Sök

Affirmerar du, men det funkar inte?

Vill du ha något? Affirmerar du, men får det ändå inte? Då har du något slags motstånd. Här får du lära dig att öppna motståndet.

Visste du att du medvetet kan önska in det du vill ha? Anledningen till att detta fungerar är attraktionslagen, vilken innebär att lika attraherar lika.  Det kräver förstås träning för att medvetet kunna välja de tankar och känslor som man vill ha, i stället för reagera på de nyckfulla tankar som kan komma till en. Men vill du medvetet skapa ditt eget liv är attraktionslagen nyckeln. Detta är något som beskrivs i boken och filmen The Secret, i klassikern Napoleon Hills Think and Grow Rich och i Abraham Hicks läror.

Vårt undermedvetna kan sätta käppar i hjulet

Det finns dock något som antingen kommer att hjälpa eller stjälpa oss. Detta ligger i vårt undermedvetna. Om vårt undermedvetna tycker att det vi önskar är en bra idé, då kommer det vi vill ha att komma till oss snabbt lätt och enkelt. Men om vår undermedvetna tycker det är en dålig idé kommer det att stöta bort det vi vill ha.

Din vibration består av allt du känner, både det du är medveten om och det du är omedveten om.

Två vägar till att lösa upp motståndet

Det finns en snabb väg att lösa upp motståndet och det finns en längre väg.

Vill du ha individuell hjälp? Boka här >

Den snabba vägen till manifestation

Den snabba vägen är att slappna av så pass mycket att både kropp och sinne är fri ifrån motstånd. I detta avslappnande tillstånd (under alla lager av tankar och motstånd) tackar du för allt du vill ha som du redan har fått. Tacksamhet har en ljuvlig vibration. Tacksamma människor får alltid mer – det är därför det är den snabba vägen att få något som man vill ha. När någon ser och uppskattar det du gör för dem vill du gärna göra det igen. Nyckeln till framgång är avslappning och tacksamhet varje dag.

Ps. Det är betydligt lättare att känna tacksamhet när vi är avslappnade än när vi är spänd och full av motstånd. Om du inte känner tacksamhet när du tänker på saker som du borde vara tacksam över är avslappning nyckeln.

Tacksamhet är nyckeln. Ju mer ju känner tacksamhet desto mer får du.

 

Det längre – men bestående – sättet till manifestation

Om du tror på något kommer du att attrahera det du tror på. Oavsett om du är avslappnad eller inte. Detta beror på att både ditt medvetna och ditt undermedvetna säger samma sak.

Om ditt medvetna vill ha något men ditt undermedvetna säger nej så kommer det inte att kunna ske. Din utmaning är att få ditt undermedvetnas nej att bli ett ja.

Tillåt dig att ta emot

Hitta positiva saker i att få det du vill ha

För att du ska vilja öppna ditt motstånd behöver du känna att du vill ha det du önskar. Ta det här med pengar till exempel. Om du har fått lära dig att det är fult att vara rik och att rika människor är oärliga kommer ditt omedvetna att hindra dig ifrån att bli en sådan människa. Du vill ju vara god, omtänksam och kärleksfull.

Den långa, men varaktiga, vägen till att öppna upp sitt inre motstånd och få det du vill ha är därför att vara flexibel och nydanande i dina grundvärderingar. Om du både vill vara god och rik behöver du känna att det är möjligt att ha en sådan kombination. Öppna dig för positiva förebilder, sådana som visar dig att det du längtar efter också leder dig till någon som du vill vara.  

Vill du ha individuell hjälp? Boka här >

Övning: Gör en lista

I ett område där du kört fast. Fördjupa dig i vad du har med dig.

Vad har du fått med dig?

  • Din mamma trodde:
  • Din pappa trodde:
  • Dina vänner trodde:
  • Dina kollegor trodde:

Ser du några gemensamma mönster?

Allt detta har präglat din världsåskådning.

Din uppgift är att behålla de kärnvärderingar som leder dig till den du vill vara, och byta ut de andra.

skriva, kärnvärderingar, sådant du bär, vad tycker du egentligen, mindset
Skriv ned det du har inom dig

Gör en ny lista

När du medvetenhets gör det du haft med dig, jämför detta med sådant som du vill ha.

Hitta andra sanningar

Lyssna på idoler och förebilder som lyckats inom områden som tilltalar dig. Vad gör de? Vad tror de? Vilka mantran upprepar de för sig själv?

  • Vad gör förebild 1?
  • Vad gör förebild 2?

Välj in det nya synsättet

När du hittat ett nytt synsätt kommer du att vilja testa det. Fungerar det verkligen för dig? Med klarhet kommer kraft. När du är fri från tvivel kommer du att, med lätthet, attrahera det du längtar efter.

Innan du känner fullständig klarhet och är fri från tvivel kommer du att få ditt mindset ifrågasatt. Du kommer att behöva välja in det du vill ha gång på gång, Detta är universums sätt att säga: ”Jag kan ge dig det, men är du verkligen säker på att du vill ha det?” Detta är också en av tröghetsfaktorerna som är till för att hjälpa oss. Det finns en anledning till att förändringar ska ta en stund. Det krävs skifte i mindset för att förflytta sig från den ena punkten till den andra, och du har ångerrätt. Detta tjänar dig. Du får testa flera gånger innan du kapar vägen tillbaka till det gamla. Du får bevisa för dig själv att du verkligen vill ha det. I slutändan är alltid vägen viktigare än målet.

När något kommer till dig… NAPPA!

Följ bönesvaret

När något kommer till dig, var snabb. Nappa. När du känner suget och pirret i magen – haka på. Ta emot när livet skickar dig det du önskar. Lär dig genom resan och låt resan transformera dig. Vissa saker är långvariga, sådana som vi väljer tillbaka gång på gång. Andra saker är kortvariga. De är till för att ge dig något just nu, som du har nytta av i långa loppet. Du varken kan eller behöver veta vad något ska leda till när du precis har börjat med något. Följ med i processen och se vad som kommer till dig.

ps! Det kommer att komma saker till dig som ENDAST HAR I SYFTE att visa dig vad du egentligen tänker.

Hjälp!

Vill du ha individuell vägledning?

Vill du ha hjälp att lösa upp motståndet?

Vägledning längs vägen?

Se saker ifrån ett annat perspektiv?

Vi startar nu en omgång med 3*vägledning på 3 månader. Tar endast emot 10 personer. Läs mer här >

Få 19 minuter Reiki nu! Njut av den Känslomässiga Storstädningen.

Anna-Sofia Giese Vesterlund
5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bo Abrahamsson
Bo Abrahamsson
3 years ago

Tack för ditt nyhetsbrev! Enkelt, tydligt och insiktsfullt förmedlat även denna gång.

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x