Sök

Hurra! Nu får jag tänka igen!

Under sommaren 2023 har jag disciplinerat hållit tankarna ifrån min verksamhet. Det var inte så svårt, för jag brukar vara disträ under sommaren. Det är så mycket annat att det brukar vara svårt att fokusera. Denna gång unnade jag mig därför att surfa på de energivågor som redan fanns. Istället för att försöka fokusera struntade jag i det.

Varför ville jag hålla tankarna ifrån verksamheten?

Jo, det är en slags eldceremoni. En sån här (som du kan lyssna om du har konto i Reikiportalen).

Det handlar om att släppa taget om alla sina tankar, känslor och förväntningar för att låta dem återfödas i ny variant.

Kan inte tänka större?!

För ett par år sedan hade jag en utmaning. Jag hade gjort allt jag kunde föreställa mig. Jag kunde inte expandera, för jag kunde inte föreställa mig det (eller tro att det var praktiskt genomförbart).

Att få igång tankarna visade sig vara en större nöt än vad jag kunnat tro…

Men jag tror att det bubblat upp några nya ingångar under sommaren…

Jag har några vinklingar som jag aldrig haft förut. (ska göra en helt ny affärsplan för att se saker ur denna nya vinkel).

Disciplinerat har jag hållit mig ifrån att utforska idén när de kommit! Har dock riktat energi till dem. Reikiat och Reikiat. Men inte utforskat. Inte gått in i.

Istället har jag fortsatt med den mentala träning som varit min dagliga följeslagare under hela sommaren. Den har varit: Gör inte!!! Lek med tanken!!!

Något har hänt!

Och nu känner jag att tankarna är större, mer och lättsammare än aldrig förr… (Troligen har det här med att aldrig tänka en negativ tanke – den mentala träning jag sysselsatt mig åt i ett par år – haft en bidragande effekt).

Jag trodde att jag skulle börja verksamhetsplanera först nästa vecka när skolan börjar igen. Men sedan i går är jag redan på g!

Får vara i verksamhetsplanering i tre dagar… Sedan är det resa, fest och kalas hela helgen.

Perfekt för att väcka upp tankarna, och låta dem puttra på i lugn och ro. Först nästa vecka blir det att sätta sig in i affärsplan igen.

Hur bjuder du in bra tankar?

PS! har du skickat in dina hösttankar? Vad är det bästa som kan hända hösten 2023?

Anna-Sofia Giese Vesterlund
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Anledningen till att jag släppte intentionen med ett inlägg i veckan var för att frigöra tankarna. Jag behövde kreativitet till Reikiportalen, till alla nya guidningar, till mitt internationella samarbete med ERG & för att göra massa härligt content till instagram. Och för att ställa om hjärnan, något jag berättat om i Hurra! Nu får jag tänka igen! […]

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x