag har haft flera kunder som vantrivts på sin arbetsplats och aktivt sökt nya jobb. Så har de börjat med Reiki. Energin i energikroppen har höjts. Låga frekvenser har fallit bort. Minnen av missförstånd och besvikelse har blivit upplösta. Det nya jobbet har lyst med sin frånvaro, däremot har det gamla jobbet förändrats som dag och natt. Plötsligt trivs kunden på samma arbetsplats som hen tidigare ville komma ifrån.

När vi förändras på energiplan börjar vi se oss själva med andra ögon, vilket gör att vi påverkar andra människor på ett annat sätt än vad vi gjorde tidigare.

Vad skulle kunna hända i ditt liv om du kallade in energin av att alltid bli förstådd, till och med när du uttrycker dig otydligt?

Vad skulle kunna hända om ditt undermedvetna visste att du alltid lyckades med det du tog dig an?

Nu i juni kliver jag in i två Angelic Reiki-utbildningar där energin hjälper deltagarna att lösa bort sådant som fyllt sin funktion – vilket skapar helt nya förutsättningar för framtiden.

Det finns en plats kvar. Vill du vara med? >

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annica
Annica
2 years ago

Fantastiskt beskrivet🤩

Bo Abrahamsson
Bo Abrahamsson
2 years ago

Mycket bra och tydligt beskrivet! Du har en stor gåva att beskriva verkligheten på ett enkelt och tydligt sätt. Önskar dig allt gott!

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x