Sök

Reiki ger nya spelregler

När man höjer energiläget börjar kärleken och de fina minnena att lysa, medan sorg, smärta och besvikelse faller bort. Spelreglerna förändras för den som håller på med Reiki.

Att något så enkelt som att rikta villkorslös kärlek (som sätter mottagaren i kontakt med sitt eget högre jag) kan förändra spelreglerna är ogripbart. Till och med de som är i branschen tycker det låter märkligt.

Dessutom krävs det ett tränat öga för att överhuvudtaget kunna se effekten. När något helas är det som om problemet aldrig varit där. Det känns enkelt, naturligt och självklart. Enda sättet att se skillnaden är att först ha sett hur det brukar bli (när Reiki inte var inblandad) och jämföra med hur det blev när Reiki blev inblandad. Man behöver kliva in i Reikin – och testa själv – för att förstå.

Stora resultat, men fokusera alltid på att själv MÅ BRA

De flesta Reikiutövare ser effekten av sitt helande i alla delar i sitt liv. Men börja inte med Reiki för förändra saker utanför dig själv. Börja med Reiki för din egen skull, höj vibrationen och välmåendet hos dig själv – och upptäck till din förtjusning hur den närmaste omvärlden också helas.  

Den enda Reikiforskning (hittills) som gjorts över tid (m.a.o. frågat personer som hållit på med egenbehandling med Reiki i flera år) berättar 1211 Reikiutövare att de har fått dessa effekter i sitt eget välmående:

Det sägs att stress är orsaken till 80% av alla problem vi har. Detta kanske är förklaringen till varför den avslappnade Reikienergin påverkar i så många områden?
Helande sprider sig som ringar på vattnet…

Ringar på vattnet

När vi mår bra så tänker vi annorlunda än när vi är stressade, mår dåligt eller har ångest. Vi säger andra saker. Vi gör andra val. Vi blir till och med hungrig på annan typ av mat.

Dessutom kommer Reikienergin att flöda till de människor som vi har känslomässiga band till… Helandet sprider sig som ringar på vattnet.

Lagom till masternivå brukar de flesta Reikiutövare inte bara se effekten hos sig själv, de börjar även se helandet hos sina familjemedlemmar.

Några av de fördelar som Reikiutövare får:

Den villkorslösa kärleken gör det lättare att mötas och visa sig från sin bästa sida.

Relationer förbättras

När trötthet, sorg och besvikelse släpper taget infinner sig en inbjudande plats för att mötas i villkorslös kärlek. Samtal blir djupare och mer givande. Det är lättare att förstå varandra och uppfatta vad man egentligen menar. Reikiutövare använder Reiki för att förbättra relationer med både sin partner och sina barn. Småbarnen får Reiki i samband med nattning. Tonåringarna får Reiki i soffan. Partnern får en helande hand på sig i samband med sänggåendet. Relationen till föräldern eller kollegan på jobbet får sig ett Reikiskick.

När motståndet försvinner visar sig vägen…

Lättare att ta riktning

I ett avslappnat, utvilat sinne – som är i kontakt med sitt eget högre jag – är det lättare för val och beslut att visa sig. Man behöver inte avsätta tid för att sätta gränser och kämpa för att upprätthålla dem. Istället riktar man in sig på det man mår som bäst av och gör mer av det.

När vi är i kontakt med den vi verkligen är känner vi vår styrka.

Tryggheten och självkänslan ökar

Efter man hållit på med Reiki ett tag, och med egna ögon uppmärksammat det som ”plötsligt” blivit möjligt blir man tryggare både i sig själv och livet. Överdrivet kontrollbehov släpper, för man vet att man inte behöver göra allting själv. Självkänslan ökar, för ”plötsligt” har man börjat få mer tur. Saker faller på plats som av sig själv.

Ju mer vi använder Reikin desto mer får vi av den…

Som pojken med guldbyxorna

Spelreglerna förändras när man gång på gång kommer i kontakt med den outsinliga källan av ren livsenergi. En barnbok handlade om en pojke som hittade en guldtia varje gång han satte handen i byxfickan. Med Reiki blir det likadant, fast med livsenergi. Varje gång vi lägger händerna på oss själva får vi tillgång till ren livsenergi.

Och energin tar inte slut när vi använder den… tvärt om.

Ju mer vi använder vår Reikienergi desto mer energivältränad blir vi – desto mer energi får vi.  

Förbättring uppstår även när vi använder Reiki då och då. Påtaglig förbättring visar sig ju mer vi använder energin. Siffror från den (hittills) största Reikistudie som gjorts.

Men det går inte att intellektuellt förstå. Allt nytt är ogreppbart. Det är som när internet kom. Ingen kunde föreställa sig alla möjligheter som öppnade sig.

Man behöver kliva in i energin för att förstå vad Reikin kan hjälpa en med.

Här på Inner Peace by Känsla får du utbildningen i Reiki.

På Reikiportalen får du ta del av energierna.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x